reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

heh...ale mam produkcje...:-)
teraz zmykam sie poprzytulac do mezusia...kto wie..?:-D:-D

Udanych wieczorow dziewczynki, zyczcie mi zebym trafila wreszcie na ta porodowke, bo przeciez blokuje kolejke!!!!

Anoli good luck!! Jakby cos sie mialo dziac to smsuj kochana!!!
Dziubaski wszystkim!

reklama
Cześć dziewczynki, melduje się foremka marnotrawna - nadal w dwupaku, hehehe.

Przykro mi, że ostatnio nie mam na nic czasu, ale niestety teściówka musi sie przystosować, a iatrakcji dodatkowych nie brakuje... Po pierwsze moja córunia skończyła dziś 3 latka i musiałam przygotować imprezkę, upiec torcik, ciacha, zakupy, sprzątanie i w ogóle hardcore, bo jeszcze dziś po 15 miałam spotkanie z położną. Maleńka już dzielnie w pozycji wyjściowej, serduszko jak dzwon bimbami, ciśnienie ok, pobrała mi znowu krew na tą cholestazę kontrolnie i zbadała mocz - wynik ok, orzekła, że za 2 dni mam termin i w związku z powyższym w przyszły czwarteczek odwiedzi mnie w domku w celu wykonania masażu szyjki macicy, a jeśli przez kolejny tydzień nic się nie ruszy to 25 niby wywołanie w szpitalu będzie, ale jakoś ten 25 to mi dziwnie wygląda, więc pewnie zaraz po świętach jednak... A moja maleńka siedzi sobie w najlepsze i ani myśli się ewakuować. Skurcze mam dość silne, ale co 15-20 min, więc nie jest to nic ciekawego.

Mam nadzieję, że uda mi się być trochę bardziej na bierząco teraz, ale nie wiem czy dam radę z teściówką pod opieką, w każdym razie pamiętajcie, że się staram i tęsknię.

Uff właśnie skończyłam czytać to co zdążyłyście naprodukować od rana, masakra
A przepraszam zapomniałam się przywitać DOBRY WIECZÓR mamuski
Ewusha, asiulka OGROMNIASTE GRATULACJE DLA WAS

mamuśka_2008
witaj wśród nas, napisz coś więcej o sobie
justine ja jestem z centrum Poznania ale niestety nie powiem ci jak wygląda sytuacja św. Rodziny bo ja będę rodzić w Raszei.

jestem totalnie załamana i pojeb&*& .....noc okropna..wczoraj poczytałam o zespole downa bo co chwile jakieś głupie myśli miałam i myślałam ze mnie to uspokoi a tu jeszcze gorzej...całą noc mnie to dręczyło...ja juz w jakąś paranoje popadam, mam ochote wziąć patelnie i pizdnąć sie w łeb..już mój sie na mnie wscieka i sie mu nie dziwie :crazy: ale ja sie martwie...a wszystko zaczęło sie od tego bo niby u ojca w rodzinie kiedyś był :baffled: i ciężko mi wbic sobie do łba ze lekarz mówił że to nic nie znaczy i że ryzyko mam takie samo jak każda inna kobieta...

jejuu zaraz i wy mnie pewnie tu zlinczujecie,za takie pieprzenie bo jeszcze was zaraże tą paranoją :wściekła/y: przepraszam,ale musiałam sie komuś wyzalić,bo sama w domu z tymi myslam wymiekam
aaaa i jeszcze kolezanka która miała termin na 16grudnia urodziła...jejuu ja tez juz chcę

Witam rankiem
NOC UDANA HURRA!!!!!

