reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam Wszystkie mamunie :-)

Krasek, Wszystkiego naj... naj ... naj ... z okazji urodzinek :-)

Ja rozstępów nie mam jak na razie nigdzie (odpukać) no może 1 malutki na piersi, ale nic poza tym .

Ale Wam dziewczyny zazdroszcze-Tym co mają dziś wizyty :zawstydzona/y: ja na swoją muszę cierpliwie poczekać do wtorku:baffled:.
Nockę miałam spokojną, pomijając wstawanie co godzinę na siusiu :wściekła/y:, ale tak ogólnie to myślałam, że gorzej będę znosić ten 9 m-c, a tu proszę, nie jest tak tragicznie jak myślałam:tak::-D:-D:-D, no chyba, że się jeszcze zdąże zdziwić :-D:-D:-D.

reklama
Ja dzisiaj wizyty nie mam ale za to jutro ide do gina. Ja od przedwczoraj mam ból gólwy wczoraj nie mogłam funkcjonować ale dzisiaj już mija i moge troszke z wami popisac:-)

Cześć dziewczyny:-)
Ja już jestem w domku:tak: Niestety jeszcze z brzuszkiem....Pan doktor powiedział,że mogłabym już rodzić,ale po co...Przygotowanie jest więc mam wrócić na poród.Mam nadzieję,że już nie długo:tak: Dziękuję Wam wszystkim bardzo,że myślałyście o nas:tak:

quess gratuluję kruszynki:tak:

Cześć dziewczyny:-)
Ja już jestem w domku:tak: Niestety jeszcze z brzuszkiem....Pan doktor powiedział,że mogłabym już rodzić,ale po co...Przygotowanie jest więc mam wrócić na poród.Mam nadzieję,że już nie długo:tak: Dziękuję Wam wszystkim bardzo,że myślałyście o nas:tak:

quess gratuluję kruszynki:tak:

A my juz myślałyśmy że wrócisz z dzidzią;-)trzymaj się dzielnie i dawaj znać!!!!

anoli - ja miałam już jeden wymaz i to on wykazał lekką infekcję grzybiczną, ja nie czuję dyskomfortu żadnego, teraz miałam drugi raz wymaz w szpitalu, jak pójde do położnej to bedą już dwa wyniki, więc będzie podstawa do rozmowy.

Asia - fajnie, że dziś już lepiej się czujesz, mam nadzieję, że minie zupełnie

Ania - super, że już w domku, teraz czekamy na decyzję dzidziusia, hehehe.

Witam mamuśki

Ja tylko na chwilkę bo zbieram się na USG

Krasek wszystkiego najlepszego

Ania witamy, daj znać jakby coś się działo:tak:

Ja już o nockach nic nie pisze bo mnie wykańczają, a roztępy zrobiły mi się jakiś tydzień temy trzy na jednym udzie:-(, dobrze że to już końcówka ciąży to może nie będzie ich więcej.
Uciekam i pozdrawiam papa

Dziewczyny ja wczoraj przeszłam 6 pięter szpitala chyba z 5 razy...I nic:zawstydzona/y: Tylko nogi mnie dzisiaj bolą:-p Ajj uparta dzidzia:-p

reklama
Do góry