reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

My mielismy fajna noc. Mały zjadł o 22:00 bez zadnych awantur :szok:, polezał sam bez lulania :szok: i zasnął przed 23:00 o 24:00 otworzył oczka, usmiechnął sie, dałam mu cycusia, momuldał 3 min i zasnął, obudził się o 5:00 i potem o 7:30 i zasnął i obudził sie o 11:00. :tak:

A my siedzimy sami, tzn ja siedzie a mały lezy obok mnie, bo tatus oczywiscie w pracy jeszcze :-(.Mały zdzemną sie po jedzonku godzinkę, przed chwilką sie obudził i obserwuje.

Landryneczko ja tez nie mam pojecia co temu mojemu kupic na walentynki :zawstydzona/y:, nic mu nie kupie bo ostatnio mnie denerwuje :crazy:.

reklama
Kobiety mam jeszcze pytanko-czy któraś z Was ma może sterylizator Aventu Philipsa elektryczny?:baffled:Bo ja mam i się zastanawiam czy za każdym razem jak sterylizuje butelki i biorę jedną butelkę to znów muszę wykładać pozostałe, czyścic ten sprzęt, wlewać wody?Bo trochę to dziwne jest i uciążliwe troche:sorry2:A instrukcja jest we wszystkich językach oczywiście oprócz polskiego:wściekła/y:Ale z tego co tam kumam trochę:zawstydzona/y: - to za drugim razem już się wlewa nie 90 ml wody, a 30 ml ale właśnie nie wiem czy to o to chodzi i pytam - może któraś ma i mi pomoże:tak:

Paola no to ładnie twoje słoneczko usypia...z moim to jest różnie zależy jak mu czapka stanie :-D
ale dzisiejsza noc o niebp lepsza..kropelki pomogły!mam nadzieje że dzi s też będzie ok.
wo gule mam genilnego męża otóż spalił małego kłółika moja mam kupiła dla Maksa królika którego sie podgrzewa w mikrofali i on utrzymuje ciepło do 2h....mój genialny mąż podgrzewając go nie zgiął uszek i..sie przyjarały :crazy: szkoda mi cholerka bo taki bajer nie małe pieniądzę(80zł :eek:) a tu już taka gafa przy pierwszym uzyciu

Paola no to ładnie twoje słoneczko usypia...z moim to jest różnie zależy jak mu czapka stanie :-D
ale dzisiejsza noc o niebp lepsza..kropelki pomogły!mam nadzieje że dzi s też będzie ok.
wo gule mam genilnego męża otóż spalił małego kłółika moja mam kupiła dla Maksa królika którego sie podgrzewa w mikrofali i on utrzymuje ciepło do 2h....mój genialny mąż podgrzewając go nie zgiął uszek i..sie przyjarały :crazy: szkoda mi cholerka bo taki bajer nie małe pieniądzę(80zł :eek:) a tu już taka gafa przy pierwszym uzyciu

biedny KŁÓŁIK:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Mój mały dostał o mojej siostry taka zabkę, i jak go boli brzuszek to podrzewam ja i kłade mu na brzuszek, zawsze pomaga :tak:. Super sprawa to jest.

Kobiety mam jeszcze pytanko-czy któraś z Was ma może sterylizator Aventu Philipsa elektryczny?:baffled:Bo ja mam i się zastanawiam czy za każdym razem jak sterylizuje butelki i biorę jedną butelkę to znów muszę wykładać pozostałe, czyścic ten sprzęt, wlewać wody?Bo trochę to dziwne jest i uciążliwe troche:sorry2:A instrukcja jest we wszystkich językach oczywiście oprócz polskiego:wściekła/y:Ale z tego co tam kumam trochę:zawstydzona/y: - to za drugim razem już się wlewa nie 90 ml wody, a 30 ml ale właśnie nie wiem czy to o to chodzi i pytam - może któraś ma i mi pomoże:tak:

Ja używałam przy Jasiu, ale sterylizowałam butelki tylko raz i potem brałam kolejne.

Ja zrobiłam lepszy numer....miałam bardzo fajny sterylizator (avent) taki do mikrofali...wsdziłam butelki i laktator do sterylizacji do mikrofali...niestety wcześniej mój mężulek używał grilla i prawie wszystko sie stopiło!!! Nie dość że wieczko sterylizatora(bardzo go lubiłam przetrwał 2 dzieci) to jeszcze butelke Browna antykolkową, i kawałek części od laktatora Medeli. Szlag trafił pare złotych aż sie poryczałam ze złości...:-(

Cześć kochane :-)

eager współczuję :-(
paola fajnego masz mężusia :-D

A my bylismy u moich rodziców z Niunią a teraz szykujemy się do obejrzenia wypożyczonych filmików , jeden z Sandra Bullock , którą UWIELBIAM ;-)

Życzę Wam Miłej i Spokojnej Nocki papa:-)

widzę że ja jedna tutaj taki nocny marek:-D mój szkrabik śpi więc ja korzystam z okazji :tak: i sobie czytam co takiego tu dzisiaj naskrobałyście. U mnie dolinka z lekka troszeczkę bo te ch*** egzaminy a ja dalej nic nie umiem i już zaczynam się stresować.

Zapominajka to chyba ty pytałaś skąd jestem. Ja mieszkam na starym mieście w samym centrum na starym rynku.
Dobranoc wszystkim

reklama
DZIEŃ DOBRY:tak:

Widzę, że jestem dzisiaj pierwsza:happy:A więc nocka u nas spokojna-wczoraj o 20 wykąpaliśmy Małą, nakarmiliśmy,położyliśmy w środku nas i zasnęła;-)Obudziła się po 2 na jedzonko i dalej w kimę, no i następnie po 6 i teraz usypia, więc myślę, że trochę ogarnę chałupkę:rofl2: A my z Mężem już po śniadanku:tak:

Mezycielko przyznam, że narzekać nie mogę-zresztą on na mnie też nie:-D:-D:-D

MIŁEGO DNIA;-)

Do góry