Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja jem jadlam juz szybciej-wszystko okdziewczyny karmiące piersią jecie dzisiaj pączki??? ja się troszkę boję ,że Biance zaszkodzą a język to mi do tyłka mi ucieka i nie wiem czy wytrzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jem jadlam juz szybciej-wszystko okdziewczyny karmiące piersią jecie dzisiaj pączki??? ja się troszkę boję ,że Biance zaszkodzą a język to mi do tyłka mi ucieka i nie wiem czy wytrzymam
Zobaczcie co fajnego znalazłam:-):-) można odcisnąć malutką stopkę lub rączkę maluszka:-):-)
Sagi-Baby ODCISK BOBASA piękna pamiatka prezent n (549016098) - Aukcje internetowe Allegro
Zanim skonczylam czytac juz sie wszystko pozmienialo))19-21 u mnie odpada... 50 urodziny tatuśka
dziewczyny tu jest link do osrodka w Łowiczu, nie patrzcie na cennik, wlasciciel ustalil wtedy z nami inne ceny. bylo cos miedzy 35-40za os. plus wyzywienie (nie konieczne) .Sala konferencyjna do dyspozycji. Mysle zeby zadzwonic do tego pana powiedziec ze chodzi nam o zjazd z maluszkami jaki juz kiedys organizowal i poprosic o oferte na maila.Pamietam ze za maluszkow nie placilismy.
to jest link do tego hotelu Ośrodek Szkoleniowo - Konferencyjny "Zacisze" w Łowiczu
ps. moge sie skontaktowac z nimi jesli chcecie.
Cyprysiowa pisz...nasza obecność uzależniona będzie od ceny:---(
A co wkońcu z naszymi mężczyznami??Kto bierze???
Ja myśle ze najwazniejsze to zrobić listę ile osób mniej wiecej pojedzie, bo cena pewnie zależy od ilości osób im wiecej to taniej.
Ja bardzo chetnie pojadę, termin dowolny bylebył znany wcześniej, też z mężem,bo ja prawka jazdy nie posiadam, i z dzieciaczkami
Dzwoneczka pisała coś o liście wiec ja się melduję
No to równeiż się pisze...na wyjazd oczywiscie... termin mi obojetny, byle wcześniej znany))) No i moim misieczkiem oczywiscie i Mariczka.... czy ktoś oprócz mnie jak juz dojdzie do spotkania bedzie jechał pociagiem???? Sprawdziłam i z kierunku gdańska jedzie ich sporo....z przesiadka w Bydgoszczy.....:-)
Witajcie kochaane
Marzycielko buziaczki dla Oliwki z okazji 3 miesią
Dziewczyny ja proponuje stworzenie osobnego wątku wyjazdowego, żeby wszystko było na miejscu, bo potem szukanie kto z kim będzie trudne;-).
Cyprysiowa ośrodek całkiem fajny
Kana dzięki tobie wiem, że dziś tłusty czwartek i będę musiała po pączusie chłopa posłać;-)
Wszystkiego naj.... dla Oliwki!!!
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy 'CESARKA' - moja propozycja ośrodka
Witam Was laseczki!!
Jak się cieszę na spotkanie!!! Ja też się piszę i zgadzam się z zapominajką, żeby stworzyć wątek oddzielny.... Temin też nam jest obojętny..
Miłego dnia!!!
1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić) __________________
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić)
7. Ewelw - 3 os.
8. Zapominajka - 2 os.
9. Agatkas - 2os
10. Myszqa - 1os.
11. Dzwoneczka - 2os dorosle + 1 szesciolatka + niemowlak.
dziewczyny karmiące piersią jecie dzisiaj pączki??? ja się troszkę boję ,że Biance zaszkodzą a język to mi do tyłka mi ucieka i nie wiem czy wytrzymam
dziewczyny karmiące piersią jecie dzisiaj pączki??? ja się troszkę boję ,że Biance zaszkodzą a język to mi do tyłka mi ucieka i nie wiem czy wytrzymam
Kurcze jak ja ci zazdroszcze ze mała spi w dzien, mój spi, ale po 30 min góóóóra :-(. A jak Oliwka spi w nocy?Jeszcze raz serdeczne dzięki za życzenia i dla Was Zapominajeczko również buziaczki i 100 lat:-):-)
Ja jestem za każdym ośrodkiem w Centralnej więc sama już nic nie szukam a dopisuje się do dziewczyn , które już znalazły.
Ja spałam z 3 h z córcią i teraz czekam na teściów i pączusie ;-)