dzwoneczka
Fanka BB :)
Tygrysku masz juz jakies skorczyki??? ja w sobote zrobilam sobie maraton po sklepach i takich skorczy dostalam w niedziele ze myslalam ze juz rodze ale do szpitala nie pojechalam bo nie byly czeste tylko bolesne jak piernik zwlaszcza w nocy !!! maly Alex tak sie rusza i kopie ze dostalam jakis fioletowych pajaczkow na brzuchu nie wiecie jak sie tego pozbyc!!! no i jak dluzej poleze w lozeczku to mam tez te pajaczki na wewnetrznej stronie ud mam nadzieje ze to nic groznego.
Moj mezulek dzis idzie zrobic awanture w szpitalu bo za ktg mam placic!!!! chyba oszaleli oj dzis bedzie sie dzialo nie chcial mnie brac ze soba co bym sie nie denerwowala i jeszcze tam w pospiechu urodzila
dzwoneczka ty za ktg placilas??? i jak sie dzis czujesz
GRATULUJE WSZYTKIM ROZPAKOWANYM MAMOM . A NIEROZPAKOWANYM MOC Z NAMI
Tygrysku, ja zadzwonilam do szpitala, ze mam wysokie cisnienie i ze bylo ono monitorowane przez lekarza ogolnego przez ostatnie kilk tygodni, powiedzieli mi zebym przyjechala to sprawdza co i jak, przy okazji zrobili mi ktg. Nie placilam nic, mam tu ubezpieczenie i to ktg robiono mi w szpitalu place tylko jak ide do polskiej ginki prywatnie. I to wszystko) A poza tym to czuje sie ok, choc mogloby mnie juz zlapac:-):-)