reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobrze że wieczór:-)

Próbowałam nadrobić treść z poprzednich dni ale kręgosłup odmówił mi współpracy i wszelkie próby negocjacji z nim nie przyniosły rezultatu. Ale wywnioskowalam że większość z nas szykuje się do porodu;-) Ja po fenoterolu czuje się znacznie lepiej - bolesne, regularne skurcze poszły prawie do lamusa, dodatkowo leki na obniżenie ciśnienia działają hmmmm a przynajmniej próbują zadziałać, ciśnienie mi spadł do 138/85 :-)

Teraz przed samym porodem bede was odwiedzać częściej bo mam mase pytan a 25 listopada w sumie zbliża się wielkimi krokami i my z męzusiem to powoli wpadamy w rodzicielską panikę:-) sprzątamy, dokupujemy, i ciągle nam coś wyskakuje w ogóle nie związanego z dzidziusiem

nio a liste pytan umieszcze jutro:-) bo dziś to sprzątaliśmy cały dzień i padam z nóg

witam nowe mamusie

justynko ja cię przepraszam, ja odpowiem na każde twe pytanie:-)

buziolki na dobranoc, miłych snów

reklama
Anoli, niestety nie pamiętam już ile podawałam, szukałam u chłopaków w książeczkach, ale tam pisze tylko, ze podawac od 3 tygodnia życia.
Na szczęście mamy tu Misiówkę, która jak sie doiwe, to na pewno nam napisze, co i jak:-).
Mamy jeszcze trochę czasu, więc na razie nie ma sie czym martwić.

Witam wieczorkiem :-D
ale dziś produkujecie...
Paola współczuję sytuacji z wózkiem:-( może tak jak pisały dziewczyny uda ci się załatwić reklamację:tak:
Cyprysiowa twojemu mężusiowi należy sie duży kopniak za brak wyrozumiałości.:tak:

Blizniaki no trudno, rzeczywiscie jest jeszcze czas:tak:

Zamierzam jak najszybciej pojechac na wizyte do pl pediatry w londynie to tez czegos sie mysle dowiem. A w kwietniu jedziemy do polski i wtedy to napewno odwiedzimy dobrego pediatre no i zrobimy badanie czy mala ma wystarczjaco wit d3, bo gdziec czytalam ze jest cos takiego i wtedy bedzie wszystko jasne:-)

Hej mamusie
Mam pytanko
Czy któraś z Was miała cholestazę ciązową???Ja od dwóch dni mam straszne swędzenie skóry szczególnie kończyn, a słyszałam że tym to się objawia...Czy któras z Was wie coś na ten temat????:szok:
Jutro z samego rana będe dzwonić do mojej ginki która notabene jest na zwolnieniu z powodu złamania nogi i sama nie wiem co mam zrobić:szok:

okruszek - nie pamiętam dokłądnie, ale któraś z dziewczyn chyba miałą z tym problemy już jakiś czas temu, ja niestety nie pomogę, bo nic nie wiem na ten temat.

okruszek ja niestety tez nic nie wiem na ten temat :-(, ale tak jak misiówka pisała któras z dziewczyn miała takie swedzenie, chyba yoka (jezeli sie pomyliłam to przepraszam )

reklama
Okruszek, ja też niestety nie wiem, czy któraś z dziewczyn miała akurat cholestazę, takze nie pomogę.

Spadam już spać, bo oczy mi się zamykają, a jutro rano do pracy, no chyba, ze w nocy urodzę, ale chyba się nie zanosi:-)

Miłej nocki grudnióweczki

Do góry