reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ach Pytia jakoś jestem zmeczona, nie daje rady , jeszcze na dodatek pokłóciłam sie z tym moim :-(, echhh ....

Martwi mnie to ze laktatorem nie mogę nic odciągnąć ... odciągnełam 10 ml, przeciez to jest masakra.

reklama
Ach jak to dobrze ze mozna sie tu wygadac:))

Na pocieszenie laseczki powiem wam ze moj wogole nie dostaje, bo tu sie nie daje wit D3:) wiec chyba nic sie stalo jak zapomnialyscie podac;-)

A mnie moje starsze dziecko wkurzylo az sie zagotowalam! Echh...

Hej mamuśki
Ale żeście napraodukowały od wczoraj, sory że nie wszystkim bede odpisywać, ale juz zapomniałam co komu miałam napisać:zawstydzona/y:
Agaciu, ja też czasem zapominam podać witaminki.

Anoli, doskonale rozumiem o co Ci chodziło z tym twoim bratem. Mój mąż ma 2 siostry, które mieszkają ze swoimi mężami i dzieciakami u matki, można poweidziec ze 3 ridziny w 3 pokojach:wściekła/y:, na dodatek siostrzyczki nie pracują, ich meżowie zarabiają jakies grosze i siedza u tesciowej w kieszeni, a ona też tylko na skromnej emeryturce. Na dodatek zamiast starac sie o jakies mieszkanie, przynajmniej jedna z nich, to siedza i patrza tylko jedna na druga, jedna kupiła laptopa, to druga tez wzieła ba raty, druga kino domowe, to pierwsza nie bedzie gorsza, a w domu syf, kiła i mogiła, na ścianach wilgoć, w mieszkaniu zimno, ale co tam jakos to bedzie, po co isc do pracy, lepiej do opieki:wściekła/y:

Życzonka dla jubileuszowych dzieciaczków.
A w jaki dzień moja mała skończy 3 miechy, jak urodziła sie 30 listopada?;-):-D

Ciągle mam bieganinię, wczoraj wyprawiałam chłopakom urodznki, na szczęśćie w sali zabaw, wiec nie było potem sprzatnka w domku:-), troche sie wkurzyłam bo sporo dzieci sie wykruszyło ze względu na choróbska, ale ogólnie zabawa udana i solenizanci zadowoleni.
Zaliczyłam dzisiaj w końcu spowiedź i od jutra skupiam sie już na przygotowniach, dobrze że mężu wrócił, to bedzie trochę łatwiej.
Mała rosnie w oczach, ubranko do chrztu kupiłam jej 3 tygodnie temu i było duze, a dzisiaj przymierzyłam i juz robi sie przyciasnawe, przez ostatnie dni jak jest i na butli i na moim, to rośnie w oczach, chyba przerzucę ja na dietkę, chociaż do soboty:szok::-D:szok:.

Kurcze jak ja ci zazdroszcze ze mała spi w dzien, mój spi, ale po 30 min góóóóra :-(. A jak Oliwka spi w nocy?

Mała śpi cały czas tylko czasami co 4- 5 h budzi się na jedzonko. Więc tylko raz w nocy do niej wstaję:-)

A ja to naprawdę mam szczęście :-(

Musiałam uśpić starego , chorego i prawie zamarzniętego psa , który wyszedł mi na drogę jakby tylko na mnie czekał abym mu pomogła odejść w cieple i z ręką na grzbiecie.
Piese był ślepy i bardzo stary widać , że któś bardzo bardzo źle go traktował .
Weterynarz stwierdził, że zamarzł by w pół godziny na ulicy...........

Biegaj Miśku za Tęczowym Mostem
[*]

reklama
Mała śpi cały czas tylko czasami co 4- 5 h budzi się na jedzonko. Więc tylko raz w nocy do niej wstaję:-)

A ja to naprawdę mam szczęście :-(

Musiałam uśpić starego , chorego i prawie zamarzniętego psa , który wyszedł mi na drogę jakby tylko na mnie czekał abym mu pomogła odejść w cieple i z ręką na grzbiecie.
Piese był ślepy i bardzo stary widać , że któś bardzo bardzo źle go traktował .
Weterynarz stwierdził, że zamarzł by w pół godziny na ulicy...........

Biegaj Miśku za Tęczowym Mostem
[*]
Czy ja dobrze rozumiem, Oliwka spi cały dzien i budzi się tylko na butle ?:szok:
Szczęściara .

A ten piesek to biedny :-(.

Do góry