blizniaki2000
Fanka BB :)
Patrysia, ja wspominki miałąm w niedzilę, jak to wszystko się zaczęło, a za brzuszkiem płaczę do tej pory, mimo, ze Córcia cudna, to i tak ryczę że już więcej tych kopniaczków nie będę czuła.Dobrze, dobrze :-) Jak ten czas szybko leci... Wczoraj przypominałam sobie, jak mi wody odeszły i całą akcję z porodem. Trochę mi żal, że już nie jestem w ciąży i że nie mam brzuszka, ale jak tylko spojrzę na synusia, to wypełnia mnie taka miłość do niego, że najchętniej bym go schrupała :-)
Myszqo, Twoja babcia to mądra kobitka i moze akurat Ci się sprawdzi:-)To samo od dwóch tygodni. Ból jak na okres - poboli i przestaje. I twardnienie brzucha takie już bardziej bolące - ale to też nie trwa długo. Brzuch mam prawie przy kolanach - tak nisko. I nic.
Usta wg mojej babci - normalne :-) ona mi prorokuje że urodze w sobotę
Cieszę się ze już jesteś rozpakowana i znów do nas wróciłaś.Witam wszystkie grudnioweczki i te "nowe" i te "stare"
Trochę Was nadrobiłam
gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamuś,
postaram się wstawić mojej córci zdjęcia i opisać poród
My czujemy się dobrze, ja trochę obolała (zwłaszcza cycki) ale daję rade.
Kana, skoro już wszystkie zakupy i porządki zrobione, to spokojniutko mozesz isć rodzić.Ja juz w domku spowrotem....
Kurcze przeczyszcza mnie chyba po tej herbatce z lisci malin,bo kurcze juz drugi raz na kibelek ide...bylismy z miskiem w sklepkie i pokupowalismy ostatnie prezenty...teraz to juz mamy wszystkie....po pakuje sie tylko w torby swiąteczne i cheja pod choinki :-)
Madzienka pisała,ze była dzisiaj badana i ma rozwarcie na jeden palec.....tak wiec czekaja na rozwój sytuacji.....i jesce raz kazała wszystkie mamuski mocno wysciskac:*
A ja popijam wlasnie drugi kubelek lisci....zastanawiam sie czy to mozna słodzic bo ma troszku gorzkawy smak....
Marzycielko nie stersuj sie, bo Oliwcia też to czuje, wszystko isę jakos ułoży.
A moja królewna dzisiaj sie strasznie wściekała, ale jak tylko ktoś przychodzi od razu pokazuje jaki jest aniołek i słodko śpi.
Wogóle to przeraża mnie wizja świąt, bo nie mam żadnych prezentów i obawiam sie jak ja wszystko zorganizuję sama z trójką dzieci. Chyba wyślę chłopaków z listą zakupów
Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i nikt mnie nauczył oddychac, ale nie było źle, trzeba tylko słuchac położnej:-)