kana161
Mama "terrorystek" :P
To czyli gadka o 9 miesięcznej ciaży jest bezsensowna......bo tutaj wychodzi 10.... zakręciłam się juz.....hahahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzycielko też mam na jutro rosołek. Na specjalne życzenie mojego mężusia:-) Bo ja to za rosołkiem nie bardzo wszyscy się zawsze dziwią: jak można nie lubić rosołu??? Ano można I zamiast rosołu je się pomidorówkę
Witam wszystkich!!!
U nas będzie poród rodzinny, na początku Misiek proponował mi położną ale sie nie zdecydowałam bo podobno opieka w tym szpitalu jest ok bardzo dużo pozytywnych opinii czytałam a poza tym lekarz który prowadzi moja ciąże jest w tym szpitalu ordynatorem wiec sie nie martwię o dobra opiekę.
Co do kotów to ja je uwielbiam....sama miałam dwa i uważam że opinia która na ich temat istnieje,że są wredne,i nie do wychowania jest kompletną bzdurą...:-)
hhahahaahh u mnie było podobnie ale na szczęście kocica zdechła pół roku temu!!!
żeby nie było - uwielbiam psy a konie kocham ale co do kotów to ....
Wasze maleństwa ruszają się niziutko czy jakoś wyżej, bo moje tak na samym dole i tak czuję jakby mi czasem na pęcherz naciskało? A wogóle to dopiero wczoraj tak zaczęło boksować że aż mi się brzuch ruszał. Wcześniej to tylko takie "bąbelki" w brzuchu czulam i długo się nie mogłam zdecydować czy to dzidzia czy nie, ale na to wychodzi że chyba jednak dzidzia
No My już pogodzeni;-)
Bo ja to za rosołkiem nie bardzo wszyscy się zawsze dziwią: jak można nie lubić rosołu??? Ano można I zamiast rosołu je się pomidorówkę
Czesc ! Ja mialam cesarke i powiem Ci ze nie bylo tak zle. Faktycznie nie ma tego bolu podczas porodu a wlasciwie ciecia....ale przygotuj sie natomiast na bol po cesarce , ktory uwierz mi nie jest przyjemny Ja jednak dosyc szybko doszlam do siebie Teraz tez juz na 99% bede miala cesarke No cozDziewczyny czy któras miała cecarkę i jak ją przeszła?