reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Justine zle przeczytałam......przepraszam..ale to jest na takiej samej zasadzie tylko kliknij sobie na ten suwaczek ze zdjeciem np u której dziewczyny, która taki ma i utwórz swoj.....reszta z wklejaniem w ustawienia sie zgadza.......zakreciłam sie:p PRZEPRASZAM....

xpatrysiax to niekoniecznie biegunka....słonko moja Oliwka ma kupkę w każdej pieluszce....i przy przewijaniu też potrafi zrobić niespodziankę.....obserwuj kupkę jeśli nie jest zielona to wszystko ok....

blizniaki mam nadzieję że malutka będzie spała w nocy jak suseł....i mamusi da odpocząć....:tak:
aga irlandia ja wiem że będzie dobrze a czas zleci jak z bicza....ja pamiętam jak niedawno widziałam dwie kreski na teście a teraz Oli już jest z Nami...;-)głowa do góry...całuski

hej Justine07 :). Witamy kolejną Grudnióweczkę :). Aga_irlandia- też mam nadzieję i wierzę, że tym razem się Wam uda :). A my w tym roku bez choinki. To nasze pierwsze takie wspólne Święta. Wcześniej każde spędzało je ze swoimi rodzicami a w naszym mieszkanku miejsca na choinkę niestety się raczej nie znajdzie. Ale że mój Misiek ma urodzinki tuż przed Świętami, to część prezentu dla niego już mam :D. Mały znów miał przed chwilą czkawkę, ale tym razem nie skakał mi jak zazwyczaj cały brzuch, tylko czułam na dole jak pulsuje (ale właśnie tak "czkawkowo"). Dobrej nocy, dziewczyny. Ja jeszcze walczę ze swoim programowaniem...

reklama
xpatrysiax to niekoniecznie biegunka....słonko moja Oliwka ma kupkę w każdej pieluszce....i przy przewijaniu też potrafi zrobić niespodziankę.....obserwuj kupkę jeśli nie jest zielona to wszystko ok....

blizniaki mam nadzieję że malutka będzie spała w nocy jak suseł....i mamusi da odpocząć....:tak:
aga irlandia ja wiem że będzie dobrze a czas zleci jak z bicza....ja pamiętam jak niedawno widziałam dwie kreski na teście a teraz Oli już jest z Nami...;-)głowa do góry...całuski

Yoka, to raczej była biegunka, ale już mam nadzieję mu przeszło. A kupki od samego początku robi zielone-podobno dzieci na piersi tak mogą mieć.

Do góry