reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agacia ja już ze trzy razy zapomniałam:-(A ja głupia matka zapomniałam wczoraj małemu dac wit D3 :-(.
W ogole miałam wczoraj zły dzien i dzisiaj ciąg dalszy.
dzwoneczka
Fanka BB :)
Ach jak to dobrze ze mozna sie tu wygadac)
Na pocieszenie laseczki powiem wam ze moj wogole nie dostaje, bo tu sie nie daje wit D3 wiec chyba nic sie stalo jak zapomnialyscie podac;-)
A mnie moje starsze dziecko wkurzylo az sie zagotowalam! Echh...
Na pocieszenie laseczki powiem wam ze moj wogole nie dostaje, bo tu sie nie daje wit D3 wiec chyba nic sie stalo jak zapomnialyscie podac;-)
A mnie moje starsze dziecko wkurzylo az sie zagotowalam! Echh...
blizniaki2000
Fanka BB :)
Hej mamuśki
Ale żeście napraodukowały od wczoraj, sory że nie wszystkim bede odpisywać, ale juz zapomniałam co komu miałam napisać
Agaciu, ja też czasem zapominam podać witaminki.
Anoli, doskonale rozumiem o co Ci chodziło z tym twoim bratem. Mój mąż ma 2 siostry, które mieszkają ze swoimi mężami i dzieciakami u matki, można poweidziec ze 3 ridziny w 3 pokojach, na dodatek siostrzyczki nie pracują, ich meżowie zarabiają jakies grosze i siedza u tesciowej w kieszeni, a ona też tylko na skromnej emeryturce. Na dodatek zamiast starac sie o jakies mieszkanie, przynajmniej jedna z nich, to siedza i patrza tylko jedna na druga, jedna kupiła laptopa, to druga tez wzieła ba raty, druga kino domowe, to pierwsza nie bedzie gorsza, a w domu syf, kiła i mogiła, na ścianach wilgoć, w mieszkaniu zimno, ale co tam jakos to bedzie, po co isc do pracy, lepiej do opieki
Życzonka dla jubileuszowych dzieciaczków.
A w jaki dzień moja mała skończy 3 miechy, jak urodziła sie 30 listopada?;-)
Ciągle mam bieganinię, wczoraj wyprawiałam chłopakom urodznki, na szczęśćie w sali zabaw, wiec nie było potem sprzatnka w domku:-), troche sie wkurzyłam bo sporo dzieci sie wykruszyło ze względu na choróbska, ale ogólnie zabawa udana i solenizanci zadowoleni.
Zaliczyłam dzisiaj w końcu spowiedź i od jutra skupiam sie już na przygotowniach, dobrze że mężu wrócił, to bedzie trochę łatwiej.
Mała rosnie w oczach, ubranko do chrztu kupiłam jej 3 tygodnie temu i było duze, a dzisiaj przymierzyłam i juz robi sie przyciasnawe, przez ostatnie dni jak jest i na butli i na moim, to rośnie w oczach, chyba przerzucę ja na dietkę, chociaż do soboty.
Ale żeście napraodukowały od wczoraj, sory że nie wszystkim bede odpisywać, ale juz zapomniałam co komu miałam napisać
Agaciu, ja też czasem zapominam podać witaminki.
Anoli, doskonale rozumiem o co Ci chodziło z tym twoim bratem. Mój mąż ma 2 siostry, które mieszkają ze swoimi mężami i dzieciakami u matki, można poweidziec ze 3 ridziny w 3 pokojach, na dodatek siostrzyczki nie pracują, ich meżowie zarabiają jakies grosze i siedza u tesciowej w kieszeni, a ona też tylko na skromnej emeryturce. Na dodatek zamiast starac sie o jakies mieszkanie, przynajmniej jedna z nich, to siedza i patrza tylko jedna na druga, jedna kupiła laptopa, to druga tez wzieła ba raty, druga kino domowe, to pierwsza nie bedzie gorsza, a w domu syf, kiła i mogiła, na ścianach wilgoć, w mieszkaniu zimno, ale co tam jakos to bedzie, po co isc do pracy, lepiej do opieki
Życzonka dla jubileuszowych dzieciaczków.
A w jaki dzień moja mała skończy 3 miechy, jak urodziła sie 30 listopada?;-)
Ciągle mam bieganinię, wczoraj wyprawiałam chłopakom urodznki, na szczęśćie w sali zabaw, wiec nie było potem sprzatnka w domku:-), troche sie wkurzyłam bo sporo dzieci sie wykruszyło ze względu na choróbska, ale ogólnie zabawa udana i solenizanci zadowoleni.
Zaliczyłam dzisiaj w końcu spowiedź i od jutra skupiam sie już na przygotowniach, dobrze że mężu wrócił, to bedzie trochę łatwiej.
Mała rosnie w oczach, ubranko do chrztu kupiłam jej 3 tygodnie temu i było duze, a dzisiaj przymierzyłam i juz robi sie przyciasnawe, przez ostatnie dni jak jest i na butli i na moim, to rośnie w oczach, chyba przerzucę ja na dietkę, chociaż do soboty.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zobaczcie co fajnego znalazłam:-):-) można odcisnąć malutką stopkę lub rączkę maluszka:-):-)
Sagi-Baby ODCISK BOBASA piękna pamiatka prezent n (549016098) - Aukcje internetowe Allegro
Tygrysku dostakismy cos takiego od moej kumpeli.....malutkiej odciskalismy jak obchodziła swoj pierwszy ukonczony miesiac...świetna sprawa tylko trzeba dobrze wyczuc gipsik....zeby ładnie wyszło....
M
marzycielka
Gość
Kurcze jak ja ci zazdroszcze ze mała spi w dzien, mój spi, ale po 30 min góóóóra :-(. A jak Oliwka spi w nocy?
Mała śpi cały czas tylko czasami co 4- 5 h budzi się na jedzonko. Więc tylko raz w nocy do niej wstaję:-)
A ja to naprawdę mam szczęście :-(
Musiałam uśpić starego , chorego i prawie zamarzniętego psa , który wyszedł mi na drogę jakby tylko na mnie czekał abym mu pomogła odejść w cieple i z ręką na grzbiecie.
Piese był ślepy i bardzo stary widać , że któś bardzo bardzo źle go traktował .
Weterynarz stwierdził, że zamarzł by w pół godziny na ulicy...........
Biegaj Miśku za Tęczowym Mostem
[*]
reklama
Agacia82
Mami :)
Czy ja dobrze rozumiem, Oliwka spi cały dzien i budzi się tylko na butle ?Mała śpi cały czas tylko czasami co 4- 5 h budzi się na jedzonko. Więc tylko raz w nocy do niej wstaję:-)
A ja to naprawdę mam szczęście :-(
Musiałam uśpić starego , chorego i prawie zamarzniętego psa , który wyszedł mi na drogę jakby tylko na mnie czekał abym mu pomogła odejść w cieple i z ręką na grzbiecie.
Piese był ślepy i bardzo stary widać , że któś bardzo bardzo źle go traktował .
Weterynarz stwierdził, że zamarzł by w pół godziny na ulicy...........
Biegaj Miśku za Tęczowym Mostem
[*]
Szczęściara .
A ten piesek to biedny :-(.