to i ja też )) mój Dejwid cos mówi ze ma przeczucie że mały wyjdzie w przyszłą sobote 13nastego ze takie mysli go męczą,przeczucie...a mógłby juz wyjść bo ja dalej mam mysli ale te pojebziane :[ wiem wiem nudne to juz sie pewnie robi..jakas paranoja..oo tak w paranoje chyba popadam...
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
OJ DZIEWCZYNKI ZEBYM TO JA JUZ BYLA W TAKIM TYGODNIU JAK WY I ZEBY WSZYSTKO BYLO DOBRZE.....
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
aga_irlandia
OJ OLA daj Boze zeby tym razem mi sie udalo
aga_irlandia
wlasciwie to twoj 39 juz sie zaczal
no tak zaczął sie 39 )
aguś trzeba byc dobrej mysli...wiem sama po sobie ze jest ciężko,ale trzeba stawac na glowie i myslec pozytywnie,a ja baardzo mocno trzymam kciuki zeby wszystko było ok i żebys dotrwała do końca
aguś trzeba byc dobrej mysli...wiem sama po sobie ze jest ciężko,ale trzeba stawac na glowie i myslec pozytywnie,a ja baardzo mocno trzymam kciuki zeby wszystko było ok i żebys dotrwała do końca
pytia
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
Jakoś weekend zleciał i nie miałam czasu na bb, więc i zaległości pewnie nie nadrobię. Doczytałam, że renia urodziła, czy ktoś jeszcze?
RENIU - DLA CIEBIE I MALUSZKA SERDECZNE GRATULACJE. NARESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAŚ!!!
A u nas od dwóch dni jakiś kryzys karmieniowo-brzuszkowy. Mała mi zasypia po 5 minutach przy karmieniu, a wieczorami pobolewa ją brzuszek Nie wiem, co o tym sądzić.
Jakoś weekend zleciał i nie miałam czasu na bb, więc i zaległości pewnie nie nadrobię. Doczytałam, że renia urodziła, czy ktoś jeszcze?
RENIU - DLA CIEBIE I MALUSZKA SERDECZNE GRATULACJE. NARESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAŚ!!!
A u nas od dwóch dni jakiś kryzys karmieniowo-brzuszkowy. Mała mi zasypia po 5 minutach przy karmieniu, a wieczorami pobolewa ją brzuszek Nie wiem, co o tym sądzić.
kana161
Mama "terrorystek" :P
No ja tez mam zamiar lada dzien dolączyc hahah witamy bardzo sedecznie....no to widac,ze masz wesolutko w domku....:-) rowniez pozdrawiamy:*Hej hej,
Lada dzień dołączę do grona grudniowych mamuś. Właśnie mój 3 letni synek wpakował się do kołyski przyszykowanej dla oczekiwanej Lenki a córka (8 lat) go buja. Totalny regres w oczekiwaniu na maleństwo:-) ! Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
No więc sposób utworzenia imienia:
Najpierw musisz wejsc na stronke z imieniem...klikajac po prostu np na moje Marika......otworzy Ci sie stronka...wchodzisz w glitterty words i tworzysz....
=> pod utworzonym imieniem jest taki kod: BBCode for Forums
zaznaczamy go i kopiujemy;
=> wchodzimy w ustawienia
=> następnie w edytuj sygnature
=> wchodząc w to pokazuje nam się takie okienko, ja do pisania posta na forum, tam wklejamy skopiowany ze stronki BBCode
=> sprawdzamy klikając podgląd sygnatury, jezeli wszystko jest ok na koniec klikamy zapisz sygnature....
I gotowe.....taka samo jest z suwaczkiem:}}}} kod do niego wklejamy po prostu nad lub pod kodem do imienia
Najpierw musisz wejsc na stronke z imieniem...klikajac po prostu np na moje Marika......otworzy Ci sie stronka...wchodzisz w glitterty words i tworzysz....
=> pod utworzonym imieniem jest taki kod: BBCode for Forums
zaznaczamy go i kopiujemy;
=> wchodzimy w ustawienia
=> następnie w edytuj sygnature
=> wchodząc w to pokazuje nam się takie okienko, ja do pisania posta na forum, tam wklejamy skopiowany ze stronki BBCode
=> sprawdzamy klikając podgląd sygnatury, jezeli wszystko jest ok na koniec klikamy zapisz sygnature....
I gotowe.....taka samo jest z suwaczkiem:}}}} kod do niego wklejamy po prostu nad lub pod kodem do imienia