reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ello :-)
Moja w 24 tc. ważyła 580g czyli chyba tak w sam raz...:-)

Dziś bardzo się denerwuję bo byłam robić badania na cholestazę......od tygodni męczę się z wysypką i strasznym świądem i żadne leki nie pomagają.....przed 17 mam wynik....mam nadzieję że to nie to bo tyle się o tym naczytałam....że ciążę trzeba przerywać itd....od wczoraj nie śpię....nachodzą mnie straszne mysli....:-(

YOKA trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze, musi być!!!

reklama
dzień dobry

To mnie z tymi wagami troszke przestraszyłyscie :(. Wczoraj byliśmy na USG ze względu na dziwne dolegliwości i wyszło nam że maleństwo w 21 tygodniu waży 250-260. Troszkę mało patrząc na zestawienia.
Może to przez toxo? O ile w ogóle nalezy myśleć pod tym kątem że jest to nieprawidłowa waga.
Najzabawniejsze jest to że hahhahah miała być dziewuszka a staneło na tym, że lekarz się zdezorientował, nie wiadomo którz tam pomieszkuje Daria czy Mateusz i musimy powtarzać USG :-) Więc w błogiej nieświadmości potrwamy do 25 sierpnia.
Pozdrawiam

Dziewczyny sorry, ze nie na temat, ale kupiłam 2 tuniki ale niestety nie czuję się zbyt w nich moze któras bylaby nimi zainteresowana. Sorry za prywate, ale zal zeby lezały:( Zdjęcia dam na zakupy.

Usmiałam się na tym USG :-D Niby dziewczynka ale cos tam jednak się kroi miedzy nóżkami i zdezoreintowało wszytskim maleństwo. Zastanawiam się teraz czy 25 dowiemy sie prawdy, prawdy i tylko prawdy : ) Chociaż jak to mawia mój dżin - powiem ci co masz na 100% po porodzie : )

reklama
Masaakra....usiadłam do mojej pracy licencjackiej i juz mam dosc...może jest ktoś chetny do pomocy...w napisaniu pracy??? masakra..umieram....utknełam w drugim rozdziale i dupa....:baffled:

Mam nadzieje,ze Wam się jakos lepiej dzisiaj układa dzień....:zawstydzona/y:

Do góry