reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
WITAM MAMUSKI poniedziałkowo....

U nas w miarę ładna pogoda, niestety w ogóle nie adekwatna do moje nastroju.....tak mnie boli głowa od samego przebudzenia.....w nocy mialam jakies schizy,ze mi sie mokro robi i co chwile się budziłam.... to jest EWIDENTNIE najwyzsza pora na mnie,bo chyba juz szlaeje....

Tak wiec niewyspana Karolcia oznacza wkur***na Karolcia i juz widze dzisiajeszy zajebisty dzien.....masakra :oo::oo::oo:

Darijna ciesze sie,ze Tobie równeiz sie przydało i wyszło tak jak mialo ;-)

A mamuskom z maluszkami...błagam NIENARZEKAJCIE..... pomyślcie o nas....my to dopiero mamy ,ze sie brzydko wyraze "przeje***e"........

Witajcie ślicznotki;-)

Hej hej,
Lada dzień dołączę do grona grudniowych mamuś. Właśnie mój 3 letni synek wpakował się do kołyski przyszykowanej dla oczekiwanej Lenki a córka (8 lat) go buja. Totalny regres w oczekiwaniu na maleństwo:-) ! Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!

Witaj:-)

że tak skromnie zapytam..czy wy sie przypadkiem nie rozpakowujecie beze mnie? :)) bo takie pustki ze szok....
uciekam spaćku Dobranoc

Olu bez Ciebie byśmy nie smiały:-D:-D:-D

dzwoneczka jestem za zbiorowym voodoo:-D, cokolwiek co pomoże mi wyjąc dziecko z brzucha!

tygrysek zapraszam do mnie, stoi cały wielki słoik:tak:

Marzycielko ja myslę, że teraz przed świętami pracodawcy raczej nie prowadzą rekrutacji. Ruszy się po Nowym Roku i wtedy sobie odbijecie. Będzie dobrze!!!

A mnie zaczyna już dołować to oczekiwanie, doszukiwanie się oznak itp.
Przestaje wierzyć, że kiedykolwiek urodzę:-(.

Witam poniedziałkowo wszystkie mamunki!!

KANKIYA w nocy Oli była spokojna i dziś znowu dałam jej cyca bo myślałam że mi je rozsadzi...hehe no i odpukać jest ok....:-) a co do płci Twojej kruszynki to myślę że urodzi sie przesłodka Bianeczka i nie ma innej opcji...:-)
Moja Oli ważyła w środę już ponad 3800 więc również ślicznie przybiera co dodatkowo motywuje mnie by nie rezygnować z cycusia...:-)
Yoka bardzo sie ciesze, że Oliwci brzuszek stał się bardziej posłuszny i juz nie boli:-) no i rzeczywiscie slicznie przybiera n wadze;-) a co do plci skoro ciocia Yoka tak mówi to tak musi byc:-D:-D
Xpatrysiax mam nadzieje, ze Twoj Oleczek dzisiaj w lepszej formie i nie będzie więcej stresował mamuni, napisz jak tam:tak:
Ola2in1 Twoj mezus to jakis czarodziej?? heheh jak tyez mam dziwne przeczucia, ze urodze za tydzien:baffled: to bedziemy razem:-D od wczoraj zaczely mi sie bole mimo, ze biore fenoterol to co bedzie jak go odstawie w srode:baffled::-D
Aga Irlandia za rok o tej porze bedziesz miala juz swoejgo Skarba i nie ma innej opcji,my jak zawsze z Toba i trzymamy kciuki;-)
Pytia widze, ze Ty tez masz problem z brzuszkiem corci , mam nadzieje, ze szybko jej minie i bedziecie mogly dalej cieszyc sie soba bez lez:tak:
Justine witamy serdecznie:-)
Kana ja Was nie opuscilam itak łatwo sie mnie nie pozbedziecie:-D:-D
Xpatrysiax oby wszystkie noce wygladaly jak ta no i super, ze problemy z brzuszkiem sie skonczyly
Zozakoza trzymam za słowo i czekam na fotyyyy z niecierpliwoscia:-D
Marzycielko mam nadzieje, ze szybko Wam sie poprawi sytuacja ,no i wiecej usmiechu kochana na buzce, bo obok siebie masz najwiekszego skarba na swiecie;-)

Też złapałam doła:-(Wczoraj mnie mężuś po parku przegonił - 3 godziny łaziliśmy i na randkę zabrał dla poprawy nastroju a brzuszek ciągle wysoko!!!! Lekarz mówi, że to wygląda na 3-4 tygodnie:-:)-(
I jeszcze mnie przelicytowali na allegro:-( a taką ładną chustę znalazłam... idę prasować

Jestem dzisiaj tak zrezygnowana,ze juz mi wszystko jedno.....

Ide zmywac naczynia.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ojj bidulo moja.. .. kazda ma swoj czas na porod i niestety musimy dzielnie czekac.. ja z jednej strony ciesze sie, ze jeszcze mala w brzuchu, bo wiem, ze jest bezpieczna a jak juz wyjdzie to zaczne wariowac czy wszytsko dobrze zrobilam:zawstydzona/y:a z drugiej tez chcialbym juz tulic ja i calowac.. ahhh
jedno jest pewne niedlugo i tak czy tak musimy urodzic:-)
Zapominajko ty tez glowka do gory, jeszcze troszke....nie jestescie same;-)ale masz fajny napis pod suwaczkiem:-D:-D:-D moze poskutkuje,trzymam kciuki

reklama
kankiya już gotowe!!!
dzieki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dorotko moze lekarze sie myla i wcale nie bedziesz musiala tak dlugo czekac, a z drugiej strony to lepiej dla dzidziusia jak posiedzi w brzuszku tyle ile trzeba, ja bylam w w szoku jak ewlw urodzila w 39 tyg taka mala kruszynke , wiec chyba wszystko jest na korzysc synusia.. nie poddawajcie sie laseczki, ja wiem, ze ciezko nam juz z tymi brzuchami a kazdy dzien to wiecznosc, ale jeszcze chwilka...

Do góry