reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja nie wiem czy z moim malenstwem jest cos nie tak,albo sie po prostu wierci jak szalona...bo czuję ruchy chyba wszedzie...czasem z prawej, czasem z lewej strony..na dole i u góry tez.....i prawie cały czas z małymi przerwami co sie potwierdziło na usg,bo maleńka kręciła jak szalona....zobaczymy co z niej wyrośnie....diabelek mały :laugh2:

cześć Dziewczynki
-Ruchy czuję niziutko:-)
-Kota nie mam bo mam na nie uczulenie, podobno są w USA takie dla alergików modyfikowane genetycznie ale na razie straaaasznie drogie... Poczekm aż stanieją i sobie kupię:-D Albo przejdzie mi ochota na kotka
-Zgagę miałam raz w życiu chyba tylko po to, żeby wiedzieć co to jest:-)
-Do tej pory jedyna dolegliwość to uciski pod żebrami ale na to niz nie pomoże to sobie tym głowy nie zawracam

Wiecie co: ja przestałam się zastanawiać nad szczegółami porodu, bardziej głowę mi zaprząta myśl ,że nie będzie miejsca w moim wybranym szpitalu. Z miejscami jest coraz gorzej. Chyba wezmę ze sobą łańcuch na wszelki wypadek i jak będzie problem to się przypnę do jakiegoś kaloryfera aż będzie takie rozwarcie, że mnie nie wywalą!:-D

Witam wszystkich!!!
U nas będzie poród rodzinny, na początku Misiek proponował mi położną ale sie nie zdecydowałam bo podobno opieka w tym szpitalu jest ok bardzo dużo pozytywnych opinii czytałam a poza tym lekarz który prowadzi moja ciąże jest w tym szpitalu ordynatorem wiec sie nie martwię o dobra opiekę.

hey:-)

Ja chcę rodzić z ZZO a z położną to nie wiem jak będzie bo jak będę miała znieczulenie to nie opłaca mi się brać położnej.
Dzisiaj mam kiepski dzień , jestem po kłótni z moim mężem i starznie jest mi smutno.
Czasami zastanawiam sie czemu facet tak mało rozumie i po co mi on do szczęścia.:-(

Marzycielko główka do góry....wkoncu dzieki nim bedziemy miały nasze sliczne córeczki :-D to już jest powód,zeby im wybaczyc;p oczywiscie nie wszystko...hahaha aj tak poza tym to to są wkoncu TYLKO faceci.....

reklama
Witam kobietki:-)
Ja kończę ostatnie przygotowania do powrotu męża.Będzie ze mną już jutro rano:tak: Padam już od sprzątania i zakupów...A jeszcze ostatnie kilka dni ciągle robiło mi sie słabo i kilka razy bym zemdlała:-( Tak sie cieszę,że mój Mariuszek wraca:-) Chyba nie będę spała całą noc:-p

Madzieńka widzę,że ubranka z cheeroki (nie mam pojęcia jak to się pisze:-p).Nam też sie bardzo podobają i juz nie długo wybierzemy się na zakupki:tak:

Dorotka Zoś to bardzo oryginalne i ładne imię:-D

Bliźniaki ja myślę,że jeśli u Was w szpitalu jest dobra obsługa to nie ma co wymyślać z dodatkowa położną.Moim zdaniem szkoda na to pięniedzy.

Do góry