reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mała śpi cały czas tylko czasami co 4- 5 h budzi się na jedzonko. Więc tylko raz w nocy do niej wstaję:-)

A ja to naprawdę mam szczęście :-(

Musiałam uśpić starego , chorego i prawie zamarzniętego psa , który wyszedł mi na drogę jakby tylko na mnie czekał abym mu pomogła odejść w cieple i z ręką na grzbiecie.
Piese był ślepy i bardzo stary widać , że któś bardzo bardzo źle go traktował .
Weterynarz stwierdził, że zamarzł by w pół godziny na ulicy...........

Biegaj Miśku za Tęczowym Mostem
[*]

Biedna psina. Marzycielko nie myśl o tym za długo, czasem lepiej jest skrócić cierpienia, mimo, że boli...
Swoją drogą ładnie niektórzy odpłacają za lata wierności i oddania:crazy:

Jak to się dzieje, że Oliwka tyle spi? To przez sztuczne mleczko? Bo aż wierzyć mi się nie chce, i nie ukrywam, że troszkę zazdroszczę.

Ollcia nie przejmuj się jesteś niepowtarzalna:tak:

Dobry wiecier dziewczynki,

A na wątku o spotkaniu podam linki do ośrodków blisko Poznania, choć na razie mam ich niewiele, ale to po prostu dlatego, że te naprawdę tanie to czasem mają strony nieaktywne, będę starała się je wyszukać inaczej.
Dobranocka
Oj to super, bo ja szukam szukam i nic nie mogę poszukac :sorry2:.

Ja zjadłam tylko jednego pączka bo mnie lekrz dzis zdołował powiedział ze jestem wagi ciężkiej bo powinnam przy moim wzroscie wazyc 54kg i w takim razie mam 17kg nadwagi:szok:
Tylko ze ja tyle to wazyłam chyba w liceum a przed ciazą to tak miedzy 64 a 66. W tej chwili waze 71 no i cudem bedzie jak zrzuce te 5 kilo a o 17 nawet nie marze:baffled:

anoli a ile masz wzrostu?

kana wszystkiego najlepszego dla Mariczki:tak:;-):-):-)

ej dziewczyny troche wam zazdroszcze tego spotkania, moze w lecie uda namowic mi sie Ewushke do spotkania w Nowym Jorku? Ewushka co ty na to:hmm:?

cześć dziewczyny!!!
cierpię ostatnio na totalny brak czasu na cokolwiek bo mała przechodzi teraz jakiś dziwny etap płakania no stop a jak tylko jest spokojna lub śpi to muszę albo domek ogarnąć albo do egzaminów się uczyć, masakra jakaś.
Gabrysia wczoraj skończyła 2 miesiące i normalnie jestem w szoku że ten czas tak szybko leci mam wrażenie że dopiero wczoraj się urodziła a tu już tak wielka dziewczyna:tak::tak::tak:.
Pozdrawiam

Zapominajka, Marzycielka STO LAT dla waszych maluszków Dużo buziaków ode mnie i Gabi, przepraszam że spóźnione ale czasu brak:-(

reklama
darina - dawno cię nie było :) Buziaki dla Gabrysi:-)

Marzycielko - u nas nocki podobnie: jedzonko i lulu, ale w dzień już tak różowiutko nie jest, choć i tak Hania zrobiła postępy w samodzielności i już nie jest non stop na rękach.

A ja mam szpitala w domu ciąg dalszy. Jasiek kaszle coraz gorzej, poza tym już tydzień siedzi w domu albo u babci, a przyzwyczajony do spacerów, to go roznosi po prostu. Ja ciągle zachrypiała, ledwie gadam. A najgorsze, że Hania od wczorajszego popołudnia ma mega katar, zaczyna kaszleć i wymiotuje :baffled: Dzwoniłam do poradni, żeby lekarka przyszła do nas do domu, ale kazali mi jeszcze raz dzwonić koło 15, bo czasu nie ma...:wściekła/y:

Do góry