reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

My mielismy fajna noc. Mały zjadł o 22:00 bez zadnych awantur :szok:, polezał sam bez lulania :szok: i zasnął przed 23:00 o 24:00 otworzył oczka, usmiechnął sie, dałam mu cycusia, momuldał 3 min i zasnął, obudził się o 5:00 i potem o 7:30 i zasnął i obudził sie o 11:00. :tak:

A my siedzimy sami, tzn ja siedzie a mały lezy obok mnie, bo tatus oczywiscie w pracy jeszcze :-(.Mały zdzemną sie po jedzonku godzinkę, przed chwilką sie obudził i obserwuje.

Landryneczko ja tez nie mam pojecia co temu mojemu kupic na walentynki :zawstydzona/y:, nic mu nie kupie bo ostatnio mnie denerwuje :crazy:.

reklama
Kobiety mam jeszcze pytanko-czy któraś z Was ma może sterylizator Aventu Philipsa elektryczny?:baffled:Bo ja mam i się zastanawiam czy za każdym razem jak sterylizuje butelki i biorę jedną butelkę to znów muszę wykładać pozostałe, czyścic ten sprzęt, wlewać wody?Bo trochę to dziwne jest i uciążliwe troche:sorry2:A instrukcja jest we wszystkich językach oczywiście oprócz polskiego:wściekła/y:Ale z tego co tam kumam trochę:zawstydzona/y: - to za drugim razem już się wlewa nie 90 ml wody, a 30 ml ale właśnie nie wiem czy to o to chodzi i pytam - może któraś ma i mi pomoże:tak:

Paola no to ładnie twoje słoneczko usypia...z moim to jest różnie zależy jak mu czapka stanie :-D
ale dzisiejsza noc o niebp lepsza..kropelki pomogły!mam nadzieje że dzi s też będzie ok.
wo gule mam genilnego męża otóż spalił małego kłółika moja mam kupiła dla Maksa królika którego sie podgrzewa w mikrofali i on utrzymuje ciepło do 2h....mój genialny mąż podgrzewając go nie zgiął uszek i..sie przyjarały :crazy: szkoda mi cholerka bo taki bajer nie małe pieniądzę(80zł :eek:) a tu już taka gafa przy pierwszym uzyciu

Paola no to ładnie twoje słoneczko usypia...z moim to jest różnie zależy jak mu czapka stanie :-D
ale dzisiejsza noc o niebp lepsza..kropelki pomogły!mam nadzieje że dzi s też będzie ok.
wo gule mam genilnego męża otóż spalił małego kłółika moja mam kupiła dla Maksa królika którego sie podgrzewa w mikrofali i on utrzymuje ciepło do 2h....mój genialny mąż podgrzewając go nie zgiął uszek i..sie przyjarały :crazy: szkoda mi cholerka bo taki bajer nie małe pieniądzę(80zł :eek:) a tu już taka gafa przy pierwszym uzyciu

biedny KŁÓŁIK:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Mój mały dostał o mojej siostry taka zabkę, i jak go boli brzuszek to podrzewam ja i kłade mu na brzuszek, zawsze pomaga :tak:. Super sprawa to jest.

Kobiety mam jeszcze pytanko-czy któraś z Was ma może sterylizator Aventu Philipsa elektryczny?:baffled:Bo ja mam i się zastanawiam czy za każdym razem jak sterylizuje butelki i biorę jedną butelkę to znów muszę wykładać pozostałe, czyścic ten sprzęt, wlewać wody?Bo trochę to dziwne jest i uciążliwe troche:sorry2:A instrukcja jest we wszystkich językach oczywiście oprócz polskiego:wściekła/y:Ale z tego co tam kumam trochę:zawstydzona/y: - to za drugim razem już się wlewa nie 90 ml wody, a 30 ml ale właśnie nie wiem czy to o to chodzi i pytam - może któraś ma i mi pomoże:tak:

Ja używałam przy Jasiu, ale sterylizowałam butelki tylko raz i potem brałam kolejne.

Ja zrobiłam lepszy numer....miałam bardzo fajny sterylizator (avent) taki do mikrofali...wsdziłam butelki i laktator do sterylizacji do mikrofali...niestety wcześniej mój mężulek używał grilla i prawie wszystko sie stopiło!!! Nie dość że wieczko sterylizatora(bardzo go lubiłam przetrwał 2 dzieci) to jeszcze butelke Browna antykolkową, i kawałek części od laktatora Medeli. Szlag trafił pare złotych aż sie poryczałam ze złości...:-(

Cześć kochane :-)

eager współczuję :-(
paola fajnego masz mężusia :-D

A my bylismy u moich rodziców z Niunią a teraz szykujemy się do obejrzenia wypożyczonych filmików , jeden z Sandra Bullock , którą UWIELBIAM ;-)

Życzę Wam Miłej i Spokojnej Nocki papa:-)

widzę że ja jedna tutaj taki nocny marek:-D mój szkrabik śpi więc ja korzystam z okazji :tak: i sobie czytam co takiego tu dzisiaj naskrobałyście. U mnie dolinka z lekka troszeczkę bo te ch*** egzaminy a ja dalej nic nie umiem i już zaczynam się stresować.

Zapominajka to chyba ty pytałaś skąd jestem. Ja mieszkam na starym mieście w samym centrum na starym rynku.
Dobranoc wszystkim

reklama
DZIEŃ DOBRY:tak:

Widzę, że jestem dzisiaj pierwsza:happy:A więc nocka u nas spokojna-wczoraj o 20 wykąpaliśmy Małą, nakarmiliśmy,położyliśmy w środku nas i zasnęła;-)Obudziła się po 2 na jedzonko i dalej w kimę, no i następnie po 6 i teraz usypia, więc myślę, że trochę ogarnę chałupkę:rofl2: A my z Mężem już po śniadanku:tak:

Mezycielko przyznam, że narzekać nie mogę-zresztą on na mnie też nie:-D:-D:-D

MIŁEGO DNIA;-)

Do góry