reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

to mi podrzuciłaś pomysł :D chyba wieczorkiem jakis horrorek sobie obejrzę z mężulkiem :]
albo spią albo sie rozpakowywują hihia ja to sie chyba jeszcze przespię...bo jak zwykle nie wyspana jestem :/

reklama
jestem totalnie załamana i pojeb&*& .....noc okropna..wczoraj poczytałam o zespole downa bo co chwile jakieś głupie myśli miałam i myślałam ze mnie to uspokoi a tu jeszcze gorzej...całą noc mnie to dręczyło...ja juz w jakąś paranoje popadam, mam ochote wziąć patelnie i pizdnąć sie w łeb..już mój sie na mnie wscieka i sie mu nie dziwie :crazy: ale ja sie martwie...a wszystko zaczęło sie od tego bo niby u ojca w rodzinie kiedyś był :baffled: i ciężko mi wbic sobie do łba ze lekarz mówił że to nic nie znaczy i że ryzyko mam takie samo jak każda inna kobieta...

jejuu zaraz i wy mnie pewnie tu zlinczujecie,za takie pieprzenie bo jeszcze was zaraże tą paranoją :wściekła/y: przepraszam,ale musiałam sie komuś wyzalić,bo sama w domu z tymi myslam wymiekam
aaaa i jeszcze kolezanka która miała termin na 16grudnia urodziła...jejuu ja tez juz chcę

Dołączę się do dziewczyn i tez Cię mogę walnąć!!!:wściekła/y:;-)

A my mieliśmy nawet dobrą nockę troszkę spałam ;-)
Teraz odkurzyłam i robie pranie bo na wyjazd muszę tyle ciuchów zabrać , że sama nie wiem już co brać szczególnie jeśli chodzi o ciuchy małej.

A u mie nie ciekawie gdyż wewnętzne szwy mi się p...rzą:no:
Czeka mnie wizyta u ginekologa w poniedziałek albo piątek.
Mam nadzieję, że nie jest tak źle bo się już boję bólu...

Cześć dziewczyny! My właśnie pospaliśmy trochę :tak:. Mały sobie upodobał nocną porę na szaleństwa i spać mamie nie daje:-). A teraz- śniadanko i do roboty! Wczoraj poprasowałam w domu to co miałam do prasowania, zrobiłam Miśkowi wypasiony obiad (a ten później spróbował i stwierdził że to mu nie "wchodzi" i nie zje- choć wcześniej nie miał obiekcji jak mówiłam co ugotuję :-(), zlazłam z trzeciego piętra po schodach i ogólnie się nie oszczędzałam, ale Maluch widać lubi być w brzuszku, bo jakoś to na niego nie podziałało. Widać- próbuje dotrzymać umowy że póki ja nie pokończę niektórych rzeczy, to on grzecznie siedzi i czeka :-).
dobrego dnia wszystkim!

Ola2in1- wiesz dobrze że stres nasz Maluszkom nie służy, a Ty kobito dodatkowo się niepotrzebnie stresujesz- a przy tym swojego mężusia i Maleństwo! Stresowaniu Maluszków mówimy zdecydowane "NIE!". Jak trzeba- to i ode mnie po głowie dostaniesz :tak:.

Ostatnia edycja:
Hej
Ja jak zwykle wpadam z rana z doniesieniem :-D:
Tym razem od zozykozy:

"Witam oglaszam ze o 2.20 Przyszedl na świat Jaruś ma 53cm i 2960g pozdrowienia dlacałej reszty mamus.Zozakoza."

Gratulujemy!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

GRATULACJE DLA NOWEJ GRUDNIOWEJ MAMUSI I JEJ KRASNALKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

CYPRYSIOWA takie donosy to mozesz nam kilka razy dziennie przynosic:-D:-D:-D:-D:-D
MARZYCIELKO trzymam kciukasy aby wszystko u gina wyszlo ok z tymi szwami;-)

ja teraz biore sie za odkurzanie:-Dwiem pierdziolnieta jestem bo potem z bolu cierpie ii rycze ale na ten bajzer to ja patrzec nie moge:unsure::unsure::unsure::unsure::oo2::oo2::oo2::hmm::hmm::hmm::hmm:

Hej
Ja jak zwykle wpadam z rana z doniesieniem :-D:
Tym razem od zozykozy:

"Witam oglaszam ze o 2.20 Przyszedl na świat Jaruś ma 53cm i 2960g pozdrowienia dlacałej reszty mamus.Zozakoza."

Gratulujemy!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No to nas zostawiła same....a miałysmy z Madzineka i Zozakoza pakt.......:rofl2:
Tak czy owak Zozakoza ogromne gratulacje dla Ciebie i Jarusia......:*:*:*

ZozaKoza GRATULACJE!!!!!!!

Tygrysku ja już też mam dość patrzenia na ten bajzel w domu, ale mężowego się chyba nie doproszę żeby coś z tym zrobił i chyba też się sama za to wezmę. Muszę pościel zmienić a my mamy łóżko 1,80x2,00m i baaardzo ciężki materac więc nie jest łatwo prześcieradło ładnie założyć... mój mąż to robi już od czterech dni!!!:wściekła/y:Normalnie koniec świata z tymi chłopami:(

A ja sobie właśnie jajeczko na kanapki ugotowałam i już mi ślinka cieknie:)

reklama
A tak poza tym to witam wszystkie mamuśki i te rozpakowane i te co jeszcze się turlają....;-);-);-)

Ja nadal w dwupacku a jakże by inaczej.... co wejde to czytam cos o nutelli i chyba az sie przejde do sklepu.....moja malutka szaleje w brzuszku.....chyba faktycznie jej tam bardzo dobrze....
A mi sie siły w nocy jakies koszmary,ze jak sie obudziłam w pewnym momencie to mialam chyba z tętno 150....czas na mnie.....HELLO WY TAM ODGÓRNI JUZ NA MNIE CZAS.....a raczej na MOJA MALUTKA.....:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry