kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj mamuśki- cioteczki dziękujemy bardzo za życzonka;*:*:* :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
mam pytanie do kobietek, które miały cesarkę, mianowicie: robicie już brzuszki, albo czy któraś z Was była już na solarium?? Moje dziecię urodziło się 18 grudnia, a lekarka stwierdziła, że jeszcze nie mogę ani jednego ani drugiego:-(. Znowu w szpitalu mi mówili, że brzuszki po 8 tygodniach mogę powoli zacząć ćwiczyć..ehhh- co lekarz to inna opinia:-(
Ja mialm cesarke 14 grudnia i jak bylam 6 tygodni po na kontroli to lekarz zezwolilmi na brzuszki ( ale nie robie z czystego lenistwa) a na solarium tez dostalam przyzwolenie tylko mam blizne smarowac kremem z wysokim filtrem , bylam juz kilka razy i nic sie nie dziejea i nawet depiluje juz blizne od jakiegos czasu)
Tygrysku ja blizne też już depilowalam kilka razy i nic się nie działo. Przyznam, że byłam już raz na solarium, bo słyszałam, że po takim czasie już można tylko opalałam się w majtkach i nie zauważyłam nic niepokojącego. Chyba dzisiaj się wybiorę, odprężę się troszkę i wygrzeje, bo ta pogoda już mnie dobija- śnieży i śnieży
Ja zawsze w soboty chodzę się ładować a widzę że ty z Łodzi jesteś a gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć?? ;-) tzn jaka dzielnica;-)Teraz to już nie mogę się doczekać jak ten Mój wróci, zostanie z młodą, a ja wyskoczę na mały seansik grzewczy