Agacia82
Mami :)
Ollcia a gdzie to zobaczyłaś?Zauważyłam dzisiaj że tydzień temu na BB zarejestrowała się dziewczyna o nicku olcia82
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ollcia a gdzie to zobaczyłaś?Zauważyłam dzisiaj że tydzień temu na BB zarejestrowała się dziewczyna o nicku olcia82
Mała śpi cały czas tylko czasami co 4- 5 h budzi się na jedzonko. Więc tylko raz w nocy do niej wstaję:-)
A ja to naprawdę mam szczęście :-(
Musiałam uśpić starego , chorego i prawie zamarzniętego psa , który wyszedł mi na drogę jakby tylko na mnie czekał abym mu pomogła odejść w cieple i z ręką na grzbiecie.
Piese był ślepy i bardzo stary widać , że któś bardzo bardzo źle go traktował .
Weterynarz stwierdził, że zamarzł by w pół godziny na ulicy...........
Biegaj Miśku za Tęczowym Mostem
[*]
A ja głupia matka zapomniałam wczoraj małemu dac wit D3 :-(.
Oj to super, bo ja szukam szukam i nic nie mogę poszukac .Dobry wiecier dziewczynki,
A na wątku o spotkaniu podam linki do ośrodków blisko Poznania, choć na razie mam ich niewiele, ale to po prostu dlatego, że te naprawdę tanie to czasem mają strony nieaktywne, będę starała się je wyszukać inaczej.
Dobranocka
Ja zjadłam tylko jednego pączka bo mnie lekrz dzis zdołował powiedział ze jestem wagi ciężkiej bo powinnam przy moim wzroscie wazyc 54kg i w takim razie mam 17kg nadwagi
Tylko ze ja tyle to wazyłam chyba w liceum a przed ciazą to tak miedzy 64 a 66. W tej chwili waze 71 no i cudem bedzie jak zrzuce te 5 kilo a o 17 nawet nie marze
Czy ja dobrze rozumiem, Oliwka spi cały dzien i budzi się tylko na butle ?
Szczęściara .
A ten piesek to biedny :-(.
świetna pamiątka :-):-) można nawet samemu rozrobić gips i coś takiego wykombinować,chyba tak zrobię