renia200
mama Victorki :)
Mnie się wydaje że ten lekarz trochę przesadził, ale ja wole nie ryzykować, jak już tyle miesięcy wytrzymałam to i te pare dni mnie nie zbawi
.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmmm dziwne, wg mnie to rtęć ewentualnie zawiera tuńczyk i musiałabyś go jeść garściami żeby Ci zaszkodziło.. ale jeśli lekarz tak mówi to wcale Ci się nie dziwię. Ja też za często rybek nie jem, ale w ogóle to bym chyba nie wytrzymała![]()
:-)dzień dobry
My już po wizycie - cesarke mamy 25 listopada:-) to wstępny termin który może nie znacznie ulec zmiane na tydzień później,ale jak wszystko pójdzie dobrze to 24 mamy ktg a 25 o 21 cięcie :-) W sumie wiadomość jeszcze do mnie nie dotarła - zaczne się stracholić na kilka dni przed.