reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

justine - ty to faktycznie masz co robić kochana, a humor ci przy tym zawsze dopisuje. Tez podziwiam. A co ty robiłaś zawodowo, bo moim zdaniem, to powinnaś książki pisać :-D

Moje dziecię właśnie śpi rozwalone na kanapie, po półtoragodzinnym muldaniu cycusia :-) Jak dobrze pójdzie, to mi uda może porządną kąpiel wziąć z mężusiem.

reklama
Dobry wieczor :)

Pozniej sie odezwe a teraz dla ciekawych swiata - looknijcie sobie dla mnie to magia...
[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=z3WA9iHz5ww&feature=related]YouTube - Woman Sings While In Labor[/ame]

Dobry wieczór !!!
U nas dzionek minął dobrze nawet udało mi się wyrwać na chwilkę samemu z domku na solarium na poprawę humoru. Byłyśmy dzisiaj z Gabrysią u kontroli, pucka już czyściutki a więc infekcja przegnana. Bąbelek teraz śpi więc ja uciekam się uczyć do egzaminów. Miłej nocki

No napisalam sie i mi zezarlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Life is brutalllll...no ale jeszcze raz...

Justinka szacuneczek i ucaluj dzieciaczki:))

Jesli chodzi o ta wkladke to znalazlam to Wkładka domaciczna - Wikipedia, wolna encyklopedia, ale polecam Ci wpisac UID lub IUS na youtube i tm zobaczysz jak sprawa wyglada od srodka:)))

Mamy z UK - Anoli Haneczka musi miec otwarte oczka - pytalam dzis tego pana co mi paszport wyrabial:(

Kolejeczka az do wyjscia zajela nam 3 godziny. Dobrze ze nie padalo:baffled:. Wiec tak: jak juz Pan BUC was wpusci do srodka, beda Panie i Pan w okienku, to idzcie do tego Pana bo Panie odylaja ze wzgledu na zdjecie a szczegolnie Pani w okularach. A wogole to lubia odsylac bo wyglada na to ze nasz konsulat ma jakis ukladzik z pobliskim fotografem - wiec chyba warto sie postarac. Placilismy 17 funtow i po odbior mamy sie stawic 26go. Jakies pytanka dziewczynki walcie jak w dym:)

A wogole to Justine ja sie musze upomniec! Nie kochasz? Bo caly czas czekam az mnie autoryzujesz na nk, zaproszenie wyslalam z 200 lat temu:sorry2:

Dzwoneczka ja z ciekawości zajrzałam i moje nerwy nie wytrzymały... Na pewno nie chcę mieć żadnej wkładki:szok:.

To dla ludzi o mocnych nerwach...

Dzwoneczka dziękuje za informacje. Bedziemy musieli powtorzyc wyprawe do fotografa:-( A z tym odsyłaniem to tez cos słyszałam, ze mają wymagania ze ho ho:crazy: Moze masz racje układy układziki:crazy:My wybieramy się w środe, mam nadzieje ze nie bedziemy czekac tak długo i wszystko załatwimy. Potwierdz mi jeszcze kochana co mamy zabrac
-swoje dowody
-zdjecia
-akt urodzenia hani
a reszte dokumentow wypełnia sie na miejscu???

Nasza Hania ciągle grzeczniutka i mam nadzieje ze tak juz zostanie. Wysypka znika, buzka juz coraz ładniejsza. Z ciemieniuchą tez sobie poradzilismy:tak: Współczuje mamą które muszą walczyć z kolkami, kupkami itp. Teraz dopiero widze jak dzieci potrafią być różne.

reklama
bosheee co za nocki ostatniio mam nie oplaca sie wogole klasc spac maly od 24 wojuje i nie chce spac tylko by jadl :baffled::baffled:
sama nie wiem co mam ze soba zrobic... mam nadzieje ze wreszcie zasnie ze zmeczenia...

Do góry