reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie

Marzycielka, no u mnie mały tez ładnie w nocy sypia, nawet zdaza się ze w nocy do niego w ogole nie wstaje, bo przesypia ładne nocke i budzi się o 7:00 :tak:. No ale w dzien to tak jak u Pyti - kolorowo juz nie jest. Ale chociaz lubi lezec we wózku :zawstydzona/y:. Ale tylko jak sie go lula.

Hejka ;-)

Wiecie jak mi teraz dobrze... Moje wszystkie 3 chlopaki poszli sobie na spacer i do wujka. Jak mi dobrze... cisza, spokoj, posprzatalam sobie, nikt mi nie przeszkadzał... teraz pije sobie herbatke w samotnosci:tak: Ale niestety po 17.00 mój maz wychodzi bo prowadzi wyklad i po wykladzie imprezke wiec wroci w nocy :dry: niecierpie tego:angry: no ale coz zawsze sie tlumaczy ze nie idzie NA impreze tylko PROWADZIĆ impreze ale fakt ze i tak sie jakos tam bawi a ja w domu siedze :no:

Wczoraj Cyprian wymiotował, juz myslalam ze moze jakas grypka ale jednak musial sie tylko czym zatruc czy cos mu stanelo na żołądku bo juz dzisiaj szaleje!

Co do spania dzieci to Ksawer w dzien praktycznie nie spi:angry: Chyba ze nie pada deszcz czy snieg i idziemy na spacerek to po spacerku przespi jescze 1 a nawet 2 godz. Jeśli chodzi o jego spanie nocne to fakt ze spi w nocy ale jednak co 2 godziny budzi sie na cycucha :zawstydzona/y: W ogole to on je co 2 godziny czy to noc czy to dzien a jak jest na spacerze i po nim spi to jest przerwa mniej wiecej 3 godz.

kana wszystkiego najlepszego dla Mariczki:tak:;-):-):-)

Reniu najmocniej dziękujemy:))))

No a tak poza tym to witam mamuśki Piątkowo....

Nie wiem jak Wam,ale mi tak czas leci,ze szok.... dwa miesiace temu o tej porze leżałam,ze skurczami na podorówce, pisząc sms-ki z Dunia, a teraz moja kruszynka już ładnie gaworzy, się śmieje i daje popalić w nocy,zeby nie było za kolorowo....
Nie wyobrażam sobie jakby miało jej teraz obok nas nie byc......jestem mega SZCZĘŚLIWA.....:-)
no i takim sposobem nasza MARICZKA kończy dzisiaj dwa miesiące :tak::tak::tak:

My właśnie wróciliśmy od ortopedy....z malutka wszystko dobrze tylko ma troszke słabo roztawione bioderka chyba (ledwo zrozumialam lekarza) i musimy ja duzo kłaśc na brzuszku i nosic przodem do siebie z szeroko roztawionym nóżkami...poza tym dostalismy skierowanie na usg... jejku czy to coś groźnego???

Witam,
mam pytanie do kobietek, które miały cesarkę, mianowicie: robicie już brzuszki, albo czy któraś z Was była już na solarium?? Moje dziecię urodziło się 18 grudnia, a lekarka stwierdziła, że jeszcze nie mogę ani jednego ani drugiego:-(. Znowu w szpitalu mi mówili, że brzuszki po 8 tygodniach mogę powoli zacząć ćwiczyć..ehhh- co lekarz to inna opinia:-(

Kana wszystkiego najlepszego dla córci:)
Z tymi bioderkami to nic sie nie martw! Nam tez dali skierowanie na usg , byłyśmy i lekarz powiedział że jest niewielka dysplazja ale dopiero po czwartym m-cu można się zacząć ewentualnie martwić ze coś jest nie tak. Także spoko. Też nam kazał nosić z nóżkami "na żabkę" i tak samo kłaść na brzuszku.

Moja ładnie nocki przesypia po cycku - dzisiaj spała od 21.30 do 5.00:)

Kana 100 latek dla Mariczki !!!

A my niedługo 3 miesiace skonczymy :-D.

My bylismy od razu na usg bioderek, nie badali nam recznie. Na usg sprawdzaja czy wszystko dobrze z bioderkami, to nic groźnego, kazdy maluszek ma usg bioderek :tak:.

reklama
Do góry