Agga24
Fanka BB :)
Agga no to je wykasuj to Ci następne prześlę
Ok już zapisałam i wykasowałam skrzynka jest całkowicie puściutka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agga no to je wykasuj to Ci następne prześlę
agawar - z tego co ja wyczytałam na temat tej mojej infekcji wczoraj, to jedyne zagrożenie dla dziecka, to pojawienie się pleśniawki w ustach, a to zdaża się bardzo żadko i jest łatwo i szybko leczone, natomiast leczenie jej może łatwo wyjałowić środowisko i wtedy bardzo łatwo o infekcję bakteryjną, która jest o wiele bardziej niebezpieczna dla dziecka i samej matki. Mój mąż usiadł wczoraj sam w końcu, bo się już na mnie wkurzył, poczytał jeszcze z godzinę i powiedział, że mam absolutnie nic nie brać... W poniedziałek mam wizytę u położnej to się jeszcze z nią skonsultuję, ale sądzę, że jej stanowisko będzie takie samo... zobaczymy.
Fotka superaśna!!
.