tygrysek82
Fanka BB :)
jestem zalamana ide dio kuchni zrobic sobie kanapeczke z nutella a tak puste opakowanie ja chce nutelle!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej,
Lada dzień dołączę do grona grudniowych mamuś. Właśnie mój 3 letni synek wpakował się do kołyski przyszykowanej dla oczekiwanej Lenki a córka (8 lat) go buja. Totalny regres w oczekiwaniu na maleństwo:-) ! Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!
że tak skromnie zapytam..czy wy sie przypadkiem nie rozpakowujecie beze mnie? ) bo takie pustki ze szok....
uciekam spaćku Dobranoc
Yoka bardzo sie ciesze, że Oliwci brzuszek stał się bardziej posłuszny i juz nie boli:-) no i rzeczywiscie slicznie przybiera n wadze;-) a co do plci skoro ciocia Yoka tak mówi to tak musi bycKANKIYA w nocy Oli była spokojna i dziś znowu dałam jej cyca bo myślałam że mi je rozsadzi...hehe no i odpukać jest ok....:-) a co do płci Twojej kruszynki to myślę że urodzi sie przesłodka Bianeczka i nie ma innej opcji...:-)
Moja Oli ważyła w środę już ponad 3800 więc również ślicznie przybiera co dodatkowo motywuje mnie by nie rezygnować z cycusia...:-)
ojj bidulo moja.. .. kazda ma swoj czas na porod i niestety musimy dzielnie czekac.. ja z jednej strony ciesze sie, ze jeszcze mala w brzuchu, bo wiem, ze jest bezpieczna a jak juz wyjdzie to zaczne wariowac czy wszytsko dobrze zrobilama z drugiej tez chcialbym juz tulic ja i calowac.. ahhhJestem dzisiaj tak zrezygnowana,ze juz mi wszystko jedno.....
Ide zmywac naczynia.....
dzieki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)kankiya już gotowe!!!