reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

to i ja też :))) mój Dejwid cos mówi ze ma przeczucie że mały wyjdzie w przyszłą sobote 13nastego :) ze takie mysli go męczą,przeczucie...a mógłby juz wyjść bo ja dalej mam mysli ale te pojebziane :[ wiem wiem nudne to juz sie pewnie robi..jakas paranoja..oo tak w paranoje chyba popadam...

reklama
no tak zaczął sie 39 :))
aguś trzeba byc dobrej mysli...wiem sama po sobie ze jest ciężko,ale trzeba stawac na glowie i myslec pozytywnie,a ja baardzo mocno trzymam kciuki zeby wszystko było ok i żebys dotrwała do końca

Cześć dziewczynki :)
Jakoś weekend zleciał i nie miałam czasu na bb, więc i zaległości pewnie nie nadrobię. Doczytałam, że renia urodziła, czy ktoś jeszcze?

RENIU - DLA CIEBIE I MALUSZKA SERDECZNE GRATULACJE. NARESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAŚ!!!

A u nas od dwóch dni jakiś kryzys karmieniowo-brzuszkowy. Mała mi zasypia po 5 minutach przy karmieniu, a wieczorami pobolewa ją brzuszek :(:(:( Nie wiem, co o tym sądzić.

Hej hej,

Lada dzień dołączę do grona grudniowych mamuś. Właśnie mój 3 letni synek wpakował się do kołyski przyszykowanej dla oczekiwanej Lenki a córka (8 lat) go buja. Totalny regres w oczekiwaniu na maleństwo:-) ! Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!
No ja tez mam zamiar lada dzien dolączyc:p hahah witamy bardzo sedecznie....no to widac,ze masz wesolutko w domku....:-) rowniez pozdrawiamy:*

reklama
No więc sposób utworzenia imienia:

Najpierw musisz wejsc na stronke z imieniem...klikajac po prostu np na moje Marika......otworzy Ci sie stronka...wchodzisz w glitterty words i tworzysz....

=> pod utworzonym imieniem jest taki kod: BBCode for Forums
zaznaczamy go i kopiujemy;

=> wchodzimy w ustawienia

=> następnie w edytuj sygnature

=> wchodząc w to pokazuje nam się takie okienko, ja do pisania posta na forum, tam wklejamy skopiowany ze stronki BBCode

=> sprawdzamy klikając podgląd sygnatury, jezeli wszystko jest ok na koniec klikamy zapisz sygnature....

I gotowe.....taka samo jest z suwaczkiem:}}}} kod do niego wklejamy po prostu nad lub pod kodem do imienia

Do góry