reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
moja mama to błogosławi usg i sama się zastawia jak ona nas nosiła bez oglądania:-)
a z innej beczki: po wczorajszej przegranej Polek z Japonkami w siatkę i wygranej Polakow w tenisie, komentatorzy juz prawie zaczeli porownywac te dwa sporty:szok:, a wtedy ex trener siatkarek powiedział: wiecie co robią bracia Kaczyńscy na korcie tenisowym? grają w siatkę...:-):-):-) oj wyobraźnia nie musiała się zbytnio gimnastykowac...

Nie pospalam sobie, zdazylam zasnac z malym a tu sie zjawil wujek z kuzynem, niezapowiedziani :angry:

Teraz malemu wlaczylam plyte z Nodim takze sie poloze chociarz odpoczne.

Co do sklepów to faktycznie, dopiero dzis mi sie przypomnialo.

Piszę tu po raz pierwszy, mimo że też zaliczam sie do Grudniowek 2008:) Chciałam sie troszkę pożalic, bo dzis byłam u lekarza i troszkę na mnie nakrzyczał, że za dużo przytyłam. W sumie jakoś do 5 miesiąca przytyłam tylko 1kg, a teraz jestem w 22 tyg i przybrałam w sumie jakieś 3-3,5 kg, czyli w ciągu 5 tygodni 2,5kg. Czy to aż tak dużo?Mnie wydawało się, że nie, ale lekarz nakrzyczal na mnie, że za dużo jem. Tylko ja naprawdę mało jem, chyba musiałabym calkowicie zrezygnować z jedzenia. Wiem,że to glupi problem, ale tak mnie dziś zdołował lekarz tym co powiedział, że boje sie patrzeć na jedzenie:(

reklama
asiulkaa Co za palant!!!!!!! Ja przytyłam 6 kilo i mój powiedział że to w normie :wściekła/y: zresztą jakim prawem podnosił głos??!!:angry: Jessssu ale bym mu zawrzucała!!! i zmieniłabym lekarza:angry:

Do góry