reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobrze że wieczór:-)

Próbowałam nadrobić treść z poprzednich dni ale kręgosłup odmówił mi współpracy i wszelkie próby negocjacji z nim nie przyniosły rezultatu. Ale wywnioskowalam że większość z nas szykuje się do porodu;-) Ja po fenoterolu czuje się znacznie lepiej - bolesne, regularne skurcze poszły prawie do lamusa, dodatkowo leki na obniżenie ciśnienia działają hmmmm a przynajmniej próbują zadziałać, ciśnienie mi spadł do 138/85 :-)

Teraz przed samym porodem bede was odwiedzać częściej bo mam mase pytan a 25 listopada w sumie zbliża się wielkimi krokami i my z męzusiem to powoli wpadamy w rodzicielską panikę:-) sprzątamy, dokupujemy, i ciągle nam coś wyskakuje w ogóle nie związanego z dzidziusiem

nio a liste pytan umieszcze jutro:-) bo dziś to sprzątaliśmy cały dzień i padam z nóg

witam nowe mamusie

justynko ja cię przepraszam, ja odpowiem na każde twe pytanie:-)

buziolki na dobranoc, miłych snów

reklama
Anoli, niestety nie pamiętam już ile podawałam, szukałam u chłopaków w książeczkach, ale tam pisze tylko, ze podawac od 3 tygodnia życia.
Na szczęście mamy tu Misiówkę, która jak sie doiwe, to na pewno nam napisze, co i jak:-).
Mamy jeszcze trochę czasu, więc na razie nie ma sie czym martwić.

Witam wieczorkiem :-D
ale dziś produkujecie...
Paola współczuję sytuacji z wózkiem:-( może tak jak pisały dziewczyny uda ci się załatwić reklamację:tak:
Cyprysiowa twojemu mężusiowi należy sie duży kopniak za brak wyrozumiałości.:tak:

Blizniaki no trudno, rzeczywiscie jest jeszcze czas:tak:

Zamierzam jak najszybciej pojechac na wizyte do pl pediatry w londynie to tez czegos sie mysle dowiem. A w kwietniu jedziemy do polski i wtedy to napewno odwiedzimy dobrego pediatre no i zrobimy badanie czy mala ma wystarczjaco wit d3, bo gdziec czytalam ze jest cos takiego i wtedy bedzie wszystko jasne:-)

Hej mamusie
Mam pytanko
Czy któraś z Was miała cholestazę ciązową???Ja od dwóch dni mam straszne swędzenie skóry szczególnie kończyn, a słyszałam że tym to się objawia...Czy któras z Was wie coś na ten temat????:szok:
Jutro z samego rana będe dzwonić do mojej ginki która notabene jest na zwolnieniu z powodu złamania nogi i sama nie wiem co mam zrobić:szok:

okruszek - nie pamiętam dokłądnie, ale któraś z dziewczyn chyba miałą z tym problemy już jakiś czas temu, ja niestety nie pomogę, bo nic nie wiem na ten temat.

okruszek ja niestety tez nic nie wiem na ten temat :-(, ale tak jak misiówka pisała któras z dziewczyn miała takie swedzenie, chyba yoka (jezeli sie pomyliłam to przepraszam )

reklama
Okruszek, ja też niestety nie wiem, czy któraś z dziewczyn miała akurat cholestazę, takze nie pomogę.

Spadam już spać, bo oczy mi się zamykają, a jutro rano do pracy, no chyba, ze w nocy urodzę, ale chyba się nie zanosi:-)

Miłej nocki grudnióweczki

Do góry