Misiówka, super że urodzinki Misi sie udały, a już myślałam, że przyjazd teściowej Cię zmotywował i rodzisz:-D

Ola 2in1, gratulację dla koleżanki. a ciebie to sama mam ochotę pieprznąć, przestań się zadręczać takimi myślami, musi być dobrze i koniec. jak nie masz co robić, tylko rozmyślać, to przyjeżdżaj do mnie, jakoś sensownie zajmę Ci myśli, może wysprzątasz mi na święta i poród się ruszy:-D

jestem totalnie załamana i pojeb&*& .....noc okropna..wczoraj poczytałam o zespole downa bo co chwile jakieś głupie myśli miałam i myślałam ze mnie to uspokoi a tu jeszcze gorzej...całą noc mnie to dręczyło...ja juz w jakąś paranoje popadam, mam ochote wziąć patelnie i pizdnąć sie w łeb..już mój sie na mnie wscieka i sie mu nie dziwie :crazy: ale ja sie martwie...a wszystko zaczęło sie od tego bo niby u ojca w rodzinie kiedyś był :baffled: i ciężko mi wbic sobie do łba ze lekarz mówił że to nic nie znaczy i że ryzyko mam takie samo jak każda inna kobieta...

jejuu zaraz i wy mnie pewnie tu zlinczujecie,za takie pieprzenie bo jeszcze was zaraże tą paranoją :wściekła/y: przepraszam,ale musiałam sie komuś wyzalić,bo sama w domu z tymi myslam wymiekam
aaaa i jeszcze kolezanka która miała termin na 16grudnia urodziła...jejuu ja tez juz chcę

ola zaraz ja wezme swoja najwieksza patelnie i ciebie nia walne za takkie glupie mysli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko bedzie dobrze zobaczysz:tak::tak::tak:

a tak wogule to dzien dobry kochane brzuchatki i juz nie brzuchatki:tak::tak: u mnie nocka nieprzespana:-:)-( od 1 w nocy do rana meczylam sie z mega bolem brzuszka i skorczykami:-:)-:)-( wstalam teraz z lozka troche mnie przeczyscilo a teraz jem sniadanko nutellowe:-( dzisiaj znow leze do lekarza to zobaczymy co tam slychac u krasnala i wogule:confused::confused: kurcze ostatnio wogule jesc mi sie nie chce :confused::confused: kanapki to tylko z nutela nic innego nie trawie , jakies owoce ewentualnie i na obiad musowo pierogi:baffled::baffled::baffled::baffled: pozygam sie niedlugo od tego:baffled::baffled:

dziekuje dziewczynki..nawet takie ostre słowa pomagaja..bo ja sama sobie rady dac nie mogę..
u mnie też Tygrysku było sniadanko nutellowe :D ale cos czuje że zaraz będzie drugie i trzecie :)

ja wrecz pozeram nutelle:zawstydzona/y: przedwczoraj mezowy wiezorem kupil mi nowu duzy sloik a wczoraj wieczorkiem juz nie bylo polowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:chyba robie zapasy w organiizmie juz na zas :-D:-D:-D gdyz jak sie filip urodzi to zegnaj nutello:-D:-D:-D:-D

a sluchajcie wogule wczoraj przyszla nam na karuzela z misiami z fisher price na pilota , sama ja zlozylam przykrecilam do lozeczka , pobawilam sie nia troszke ( gdyz na meza nie chcialo mi sie czekac):zawstydzona/y: i wylqczylam po czym polozylam sie na lozeczku juz tak fajnie ciemno ndworze cisza spokoj wiecc biore pilota od telewizora wlaczam telewizor i nagle sama karuzela mi sie zalacza:szok::szok::szok::szok: myslalm ze umre na zawal:crazy::crazy::crazy::crazy: okazuje sie ze ona jest taka czula ze wlacza sie nawet z pilota tv czy innego sprzetu domowego:no::no::no::no: musimy zrobic ewakuacje telewizora z sypialni:-:)-:)-:)-(

hahaha pewnie mine miałaś pikna :D my kupujemy tiny love też na pilota..ciekawe czy też bedzie tak wariowac ;] na szczęście my juz z sypialni wynieslimy TV i teraz buszujemy w duzym pokoju :)

reklama
:-)a wiesz ja raczej z tych strachliwych jestem , wiec o zawal u mnie chyba latwo:-):-) dobrze ze nie zaczelam rodzic z tych emocji:szok::szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
co tutaj takie pustki od rana?????????wstawac kobitki dnia nie marnowac!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry