reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no ale to chyb achodiz o LIŚCIE malin prawda, bo maliny same w sobie , jak i sok malinowy nie powodują skurczy.

tak tak liście :-) a sok dodaję do smaku. herbatkę warto pić nie tylko dlatego, że ułatwia poród ale również dlatego, że pomaga oczyszczać organizm z toksyn, reguluje przemianę materii i zawiera dużo wit C

uciekam laseczki :-D
do zobaczenia w niedziele wieczorkiem albo w poniedziałek z rana :-D
miłej i spokojnej nocki :tak:

Dorotka, no tak :) ja uwielbiam sok malinowy ( ten wlasnej roboty i z wlasnych krzaczków) ale i sklepowy herbapolu jest OK, u nas schodza po 2-3 butelki na tydzien, to samo z herbatka malinowa herbapolu :) jestesmy milosnikami malin i już :D

ja mam ciagle bakterie w moczu..dstałam jakies globulki i z 3tys spadła mi liczba na 1000 a norma jest ok 130.
Moja ginek zajrzała mi do srodka, powiedziała że czysto , mocz na posiew ujemny że nie ma się czym przejmować...nadal pije zurawinę i tyle.Ede - poczekaj na wynik posiewu moczu, jesli sa bakterie w pochwie to nic strasznego - w koncu zmienia sie tam środowisko i sie namnażaja.
Nie ma co martwic sie na zapas....a jak beda w moczu to dadza antybiotyk i też bedzie ok.

Witam mamuśki

Anka rety uważaj na siebie:szok:.

Musia witamy i zapraszamy do częstego pisania:tak:

Yoka kochana poczekaj na mnie:baffled:;-):-)

Cyprysiowa cieszę się że wszystko jest dobrze:-)

Misiówka i Bliźniaki robicie mi smaka na rybke a ja mam zakaz jedzenia ryb, od początku ciąży ani razy rybki nie jadłam:-(, jeszcze troche musze wytrzymać.

Agatkas super że malutka sie obruciła i że wszystko jest dobrze:-)

U mnie dziewczyny bez zmian, w nocy mnie wszystko boli a rano mam mdłości, też się nie moge doczekać porodu.

Agatkas nie mogę bo zawierają rtęć (podobno) i lekarz na pierwszej wizycie zakazał mi jeść nawet tych polskich z puszki:-(, jeszcze bym się skusiła i kupiła sobie ale powiedział to przy moim M a ten mnie pilnuje czasami do przesady:wściekła/y::-(.

reklama
Hmmmm dziwne, wg mnie to rtęć ewentualnie zawiera tuńczyk i musiałabyś go jeść garściami żeby Ci zaszkodziło.. ale jeśli lekarz tak mówi to wcale Ci się nie dziwię. Ja też za często rybek nie jem, ale w ogóle to bym chyba nie wytrzymała:)

Do góry