reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

...ehhh dziewczynki, chcialabym z taka pasja o tych kupkach...taka wredna jestem, straszna moje starsze dziecko niedlugo zacznie sie mnie bac, moje mlodsze wojuje w brzuchu jakby sie czegos najadlo a ja?? JA CHCE JUZ URODZIC!! Moze powinnysmy jakies zbiorowe wudu??:rofl2::rofl2:

reklama
no udało się super jeszcze raz dzięki.
Troszkę mi się humor poprawiła przynajmniej dzięki temu suwaczkowi chociaż coś mi się udaje. Tak się wczoraj wk....m że dopiero teraz mi troszkę mija, a przyczyna jest taka że od miesiąca mam remont łazienki generalny włącznie z wymianą całej instalacji no i już tydzień temu miał być koniec no bo chyba wszyscy widzą w jakim jestem stanie i lada dzień może się coś wydarzyć a płytkarz tak się opier... już 3 razy zmieniał termin no i przysięgał że w sobotę skończy jak ja wczoraj tylko wyszłam z domu z mamą i bratankiem na spacer to on du...e zawinął i powiedział mojemu bratu że przyjdzie w poniedziałek i dokończy. Jak to K... w poniedziałek:angry: miało być w sobotę wszystko wykończone ale mój brat nic mu nie powiedział bo on nie jest w temacie.
Hmm chyba mi troszkę ulrzyło jak się wygadałam

darina- nie dziwie Ci sie też bym sie wkurzyła :/a dzis jakby przylazł to bym sobie z nim powaznie porozmawiała bo to do chu?" nie podobne :p
szantaż to nie jest dobra forma motywacji ale czasami jedyna :] albo praca na czas albo mniejsza zapłata za opóźnienia
a wo gule haha tak patrze na twój suwaczek i sobie mysle ale ma fajnie dziewczyna jeszcze tylko jedynaście dni..a nagle swita mnie w głowie ze przecież ja mam raoptem dzien później hahahaha

Witam wszystkie Mamusie z ranka :-)

Miałam dziś naprawdę rewelacyjną noc. Musiałam dobudzać Małego po prawie siedmiu godzinach snu-takiego śpiocha mam w domciu :-) Potem grzecznie zjadł i poleżeliśmy patrząc sobie w oczka, aż zasnął. To naprawdę cudowne dziecko, jak go tylko nic nie boli. Teraz też sobie śpi od 5:30 ten mój mały śpioszek. Jak ja go kocham :-):-):-)
Dziewczyny już niedługo wszystkie będziecie tulić Wasze male cuda-wcale się nie dziwie, że nie możecie doczekać się porodu. Buziaki.

WITAM Z RANKA!!!
KANKIYA NO JA TEŻ LUBIE TAKIE ZABAWKI:-D:-D:-D JAK BĘDĘ MIAŁA CHWILE TO WRZUCĘ FOTKI
RENIA MOJE WIELKIE GRATULACJE
EWELEW NO DLA WAS RÓWNIEŻ GRATULKI
JUSTINE WITAJ U NAS
U NAS BEZ ZMIAN NADAL RAZEM,MAŁY SIĘ MAŁO RUSZA I TO MNIE NIEPOKOI ALE LICZE RUCHY I JEST ICH 12 NA DOBĘ TAK JAK MÓWIŁ LEKARZ I NOGI MI SPUCHŁY,KTO TAM WRÓZYŁ Z TYMI PORODAMI NO MI TEŻ PROSZĘ POWIEDZIEĆ KIEDY TO BĘDZIE,BO MAM JUŻ DOŚĆ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A LANDRYNECZKA TO SIĘ CHYBA OBRAZIŁA
NI I AGI28 DAWNO NIE WIDZIAŁAM,WIECIE CO U NIEJ

EWELW - OD NAS TEŻ GORĄCE GRATULACJE!!!

justine - witamy na grudniówkach :)
aga - dopiero teraz zauważyłam! Gratuluję i trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!!!

Hej hej,

Lada dzień dołączę do grona grudniowych mamuś. Właśnie mój 3 letni synek wpakował się do kołyski przyszykowanej dla oczekiwanej Lenki a córka (8 lat) go buja. Totalny regres w oczekiwaniu na maleństwo:-) ! Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!

Witam Serdecznie.

Witam wszystkie Mamusie z ranka :-)

Miałam dziś naprawdę rewelacyjną noc. Musiałam dobudzać Małego po prawie siedmiu godzinach snu-takiego śpiocha mam w domciu :-) Potem grzecznie zjadł i poleżeliśmy patrząc sobie w oczka, aż zasnął. To naprawdę cudowne dziecko, jak go tylko nic nie boli. Teraz też sobie śpi od 5:30 ten mój mały śpioszek. Jak ja go kocham :-):-):-)
Dziewczyny już niedługo wszystkie będziecie tulić Wasze male cuda-wcale się nie dziwie, że nie możecie doczekać się porodu. Buziaki.

Bo Nasze Słoneczka są Najukochańsze na całej kuli Ziemskiej:-)

Mąż poszedł do pracy a my same w domciu siedzimy.
Humorki takie sobie. Szczególnie dobija Nas sytuacja z pracą męża i brakiem przez to kasy :-( No i tego , że nikt nie odzywa się pomimo wielu wysłanych CV.... ehhh dużo by opowiadać .
Za półtora tygodnia jak M załatwi sobie 2 dni urlopu to na 8 dni jedziemy do DOMU do Starachowic i tam odpocznę i się wybeczę a potem naładuję akumulatorki i może damy radę:-)

Kurcze no jakoś tak dziwnie jest, taki smutaskowy dzień nawet mi się nie chce sprzątać i gotować...

A czemu tu na BB takie pustki są??:-p

Witam Serdecznie.

Bo Nasze Słoneczka są Najukochańsze na całej kuli Ziemskiej:-)

Mąż poszedł do pracy a my same w domciu siedzimy.
Humorki takie sobie. Szczególnie dobija Nas sytuacja z pracą męża i brakiem przez to kasy :-( No i tego , że nikt nie odzywa się pomimo wielu wysłanych CV.... ehhh dużo by opowiadać .
Za półtora tygodnia jak M załatwi sobie 2 dni urlopu to na 8 dni jedziemy do DOMU do Starachowic i tam odpocznę i się wybeczę a potem naładuję akumulatorki i może damy radę:-)

Kurcze no jakoś tak dziwnie jest, taki smutaskowy dzień nawet mi się nie chce sprzątać i gotować...

A czemu tu na BB takie pustki są??:-p

Witajcie brzuchatki z rana i juz nie-brzuchatki:tak::tak::tak: mialam taka sobie noc znow ten brzuszek ech ale teraz wstalam jem sniadanko i jest narazie ok:tak::tak:

Marzycielko domyslam sie jak cie teraz musi stresowac ta sytuacja z praca meza:-:)-( zwlaszcza teraz jak malenstwo na swiecie i tyle wydatkow:-:)-( ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze i juz niedlugo ktos zadzwoni:tak::tak: przerabialismy z moim mezem kiedys taka podobna historie :-:)-( fakt bylismy we dwojke nie bylo jeszcze nawet mysli i Filipku ale bylo to meczace:-( wtedy jeszcze narzeczony niby mial prace ale tez tak platna bo to od razu po studiach bez doswiadczenia itp zakres obowiazkow tez malo ambitny jak dla niego zero rozwoju:-:)-( a ze jest programista wiec szkolenia u niego to jest podstawa zeby nie wypasc z obiegu a firma milaa to w dupie i wolala inwestowas w starszych pracownikow:crazy::crazy::crazy: sam indywidualnie rozpoczakl studia podyplomowe oplacal szlolenia i wysylal cv i oplacily sie te trudy bo wreszcie znalazl prace fakt ze w warszawie ale taka z ktorej mimo dojazdow dlugich jest bardzo zadowolony i gdzie wreszcie traktuja czlowieka jak czlowieka i finansowo wynagradzaja solidnie:tak::tak: wiec wierze ze i u was los sie odmieni trzymam kcikasy:tak::tak::tak: ja tez mojej wymarzonej pracy zreszta szukalam z 3 miesiace:-D:-D dalam sobie czas do grudnia i w grudniu ja znalazlam:-D:-D:-D buziaki dla oliwci;-)

reklama
witamy wszystkich w ten pochmurny poranek. My jeszcze w dwupaku, a że Malutki szalał przez pół nocy, to jestem dziś nieprzytomna trochę :-). Ale niektórzy mawiają "wyśpię się po śmierci" i w tej chwili przyłączam się do tego stwierdzenia :-D.
xpatrysiax- super, że Olek Ci taki prezencik zrobił i pozwolił pospać :tak:.
My dziś idziemy na drugie KTG, ale to za 3 godzinki. Ciekawe, co nam powiedzą :-).
Dobrego dzionka wszystkim mamom spakowanym i rozpakowanym, maluszkom, no i naszym forumowym tatusiom (bo z tego co się doczytałam to jest ich dwóch) :-D.

Do góry