reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
WITAM MAMUSKI poniedziałkowo....

U nas w miarę ładna pogoda, niestety w ogóle nie adekwatna do moje nastroju.....tak mnie boli głowa od samego przebudzenia.....w nocy mialam jakies schizy,ze mi sie mokro robi i co chwile się budziłam.... to jest EWIDENTNIE najwyzsza pora na mnie,bo chyba juz szlaeje....

Tak wiec niewyspana Karolcia oznacza wkur***na Karolcia i juz widze dzisiajeszy zajebisty dzien.....masakra :oo::oo::oo:

Darijna ciesze sie,ze Tobie równeiz sie przydało i wyszło tak jak mialo ;-)

A mamuskom z maluszkami...błagam NIENARZEKAJCIE..... pomyślcie o nas....my to dopiero mamy ,ze sie brzydko wyraze "przeje***e"........

Witajcie ślicznotki;-)

Hej hej,
Lada dzień dołączę do grona grudniowych mamuś. Właśnie mój 3 letni synek wpakował się do kołyski przyszykowanej dla oczekiwanej Lenki a córka (8 lat) go buja. Totalny regres w oczekiwaniu na maleństwo:-) ! Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!

Witaj:-)

że tak skromnie zapytam..czy wy sie przypadkiem nie rozpakowujecie beze mnie? :)) bo takie pustki ze szok....
uciekam spaćku Dobranoc

Olu bez Ciebie byśmy nie smiały:-D:-D:-D

dzwoneczka jestem za zbiorowym voodoo:-D, cokolwiek co pomoże mi wyjąc dziecko z brzucha!

tygrysek zapraszam do mnie, stoi cały wielki słoik:tak:

Marzycielko ja myslę, że teraz przed świętami pracodawcy raczej nie prowadzą rekrutacji. Ruszy się po Nowym Roku i wtedy sobie odbijecie. Będzie dobrze!!!

A mnie zaczyna już dołować to oczekiwanie, doszukiwanie się oznak itp.
Przestaje wierzyć, że kiedykolwiek urodzę:-(.

Witam poniedziałkowo wszystkie mamunki!!

KANKIYA w nocy Oli była spokojna i dziś znowu dałam jej cyca bo myślałam że mi je rozsadzi...hehe no i odpukać jest ok....:-) a co do płci Twojej kruszynki to myślę że urodzi sie przesłodka Bianeczka i nie ma innej opcji...:-)
Moja Oli ważyła w środę już ponad 3800 więc również ślicznie przybiera co dodatkowo motywuje mnie by nie rezygnować z cycusia...:-)
Yoka bardzo sie ciesze, że Oliwci brzuszek stał się bardziej posłuszny i juz nie boli:-) no i rzeczywiscie slicznie przybiera n wadze;-) a co do plci skoro ciocia Yoka tak mówi to tak musi byc:-D:-D
Xpatrysiax mam nadzieje, ze Twoj Oleczek dzisiaj w lepszej formie i nie będzie więcej stresował mamuni, napisz jak tam:tak:
Ola2in1 Twoj mezus to jakis czarodziej?? heheh jak tyez mam dziwne przeczucia, ze urodze za tydzien:baffled: to bedziemy razem:-D od wczoraj zaczely mi sie bole mimo, ze biore fenoterol to co bedzie jak go odstawie w srode:baffled::-D
Aga Irlandia za rok o tej porze bedziesz miala juz swoejgo Skarba i nie ma innej opcji,my jak zawsze z Toba i trzymamy kciuki;-)
Pytia widze, ze Ty tez masz problem z brzuszkiem corci , mam nadzieje, ze szybko jej minie i bedziecie mogly dalej cieszyc sie soba bez lez:tak:
Justine witamy serdecznie:-)
Kana ja Was nie opuscilam itak łatwo sie mnie nie pozbedziecie:-D:-D
Xpatrysiax oby wszystkie noce wygladaly jak ta no i super, ze problemy z brzuszkiem sie skonczyly
Zozakoza trzymam za słowo i czekam na fotyyyy z niecierpliwoscia:-D
Marzycielko mam nadzieje, ze szybko Wam sie poprawi sytuacja ,no i wiecej usmiechu kochana na buzce, bo obok siebie masz najwiekszego skarba na swiecie;-)

Też złapałam doła:-(Wczoraj mnie mężuś po parku przegonił - 3 godziny łaziliśmy i na randkę zabrał dla poprawy nastroju a brzuszek ciągle wysoko!!!! Lekarz mówi, że to wygląda na 3-4 tygodnie:-:)-(
I jeszcze mnie przelicytowali na allegro:-( a taką ładną chustę znalazłam... idę prasować

Jestem dzisiaj tak zrezygnowana,ze juz mi wszystko jedno.....

Ide zmywac naczynia.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ojj bidulo moja.. .. kazda ma swoj czas na porod i niestety musimy dzielnie czekac.. ja z jednej strony ciesze sie, ze jeszcze mala w brzuchu, bo wiem, ze jest bezpieczna a jak juz wyjdzie to zaczne wariowac czy wszytsko dobrze zrobilam:zawstydzona/y:a z drugiej tez chcialbym juz tulic ja i calowac.. ahhh
jedno jest pewne niedlugo i tak czy tak musimy urodzic:-)
Zapominajko ty tez glowka do gory, jeszcze troszke....nie jestescie same;-)ale masz fajny napis pod suwaczkiem:-D:-D:-D moze poskutkuje,trzymam kciuki

reklama
kankiya już gotowe!!!
dzieki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dorotko moze lekarze sie myla i wcale nie bedziesz musiala tak dlugo czekac, a z drugiej strony to lepiej dla dzidziusia jak posiedzi w brzuszku tyle ile trzeba, ja bylam w w szoku jak ewlw urodzila w 39 tyg taka mala kruszynke , wiec chyba wszystko jest na korzysc synusia.. nie poddawajcie sie laseczki, ja wiem, ze ciezko nam juz z tymi brzuchami a kazdy dzien to wiecznosc, ale jeszcze chwilka...

Do góry