kana161
Mama "terrorystek" :P
Kebab też mi chodził po głowie,ale kurcze...misiek ostatnio cos napomykał o pizzy to bedzie mial....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie Dziewczyny.
Ja dzisiaj robię porządki, ale postanowiłam chwilkę odpocząć i zobaczyć co tam u Was? Tak więc piję sobie kawkę i czytam co naskrobałyście.
Zastanawiam sie czy któraś z Was jest zdecydowana na znieczulenie zewnątrzoponowe lub na prywatną położną?
Ja mam takiego pietra, ze jak tylko pomyślę, ze mam rodzić, to zaraz mam rozstrój żołądka. Porodu rodzinnego napewno nie będę miała, bo nigdy nie wiadomo kiedy mąż będzie w domu, a poza tym chyba on by nie chciał i ja też nie, więc moze załatwić sobie położną, wiem ze niektóre dziewczyny sobie chwalą. ale z drugiej strony w moim szpitalu opieka jest naprawdę dobra i nie wiem czy jest sens brać jeszcze kogoś dodatkowego na porodówkę.
Co o tym myślicie?
Wasze maleństwa ruszają się niziutko czy jakoś wyżej, bo moje tak na samym dole i tak czuję jakby mi czasem na pęcherz naciskało? A wogóle to dopiero wczoraj tak zaczęło boksować że aż mi się brzuch ruszał. Wcześniej to tylko takie "bąbelki" w brzuchu czulam i długo się nie mogłam zdecydować czy to dzidzia czy nie, ale na to wychodzi że chyba jednak dzidzia