reklama
Marzycielko
Ginka powiedziała, żę w takich sytuacjach USG powinno byś zrobione w pierwszej dobie aby wykluczyć ewentualne nieprawidłowości
Tak więc Oliwio Nikolo mamausia Cię prosi o wyjście na Świat napóźniej za 2 tygodnie

Podpiszcie się pod tą petycją do mojej Córki ha ha
Podpisuje się.......Oliwio bądź grzeczna i posłuchaj mamusi
Ginka powiedziała, żę w takich sytuacjach USG powinno byś zrobione w pierwszej dobie aby wykluczyć ewentualne nieprawidłowości
Tak więc Oliwio Nikolo mamausia Cię prosi o wyjście na Świat napóźniej za 2 tygodnie

Podpiszcie się pod tą petycją do mojej Córki ha ha

Podpisuje się.......Oliwio bądź grzeczna i posłuchaj mamusi

Agatkas
Mamusia Zuzolka
A ja właśnie zjadłam obiadek (pierożki ruskie) - pyyyyycha
Czekam na mężusia i na 17 idziemy na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia
Paola rozwarcie mam na 1,5 cm, a szyjka juz się trochę skróciła i mam skurcze. Luteine mam od ppczatku ciązy bo miałam juz rozwarcie opuszkowe tak od 12 tygodnia i w 7 tygodniu krwawienie.
To jeżeli mi się szyjka otwiera tzn. że ja też mam rozwarcie bo nie rozumiem.

Uffff ja już po prasowaniu malutkich ciuszków
jutro robimy kolejne pranie!!!!
Na 17 idę na szkołę rodzenia, dzisiaj mamy zajęcia praktyczne z karmienia piersią
ciekawe jak to bedzie wygladało...
Niestety musze isc sama bo mój mężulek własnie wraca z jakiegoś zebrania z warszawy i nie zdąży:-(na zajecia, ale jakos dam rade....

Na 17 idę na szkołę rodzenia, dzisiaj mamy zajęcia praktyczne z karmienia piersią

Niestety musze isc sama bo mój mężulek własnie wraca z jakiegoś zebrania z warszawy i nie zdąży:-(na zajecia, ale jakos dam rade....
paola to jest to samo, tylko zalezy na jakim etapie jest. bo moze masz takie malutkie jak ja miałam czyli takie opuszkowe ze palec nie wchodzi tylko opuszek, a ja juz mam 1,5 cm wiec juz mi rakiete przepisali![]()
O chole...ra

Agacia82
Mami :)
Paola nie denerwuj sie. Lekarz wie co robi. Moze mnie źle zrozumiałaś, jak ja miłąm takie małe opuszkowe rozwarcei na samym poczatku ciązy to brałam luteinę rano i wieczorem. A od poczatku 7 miesiaca mi się powiekszyło i skurcze zaczeły się pojawiać, wiec mi już przepisali co dwie godziny fenoterol i dwie luteiny na noc. Skurcze teraz mi sie troszkę wyciszyły ale mam w ciągu dnia też, zdaza się ze jeden jest taki juz bolacy.
reklama
Paola nie denerwuj sie. Lekarz wie co robi. Moze mnie źle zrozumiałaś, jak ja miłąm takie małe opuszkowe rozwarcei na samym poczatku ciązy to brałam luteinę rano i wieczorem. A od poczatku 7 miesiaca mi się powiekszyło i skurcze zaczeły się pojawiać, wiec mi już przepisali co dwie godziny fenoterol i dwie luteiny na noc. Skurcze teraz mi sie troszkę wyciszyły ale mam w ciągu dnia też, zdaza się ze jeden jest taki juz bolacy.
Rozumiem....właśnie ja teraz mam brać rano i wieczorem tą luteinę to może też mam takie opuszkowe...hmmm..no cóż trzeba jak najwięcej leżeć i odpoczywć

Animanu mnie też okropnie bolą żebra, ale tylko po prawej stronie, więc wiem co to znaczy