reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry.
Proponuje na dniach zalozyc w zamknietym watku galerie dzieciaczków, zeby nie mieszac z brzuszkami i niech sobie czeka na tego pierwszego. Co myślicie?

Jestem za :)

Misiówka - a ty uważaj na siebie kochana! Odpoczywaj więcej w miarę możliwości!

Marzycielka - no końcówka rzeczywiście najtrudniejsza, mnie się strasznie z kolei czas dłuzy i właśnie teraz, jak mam leżeć, to chciałoby mi się robic tysiąc rzeczy... Tak to już jest.

Zapominajka - ale sen :sorry2:

reklama
Dziewczyny witajcie!

Ja dziś już nie spie od 3.30 normalnie masakra.

Co do proszku do prania to ja tez wyprałam w Dzidziusiu, bez płynu do plukania. Gdzies wyczytałam, ze dzidziuś ma płatki mydła i może uszkodzić pralkę. Trochę sie martwię i zastanawiam czy nie kupić innego proszku.

zozakoza - faktycznie meza masz upartego, naprawde gratuluje cierpliwosci, ale dobrze ze juz lepiej.

Zapominajka - ja tez mam taie bole miednicy, a wczoraj jak przerecalam sie na drugi bok, tak mi cos strzelilo w kosciech, ze maz sie obudzil, bylam w szoku!
Co do snu, to chyba nalezy ci sie Oskar, hehehe!

pytia - wiesz jak to jest z mozliwosciami przy niespelna trzyletnim dziecku.... Ja niestety nie mam nikogo tu w Anglii kto by mnie odciazyl, a z drugiej strony rozumiem corcie, ze nie chce sie nudzic, bo jej tez sie cos od zycia nalezy.... no i olo sie zamyka... ale jestem dobrej mysli!

Wiecie co mi tez w poprzedniej ciazy mowili caly czas, oj nie donosisz, oj nie donosisz, potem nastal termin i wszyscy pytali jak dlugo jeszcze?!? No wiec teraz jak ktos by mi powiedzial, ze nie donosze, to by chyba napotkal sciane smiechu, hehehe, poza tym po doswiadczeniach z ostatniej ciazy nikt juz sam w to nie wierzy chyba, hehehe.

Witajcie kochane. Ja po wczorajszych urodzinach jestem dzis strasznie wypluta. Gości mieliśmy od wpółdo pierwszej do siódmej wieczorem i na koniec to już się ruszac nie mogłam. Ale Tusia bardzo zadowolona a najbardziej oczywiście z prezentów i z tego że mogła sobie dmuchac świeczki na torcie.

Zapominajka to blisko mnie :tak:, 50 km.

Ja bym chciała donosic tak do 36 tyg chociaz, pewnie jak mi odstawia gigantyczna dawke fenoterolu w 36 tyg to juz pójdzie szybko.

Ja tez tylko piore w dzidziusiu i nie uzywam zadnego płynu.

Czesc dziewczyny

Cyprysiowa jestem za nowym watkiem, niech sobie czeka:-)

Zapominajka nie tylko ty masz takie głupie sny:rofl2:

Tez wypralam wszystkie ciuszki w proszku a potem w płynie zeby nie byly sztywne.

Kokusia współczuje imprezy, ja juz nigdzie nie jezdze na dluzej ani nikogo nie zapraszam. Uwielbiam spokój:-)

Misiówka ciekawe jak w tej ciazy, bo jak wszystko pojdzie planowo to bedziemy sie cieszyly naszymi maluchami prawie jednoczesnie:-)

Nie chce zapeszac ale juz druga noc przesypiam rewelacyjnie, moze ta wizyta mnie uspokoila i dlatego. Niestety dzis rano mezus obudzil mnie telefonem z pracy bo myslal ze mam wizyte u poloznej i o niej zapomnialm a ja dopiero za tydzien ide. Trudno odpije sobie popoludniowa drzemka:-)

reklama
Do góry