reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Misiówka, Małamoni, nie tylko Was tak pokręciło z tymi smakami, mi w ostatnich dniach też odbija.
Dzisiaj u mamy na obiad zjadłam smażone ziemniaczki, potem golonkę pieczoną i zagryzłam to jeszcze węgorzem wędzonym.
a po powrocie do domku w jednej łapce mars, a w drugiej big milk, a teraz naszykowałam sobie awokado. masakra.
Cyprysiowa, a widzisz niepotrzebnie się stresowałaś, mówiłyśmy Ci, ze wszystko będzie super. Tylko, czy Mały po takiej dawce słodyczy zaśnie dzisiaj???
Edee, nie martw się kochana, w ciąży często wyniki moczu nie są takie jak powinny być i łatwiej wtedy o jakieś bakterie. ale będzie dobrze.
Anoli, ja nie wysyłałam, ale moi chłopcy sobie puścili po 10 zł i tez liczą, ze wygrają i kupią mi nowe autko:-)
Agatkas, super, ze Mała się odwróciła i ze taka ruchliwa, moja ostatnio tylko się przepycha, chyba nie ma za wiele miejsca. A jedzonko też sobie super serwujesz, no i narobiłaś mi chęci na słonecznik, więc zaraz sobie poskubię i moze coś pooglądam w tv, bo przez to ze pospałam w dzień, to teraz mi się nie chce.
Dzisiaj u mamy na obiad zjadłam smażone ziemniaczki, potem golonkę pieczoną i zagryzłam to jeszcze węgorzem wędzonym.
a po powrocie do domku w jednej łapce mars, a w drugiej big milk, a teraz naszykowałam sobie awokado. masakra.
Cyprysiowa, a widzisz niepotrzebnie się stresowałaś, mówiłyśmy Ci, ze wszystko będzie super. Tylko, czy Mały po takiej dawce słodyczy zaśnie dzisiaj???
Edee, nie martw się kochana, w ciąży często wyniki moczu nie są takie jak powinny być i łatwiej wtedy o jakieś bakterie. ale będzie dobrze.
Anoli, ja nie wysyłałam, ale moi chłopcy sobie puścili po 10 zł i tez liczą, ze wygrają i kupią mi nowe autko:-)
Agatkas, super, ze Mała się odwróciła i ze taka ruchliwa, moja ostatnio tylko się przepycha, chyba nie ma za wiele miejsca. A jedzonko też sobie super serwujesz, no i narobiłaś mi chęci na słonecznik, więc zaraz sobie poskubię i moze coś pooglądam w tv, bo przez to ze pospałam w dzień, to teraz mi się nie chce.
Agga24
Agatkas no to super ,że mała się obróciła :-)no i widzę że jest większa od mojej bo terminowo stoimy tak samo a moja ma 1950g no i nadal główką do góry ...
MalaMoni
Początkująca w BB
No to teraz ja zdaje relację
Malutka się obróciła i grzecznie już leży główką do dołu!!
Waży już 2200g!!!!!!!!!! Co to wielkolud mi tam rośnie???
Prawie nic nie widzieliśmy na USG bo nie dość że jest "pozwijana" to jeszcze wierciła się straszliwie. Lekarz chcial serducho obejrzeć to mu cały czas uciekała
Szyjka mi się do porodu w ogóle nie szykuje
Lekarz zrobił mi wymaz na tego paciorkowca i wyniki mam za 4 dni
Co do jedzonka to mój wieczorny zestawik to: batonik Pawełek toffi, 1 pączek, kilka kostek czekolady truflowej, kawa latte i paluchy czosnkowe z sosem chilli i ziołowym A teraz dobijam się podwójnie solonym prażonym słonecznikiem
no to uffff, nie tylko moje takiw wielkie ;-) jak już zresztą wiemy
mówisz ze paciorkowca ci pobrał lekarz???? musze w e środe dopytac sie tego mojego o to badanie.............
a co do jedzenia--tez zestaw dobry ja pewnie gdyby nie ta cukrzyca to bym wiecej slodkiego jadła
Dzisiaj poszłam do sklepu całkiem blisko i myślałam, że nie dojde do domu, tak mnie rozbolało krocze, ledwo przebierałam nogami, brzuszek twardniał i w pewnym momencie tak mi się słabo zrobiło, nogi jak z waty miałam, ok.0,5h czułam jak w środku sie "trzęsę" dziwne uczucie...
no kochana, nie ma żartów , ja w sumei malo teraz chodzę, ale ostatnie 2 dni spedzilam w aucie, to myslałam ze sie rozpadne na cząstki jak wysiadałam i penwie tez dlatego takie zle samopoczucie te 2 dni bylo. jak nic przyszeł czas gdy musimy wiecej na siebie uważac...
justyna
hej !!!
ja tez mam podły nastrój nawet wizyta u fryzjerki mi dzis nie pomogła !! generalnie jestem straszna zołza !!!
jak dajesz do tego samego laboratorium to spróbuj dać do innego !!! trzymam kciuki !!!
Agatkas fajnie ze mała fikła !!! zobaczymy za tydzień czy moja w ślady koleżanki pójdzie !!!
spadam !!! do jutra !!!!
ja tez mam podły nastrój nawet wizyta u fryzjerki mi dzis nie pomogła !! generalnie jestem straszna zołza !!!
Cześć mamunie
Ja dziś troszkę podłamana psychicznie.... byłam odebrać wyniki moczu i ... znowu duża ilość bakterii. Brałam już chyba wszystkie możliwe leki a tu nadal nic :-(. Gina chciała mnie dziś dać do szpitala na dwa dni, ale ją uprosiłam, że nie chcę...:-(, więc kazała mi zrobić badania na posiew i przyjść z wynikami a dalej to się okaże co dalej ...
trzymajcie kciuki brzuchatki, żeby wyszły dobrze...
mam dziś do d.... dzień :-(
Jutro napiszę co u mnie, szkoda tylko, że wyniki będą dopiero we wtorek ...
jak dajesz do tego samego laboratorium to spróbuj dać do innego !!! trzymam kciuki !!!
Agatkas fajnie ze mała fikła !!! zobaczymy za tydzień czy moja w ślady koleżanki pójdzie !!!
spadam !!! do jutra !!!!
MalaMoni
Początkująca w BB
Misiówka, Małamoni, nie tylko Was tak pokręciło z tymi smakami, mi w ostatnich dniach też odbija.
o matko, no to dałaś czadu................ mnie by sie to wszystko nei zmieścilo............ nawet na raty.............. smaki bossssskie
Malinki piję 1 albo 2 razy dziennie, jak mi się chce:-) A parzę zgodnie z przepisem- 1 łyżeczkę przez 15 min.
A do smaku dodaję sobie sok malinowy:-) - jak malinki to malinki
no ale to chyb achodiz o LIŚCIE malin prawda, bo maliny same w sobie , jak i sok malinowy nie powodują skurczy.
MalaMoni
Początkująca w BB
MalaMoni, i żurawinę i urosept już brałam, bez rezultatu :-(
to nie fajnie, ale ja uważam, że nei zaszkodzi brac, co do zurawiny--- te w tabletkach sa "cienkie", szkoda na nei kasy, API-URIN to suszone zurawiny, rozpuszczasz saszetke w 1/2 szklanki i tak 2-3 razy dziennie, spróbuj, nie zaszkodzi a nawet jak nedziesz sie leczyc to pomoze napewno!!!!!!
trzymam kciuki!
reklama