reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ello :-)
Moja w 24 tc. ważyła 580g czyli chyba tak w sam raz...:-)

Dziś bardzo się denerwuję bo byłam robić badania na cholestazę......od tygodni męczę się z wysypką i strasznym świądem i żadne leki nie pomagają.....przed 17 mam wynik....mam nadzieję że to nie to bo tyle się o tym naczytałam....że ciążę trzeba przerywać itd....od wczoraj nie śpię....nachodzą mnie straszne mysli....:-(

YOKA trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze, musi być!!!

reklama
dzień dobry

To mnie z tymi wagami troszke przestraszyłyscie :(. Wczoraj byliśmy na USG ze względu na dziwne dolegliwości i wyszło nam że maleństwo w 21 tygodniu waży 250-260. Troszkę mało patrząc na zestawienia.
Może to przez toxo? O ile w ogóle nalezy myśleć pod tym kątem że jest to nieprawidłowa waga.
Najzabawniejsze jest to że hahhahah miała być dziewuszka a staneło na tym, że lekarz się zdezorientował, nie wiadomo którz tam pomieszkuje Daria czy Mateusz i musimy powtarzać USG :-) Więc w błogiej nieświadmości potrwamy do 25 sierpnia.
Pozdrawiam

Dziewczyny sorry, ze nie na temat, ale kupiłam 2 tuniki ale niestety nie czuję się zbyt w nich moze któras bylaby nimi zainteresowana. Sorry za prywate, ale zal zeby lezały:( Zdjęcia dam na zakupy.

Usmiałam się na tym USG :-D Niby dziewczynka ale cos tam jednak się kroi miedzy nóżkami i zdezoreintowało wszytskim maleństwo. Zastanawiam się teraz czy 25 dowiemy sie prawdy, prawdy i tylko prawdy : ) Chociaż jak to mawia mój dżin - powiem ci co masz na 100% po porodzie : )

reklama
Masaakra....usiadłam do mojej pracy licencjackiej i juz mam dosc...może jest ktoś chetny do pomocy...w napisaniu pracy??? masakra..umieram....utknełam w drugim rozdziale i dupa....:baffled:

Mam nadzieje,ze Wam się jakos lepiej dzisiaj układa dzień....:zawstydzona/y:

Do góry