reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agatkas moj mezulek by odkurzyl pewnie odrazu jakbym go poprosila tylko ja jestem dosyc specyficxznym ludkiem ktory uwaza ze wszystko sama lepiej zrobie i chociazby nie wiem jak sie staral to i tak znajde cos do poprawienia:-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiec dlatego czsami juz nic nie mowie tylko pokryjomu sama robie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::baffled::baffled::baffled: ale z tym wielgachnym materacem to moze poczekaj kochana bo jeszcze nam urodzisz jak sie go nadzwigasz:tak::tak: a tutaj kolejka obowiazuje:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny,a teraz kciukasy do góry jak jeden Bóg:

sms od Madzienki:

"Karolinka niestety ale musisz mi wybaczyc...dzisiaj mam cesarke cos dzieje sie z Julka:( a więc trzymajcie za mnie kciuki...napisze jakdojde do siebie....."

Dzień Dobry Kochane:happy:

Zozakoza GRATULACJE:-)

Madzieńka POWODZENIA;-)

Ja nadal w dwupaku....hmmm....jejku już bym chciała urodzić:baffled:Najlepiej aby coś się zaczęło i na porodówkę, a nie do szpitala na wywoływanie-ta wizja mnie przeraża, a jeszcze bardziej wizja świąt w szpitalu:-:)-:)-(A groził mi poród przedwczesny....hmmm...:confused:

A tak wogóle to może ktoś tam kolejkę blokuje cooooo????:rofl2:

Dziewczynki, cieszcie się tą nutelką póki możecie, bo potem dietka.
Agatkas, ja też dzisiaj na sniadanko jajeczka.

ZOZAKOZA, serdecznie gratuluję.
Chyba tak się pospieszylas z tym porodem zeby w swój strój juz wskoczyc:-D

Madzienka, trzymam kciuki, wszystko bedzie ok z Juleńką.

A moja wyrzywa sie na cycku, juz mnie tak boli, ze szok, ale jak zabiore bo spi, to zaraz sie drze, zrobiła sobie z mamusi smoka.

Dzień Dobry Kochane:happy:

Zozakoza GRATULACJE:-)

Madzieńka POWODZENIA;-)

Ja nadal w dwupaku....hmmm....jejku już bym chciała urodzić:baffled:Najlepiej aby coś się zaczęło i na porodówkę, a nie do szpitala na wywoływanie-ta wizja mnie przeraża, a jeszcze bardziej wizja świąt w szpitalu:-:)-:)-(A groził mi poród przedwczesny....hmmm...:confused:

A tak wogóle to może ktoś tam kolejkę blokuje cooooo????:rofl2:

slonko swieta w szpitalu to raczej ja na 99 % spedze jak sie nic nie zmieni z ulozeniem mojego krasnala:-:)sad::sad::sad::sad::sad::sad: az normalnie ryczec mi sie chce jak sobie to uzmyslowie:-:)-:)-( 25 czy 26 grudnia jeszcze przezyje ale 24 w wigilie to chyba sie zarycze :-(ale jeszcze mam nadzieje ze moze by tak 20 mnie przyjeli na oddzial wtedy na wigilie bysmy juz byli w domku echhhhhhhhhhhhhhhhh:-:)-(

Ostatnia edycja:
sms od Madzienki:

"Karolinka niestety ale musisz mi wybaczyc...dzisiaj mam cesarke cos dzieje sie z Julka:( a więc trzymajcie za mnie kciuki...napisze jakdojde do siebie....."

Ja też trzymam kciuki, powodzenia Madzienka!

Agatkas- ja się swojego nie mogę doprosić coby kupił wkręty i zamontował drzwi od szafy którą nam 2 tygodnie temu przywieźli, o sprzątaniu nie wspomnę :crazy:. Tak że chwilami się czuję jakby w hotelu mieszkał :-(. No ale tak to chyba już bywa z chłopami... z nimi- ciężko, ale bez nich- jeszcze gorzej...

reklama
slonko swieta w szpitalu to raczej ja na 99 % spedze jak sie nic nie zmini z ulozeniem mojego krasnala:-:)sad::sad::sad::sad::sad::sad: az normalnie ryczec mi sie chce jak sobie to uzmyslowie:-:)-:)-( 25 czy 26 grudnia jeszcze przezyje ale 24 w wigilie to chyba sie zarycze :-(ale jeszcze mam nadzieje ze moze by tak 20 mnie przyjeli na oddzial wtedy na wigilie bysmy juz byli w domku echhhhhhhhhhhhhhhhh:-:)-(

Czyli Filipek jeszcze się nie przekręcił???Ja to żadnego dnia świąt nie przeżyję - jeszcze w ostateczności jakbym już miała obok siebie Małą to inaczej, ale jak się nic nie będzie ruszać:-:)-:)-(

Do góry