reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witaj Aniu po przerwie. Myslałam, że już z maluszkiem będziesz;-) a ty ciągle spakowana. Daj znac jak coś się zacznie dziać.

Przypomniało mi się, że miałam wam napisać o rozstępach... Ja mam je na całym brzuchu:crazy:, ale na szczęście tylko na brzuchu. Żadne specyfiki mi nie pomogły.

zmykam na spacerek i do biblioteki

Witam po powrocie.....walczyłam w tej mojej przychodni ,ale okazało sie ,ze moja ginka ma jakieś zwolnienie i faktycznie będzie dopiero 25.11....chyba sie doczlapie do tego czasu jeszcze :-)

Aniu ty sie nie przepeczaj bidulko tylko odpoczywaj,a dzidzia i tak wyjdzie kiedy bedzie chciała :-D niestety to raczej od nas niezalezne jest.....
Co do dwoch imionek to my chyba nie dajemy....nie wiem zreszta sama....ja mam wsumie dwa Karolina Anna ,ale tego drugiego to w ogole nie uzywam....

reklama
Witajcie mamunie,
]melduje sie;-) Ciesze sie, że u Was na razie wszystko dobrze oby tak dalej choc niektóre z Was juz blisko finiszu - tylko pozazdroscic suwaczkow:-)

u mnie nie za dobrze.. moja SZYJKA MA JUZ tylko 1,5 CM:baffled::szok: i moge tylko wstawac do toalety i nic wiecej ,no i lezenie z poduszka pod tylkiem co prowadzi do zwracania pokarmow:-( na dodatek dobrano mi w szpitalu nieodpowiedni rozmiar krazka i nic mi nie pomaga a na wymiane za pozno - jestem wsciekla:wściekła/y: chcialabym wytrzymac choc 3 tyg.....
buzki...

Do góry