Aż boje się pomyśleć o pisaniu pracy. Co prawda obrona jest w pryszłym roku ale miałam ambitny plan oddać przynajmniej jeden - dwa rozdziały w październiku. Marnie to widzę, tym bardziej że nie mogę się na niczym skoncentrować :-(
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Masaakra....usiadłam do mojej pracy licencjackiej i juz mam dosc...może jest ktoś chetny do pomocy...w napisaniu pracy??? masakra..umieram....utknełam w drugim rozdziale i dupa....
Mam nadzieje,ze Wam się jakos lepiej dzisiaj układa dzień....
A o czym piszesz?
Agawar ja jeszcze w sumie nic nie zakupuje - cząstkowo jak mi coś wpadnie w oko. Ale moja teściówka kupiła ostatnio piękny sweterek....wprost na dziewczynke, po czym uznała że na chłopca też będzie dobry bo przecież niemowle i tak nie rozpoznaje kolorów:-)
mia_
Fanka BB :)
dziewczyny mam problem z moją ginką, tzn. już wyjaśniam; na ostatniej wizycie byłam 02 lipca, w międzyczasie byłam jeszcze na usg ale to u innego lekarza i to było tylko usg, na początku miesiąca 05 sierpnia wybrałam się jak co miesiąc na kontrolną wizyte i tu zoong gabinet nieczynny do końca tygodnia, dodam że chodzę na wizyty prywatnie i że moja ginka miała urlop w połowie lipca dwa tygodnia (o którym mnie poinformowała w czerwcu, żebym zdążyła z wizytą w lipcu) pomyślałam że może coś jej niespodziewanego wyskoczyło, może jakiś dyżur w szpitalu czy coś takiego, poszłam więc w tym tygodniu i znów "pocałowałam klamkę"-gabinet znów nieczynny do końca tygodnia
nie wiem co mam robic zmieniać lekarza czy poczekać jeszcze do nastepnego tygodna tylko czy w nastepnym tygodni znów jej sie cos nie odwidzi i nie zamknie gabinetu
jestem w kropce...
nie wiem co mam robic zmieniać lekarza czy poczekać jeszcze do nastepnego tygodna tylko czy w nastepnym tygodni znów jej sie cos nie odwidzi i nie zamknie gabinetu
jestem w kropce...
renia200
mama Victorki :)
Cześć wszystkim
ja mam nadzieję że i u mnie lekarz się nie pomylił bo mam typowe ciuszki na dziewczynkę, mojej siostrze powiedział że będzie dziewczynka a jest Fabianek
trochę się boję.
Zbieram się do pracy - miłego dnia życzę pa
ja mam nadzieję że i u mnie lekarz się nie pomylił bo mam typowe ciuszki na dziewczynkę, mojej siostrze powiedział że będzie dziewczynka a jest Fabianek
trochę się boję.
Zbieram się do pracy - miłego dnia życzę pa
mia_
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Sawka6 a próbowałaś dzwonić do tego lekarza? Może się rozchorował:-(
Ja bym jeszcze z tydzień poczekała i jeśli nadal byłoby podobnie poszukałabym innego.
Nie przejmuj się teściową.
Ja bym jeszcze z tydzień poczekała i jeśli nadal byłoby podobnie poszukałabym innego.
kana161
Mama "terrorystek" :P
A o czym piszesz?
Agatkas mam temat "Mobbing wśród uczniów klas poczatkowych" ;-) temat fajny,ale kurcze jak stanełam z pracą tak ruszyć nie moge...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas mam temat "Mobbing wśród uczniów klas poczatkowych" ;-) temat fajny,ale kurcze jak stanełam z pracą tak ruszyć nie moge...
Oj to ja niestety nie pomogę bo ja raczej ekonomiczno-matematyczno-finansowa jestem
reklama
mia_
Sawka6 a próbowałaś dzwonić do tego lekarza? Może się rozchorował:-(
dzwoniłam ale nikt nie odbiera
tak właśnie myslę że poczekam do nastepnego tygodnia i jak cos to zmienię lekarza
a teściowa to mam gdzieś, powiedziałam jej żeby sie nie wtrącała i dała mi świety spokuj