reklama
pytia
Fanka BB :)
Mam rozwarcie na 1 palec ale zewnetrzne tylko, szyjka miekka, skrócona,, glowka napiera na szyjke. PROGNOZA: w ciagu 2 tyg nie urodze ale tez nie przenosze jesli jest juz taki stan szyjki. nastepna wizyta okolo 20.11 i zrobimy wtedy ostatnie usg zeby zmierzyc ostatecznie malego.
Czyli masz jeszcze Cyprysiowa 2 tygodnie luzik :-)
edee - trzymam kciuki, żeby było dobrze. Kiedy idziesz na wizytę?
Ewelw mi moja dr (ta, co popiera naszą decyzję) zaleciła picie liści malin już od 30tc i masaż krocza w ostatnim miesiącu
A jakich dawkach pijesz te malinki Dorotko?
Anka dobrze, że nic poważnego się nie stało...dbaj o raczkę i uważaj na siebie
Cyprysiowa super , że wszystko ok, dzidzia zdrowa i wyniki dobre
Dagulla dobrze, że wszystko ok
Dzisiaj poszłam do sklepu całkiem blisko i myślałam, że nie dojde do domu, tak mnie rozbolało krocze, ledwo przebierałam nogami, brzuszek twardniał i w pewnym momencie tak mi się słabo zrobiło, nogi jak z waty miałam, ok.0,5h czułam jak w środku sie "trzęsę" dziwne uczucie...
Cyprysiowa super , że wszystko ok, dzidzia zdrowa i wyniki dobre
Dagulla dobrze, że wszystko ok
Dzisiaj poszłam do sklepu całkiem blisko i myślałam, że nie dojde do domu, tak mnie rozbolało krocze, ledwo przebierałam nogami, brzuszek twardniał i w pewnym momencie tak mi się słabo zrobiło, nogi jak z waty miałam, ok.0,5h czułam jak w środku sie "trzęsę" dziwne uczucie...
Agga24
Co do smaków to ja może nie mam takich aż jak wy dziewczyny ale za to straszną mam chcice na słodkie no i właśnie przed chwilką mója małżowinka była na stacji(bo do sklepu to trochę za daleko)i kupił mi dwie paczki ciasteczków czekoladowych i wafelków orzechowów:-) no i chyba trochę za dużo ich naraz zjadłam ale mam nadzieję że zgaga mnie nie chwyci po tym bo już mi brakło migdałków;-)
Dorotka_23
Ja bym mogła jeść słodkie cały czas
Dorotka_23
Malinki piję 1 albo 2 razy dziennie, jak mi się chce:-) A parzę zgodnie z przepisem- 1 łyżeczkę przez 15 min.
A do smaku dodaję sobie sok malinowy:-) - jak malinki to malinki
A do smaku dodaję sobie sok malinowy:-) - jak malinki to malinki
M
marzycielka
Gość
A ja od jutra mam 2 tygodnie do terminu ( no 15 dni)
Czekamy z niecierpliwością
Spadam czytać książkę.
Buziaczki Kochane Brzuchatki;-)
Czekamy z niecierpliwością
Spadam czytać książkę.
Buziaczki Kochane Brzuchatki;-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
No to teraz ja zdaje relację
Malutka się obróciła i grzecznie już leży główką do dołu!!
Waży już 2200g!!!!!!!!!! Co to wielkolud mi tam rośnie???
Prawie nic nie widzieliśmy na USG bo nie dość że jest "pozwijana" to jeszcze wierciła się straszliwie. Lekarz chcial serducho obejrzeć to mu cały czas uciekała
Szyjka mi się do porodu w ogóle nie szykuje
Lekarz zrobił mi wymaz na tego paciorkowca i wyniki mam za 4 dni
A we wtorek idziemy na szkołe rodzenia i będziemy mieli lekcje oddychania
Co do jedzonka to mój wieczorny zestawik to: batonik Pawełek toffi, 1 pączek, kilka kostek czekolady truflowej, kawa latte i paluchy czosnkowe z sosem chilli i ziołowym A teraz dobijam się podwójnie solonym prażonym słonecznikiem
Totka oczywiście wysłałam
Malutka się obróciła i grzecznie już leży główką do dołu!!
Waży już 2200g!!!!!!!!!! Co to wielkolud mi tam rośnie???
Prawie nic nie widzieliśmy na USG bo nie dość że jest "pozwijana" to jeszcze wierciła się straszliwie. Lekarz chcial serducho obejrzeć to mu cały czas uciekała
Szyjka mi się do porodu w ogóle nie szykuje
Lekarz zrobił mi wymaz na tego paciorkowca i wyniki mam za 4 dni
A we wtorek idziemy na szkołe rodzenia i będziemy mieli lekcje oddychania
Co do jedzonka to mój wieczorny zestawik to: batonik Pawełek toffi, 1 pączek, kilka kostek czekolady truflowej, kawa latte i paluchy czosnkowe z sosem chilli i ziołowym A teraz dobijam się podwójnie solonym prażonym słonecznikiem
Totka oczywiście wysłałam
reklama
Dorotka_23
Agatko super, że Zuzia szykuje się do startu we właściwej pozycji.
Och! Słodycze! Ale ograniczam się jak tylko mogę...
Och! Słodycze! Ale ograniczam się jak tylko mogę...