reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

justine - ty to faktycznie masz co robić kochana, a humor ci przy tym zawsze dopisuje. Tez podziwiam. A co ty robiłaś zawodowo, bo moim zdaniem, to powinnaś książki pisać :-D

Moje dziecię właśnie śpi rozwalone na kanapie, po półtoragodzinnym muldaniu cycusia :-) Jak dobrze pójdzie, to mi uda może porządną kąpiel wziąć z mężusiem.

reklama
Dobry wieczor :)

Pozniej sie odezwe a teraz dla ciekawych swiata - looknijcie sobie dla mnie to magia...
[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=z3WA9iHz5ww&feature=related]YouTube - Woman Sings While In Labor[/ame]

Dobry wieczór !!!
U nas dzionek minął dobrze nawet udało mi się wyrwać na chwilkę samemu z domku na solarium na poprawę humoru. Byłyśmy dzisiaj z Gabrysią u kontroli, pucka już czyściutki a więc infekcja przegnana. Bąbelek teraz śpi więc ja uciekam się uczyć do egzaminów. Miłej nocki

No napisalam sie i mi zezarlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Life is brutalllll...no ale jeszcze raz...

Justinka szacuneczek i ucaluj dzieciaczki:))

Jesli chodzi o ta wkladke to znalazlam to Wkładka domaciczna - Wikipedia, wolna encyklopedia, ale polecam Ci wpisac UID lub IUS na youtube i tm zobaczysz jak sprawa wyglada od srodka:)))

Mamy z UK - Anoli Haneczka musi miec otwarte oczka - pytalam dzis tego pana co mi paszport wyrabial:(

Kolejeczka az do wyjscia zajela nam 3 godziny. Dobrze ze nie padalo:baffled:. Wiec tak: jak juz Pan BUC was wpusci do srodka, beda Panie i Pan w okienku, to idzcie do tego Pana bo Panie odylaja ze wzgledu na zdjecie a szczegolnie Pani w okularach. A wogole to lubia odsylac bo wyglada na to ze nasz konsulat ma jakis ukladzik z pobliskim fotografem - wiec chyba warto sie postarac. Placilismy 17 funtow i po odbior mamy sie stawic 26go. Jakies pytanka dziewczynki walcie jak w dym:)

A wogole to Justine ja sie musze upomniec! Nie kochasz? Bo caly czas czekam az mnie autoryzujesz na nk, zaproszenie wyslalam z 200 lat temu:sorry2:

Dzwoneczka ja z ciekawości zajrzałam i moje nerwy nie wytrzymały... Na pewno nie chcę mieć żadnej wkładki:szok:.

To dla ludzi o mocnych nerwach...

Dzwoneczka dziękuje za informacje. Bedziemy musieli powtorzyc wyprawe do fotografa:-( A z tym odsyłaniem to tez cos słyszałam, ze mają wymagania ze ho ho:crazy: Moze masz racje układy układziki:crazy:My wybieramy się w środe, mam nadzieje ze nie bedziemy czekac tak długo i wszystko załatwimy. Potwierdz mi jeszcze kochana co mamy zabrac
-swoje dowody
-zdjecia
-akt urodzenia hani
a reszte dokumentow wypełnia sie na miejscu???

Nasza Hania ciągle grzeczniutka i mam nadzieje ze tak juz zostanie. Wysypka znika, buzka juz coraz ładniejsza. Z ciemieniuchą tez sobie poradzilismy:tak: Współczuje mamą które muszą walczyć z kolkami, kupkami itp. Teraz dopiero widze jak dzieci potrafią być różne.

reklama
bosheee co za nocki ostatniio mam nie oplaca sie wogole klasc spac maly od 24 wojuje i nie chce spac tylko by jadl :baffled::baffled:
sama nie wiem co mam ze soba zrobic... mam nadzieje ze wreszcie zasnie ze zmeczenia...

Do góry