reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale Ci zazdroszczę tak super przemiany materii. Ja mam bardzo złą przemianę:zawstydzona/y: Rzadko chodzę do kibelka i żebym schudła to musiałabym jeść samą sałatę...:dry: Co prawda zaczęłam jeść dużo sałaty i surówek - ale inne rzeczy ze względu na karmienie też jem. Mam nadzieję, ze gimnastyka mnie wprawi w formę... A jeszcze tak z ciekawości zapytam - Ile masz wzrostu przy tej wadze??

wysoka nie jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2: 163 czy 164:sorry2::sorry2: wiec jak bede 52 ważyc to bedzie ok:-D:-D

reklama
Kana STO LAT dla Mariczki :****
Tym Usg bioderek się nie zamartwiaj bo to rutynowe my byliśmy w 3 tyg i wczoraj czyli jak mała skończyła równo 2 miesiące i za każdym razem robił usg , no ale my byliśmy prywatnie bo na kasę chorych nie mogłam się dodzwonić do przychodni.

U nas nocki są ok gorzej w dzień bo mała bardzo marudzi:-(.
no i jestem happy bo misiek dzisiaj w końcu samochód odbiera z naprawy.:tak::tak:

Ewelw ty sie tak nie mart tą waga, na pewno schudniesz :tak:

Kana pamietasz moze jak na forum rozmawialismy o tym komu sie nalezy ten drugi 1000 zł po porodzie a komu nie ? Ze pary w wolnym związku nie dostaną, chyba ze matka dziecka zasądzi ojca dziecka o alimenty. To nie prawda, ja nie sadziłam mojego K, i podstałam pieniądze juz 2 miesiące temu.

Ja chodze do solarium a karmie piersią, opalam się w staniku. Pytałam sie połoznej i powiedziała ze nie ma zadnych przeciwskazan ale nie opalac piersi.:tak:

cześć dziewczyny!!!
cierpię ostatnio na totalny brak czasu na cokolwiek bo mała przechodzi teraz jakiś dziwny etap płakania no stop a jak tylko jest spokojna lub śpi to muszę albo domek ogarnąć albo do egzaminów się uczyć, masakra jakaś.
Gabrysia wczoraj skończyła 2 miesiące i normalnie jestem w szoku że ten czas tak szybko leci mam wrażenie że dopiero wczoraj się urodziła a tu już tak wielka dziewczyna:tak::tak::tak:.
Pozdrawiam

Wszystkiego Najlepszego!!!!:-):-):-)

I my również dziękujemy za życzenia.

no i takim sposobem nasza MARICZKA kończy dzisiaj dwa miesiące :tak::tak::tak:

Sto Lat Sto Lat :-):-):-):-)

A my dzisiaj byliśmy na kontroli i szczepieniu i Młoda Oli waży 6 900 kg oraz mierzy 63 cm :tak: Jesteśmy z niej dumni .
W dodatku lekarz Nas pochwalił , że dziecko wspaniale prowadzone więc bardzo było Nam miło.

Teraz liczę na to , że tego szczepienia nie odchoruje bo cosik troszkę marudna jest.:dry:

W dodatku Młoda sama już robi kupkę :-):-)

tzn wogule karmie tylko modyfikowanym:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Tygrysku a z tym solarium to mozna też jak sie karmi piersią????
Ja chodzilam tylko w staniku i dodatkowo zakrywalam piersi jakas chusta czy szalikiem bo akurat mialam przy sobie. A to ze wzgledu na to ze potem skora smierdzi i dziecko moze nie chciec ssac.

Sto lat dla malutkiej solenizantki!!!!!!!!!!!

Marzycielko super was lekarz pochwalił:-D. Ładnie Oliwcia przybiera. Mój Igorek to chyba tylko się wydłuża.

Ja się właśnie wściekłam na moją sucz:angry:. Po raz kolejny wlazła mi na łóżko i mam cały materac brudny i zakrwawiony - bo ma cieczkę. Ryczeć mi się chce:-(

Mariczko - buziaczki dla Ciebie!

Pytia a dlaczego nie chcesz małego na polko wypuścić ? jak nie ma goraczki to nawet dobrze mu na kaszelek zrobi takie powietrze !!!

No właśnie, zawsze wychodził jak miał katar, ale jesienią przy podobnej infekcji jak go parę razy puściłam na spacer to potem skończyło sie antybiotykiem, a pogoda u nas dotąd była dość zniechęcająca. No ale dzisiaj lekarka go osłuchała, jest czystko, więc jak jutro pokaże się trochę słoneczka, to poślę go z babcią na spacerek.

Ale mam inny kłopot. Dobrze że mi matczyna intuicja podpowiedziała, żeby jednak Hanię lekarka zbadała, pojechaliśmy do przychodni i okazało się, że mała ma zapalenie oskrzeli :szok::szok::szok: Infekcja rozwinęła się w ciągu JEDNEJ DOBY. Jestem w szoku. Oczywiście dostała od razu antybiotyk i dzisiejsza noc i jutrzejszy dzień będa decydujące. Jak jej się pogorszy, to szpital :-:)-:)-(

Mariczko - buziaczki dla Ciebie!

No właśnie, zawsze wychodził jak miał katar, ale jesienią przy podobnej infekcji jak go parę razy puściłam na spacer to potem skończyło sie antybiotykiem, a pogoda u nas dotąd była dość zniechęcająca. No ale dzisiaj lekarka go osłuchała, jest czystko, więc jak jutro pokaże się trochę słoneczka, to poślę go z babcią na spacerek.

Ale mam inny kłopot. Dobrze że mi matczyna intuicja podpowiedziała, żeby jednak Hanię lekarka zbadała, pojechaliśmy do przychodni i okazało się, że mała ma zapalenie oskrzeli :szok::szok::szok: Infekcja rozwinęła się w ciągu JEDNEJ DOBY. Jestem w szoku. Oczywiście dostała od razu antybiotyk i dzisiejsza noc i jutrzejszy dzień będa decydujące. Jak jej się pogorszy, to szpital :-:)-:)-(
Boze juz trzeci dzieciaczek ma zapalenie oskrzeli :szok::-(. Duzo zdrówka dla Hani.

reklama
Do góry