reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Polecam również do płukania płyn lenor biały dla dzieci....pięknie pachnie...:-)

YOKA ja uwielbiam ten płyn, uzywam go na codzień bo tak pięknie pachnie:-D

Ja już po pierwszej turze prania...pachnie niemowlakiem w domu:-D
Na razie wstrzymam się z dalszym praniem, bo nie wiem co mam robić z tym płynem, zobacze jak będa wyglądały ubranka po wyschnięciu:confused2:
Wprawdzie kupiłam proszek Yelp Soft z jakimś środkiem zmiękczającym może da radę bez płynu...:rofl2:

reklama
Witam mamusie!

Mi się dziś śniło, ze tresowałam jakiegoś psa :baffled: chyba za dużo się naoglądałam "mam talent" :-)

Mi w nocy jak się przekręcam to tak kości miednicy strzelają, ze momentami boje się, że już się nie podniosę. A muszę się przekręcać bo drętwieje mi całe ciało.

Wczoraj mój Mąż miał dzień kury domowej (czasami go tak napada) i poprał wszystkie firanki i zasłonki. Poodkurzał mieszkanie. Poprasował wszystko co było w domku do prasowania i teraz tylko jeszcze zostały mu te nieszczęsne zasłonki. :-D
Po raz kolejny biegał z miarką po sypialni i sprawdzał czy wszystko się pomieści i w jakiej konfiguracji.
Wogóle miał taki dzień "organizacyjny". Poprosił o moją magiczną listę co trzeba kupić i planował co gdzie i kiedy. :-)

Agawar, a ty skąd?;-)

Anoli wiem, że nie tylko ja mam głupie sny:-D. Na szczęście tylko ten mnie jakoś "dobił"

Myszqa super, że takiego masz zorganizowanego chłopa.

W kwestii miednicy to moja teściowa mi opowiadała, że w pierwszej ciąży trzeszczały jej kości np jak chodziła. I ludzie się na ulicy oglądali:-D.

Myszqa - ale ci dobrze, mój maz nie miewa takich dni niestety...

Wlasnie polozylam moja smoczyce... zaraz sama tez legne, bo jakos nie mam energii...

A ja wczoraj pokłóciłam sie z mężem , żę zamiast mi pomóc wyjść z psami i posprzątać bo wczoraj rano rodzice przyjechali to wyłączył budzik i spał.
Były też moje wylane łzy a potem wieczorem??? ha ha sam z siebie umył brodzik i półki do lodówki :-D:-D:-D
A potem sexik był ha ha ha

Marzycielka z tym seksikiem to zazdroszczę...ja nie mam ochoty choćby nie wiem co....to jest straszne....ale mój misiek jakoś żyje jeszcze.... nadrobię po urodzeniu małej:p

Tak w ogóle to witam mamuski kochane i jak widać ja jeszcze w domku....dzwoniłam rano i nie było miejsc....ale szczerze Wam powiem,ze już chyba wolałabym tam być i wiedzieć,ze jakby co to mam obok siebie specjalistów.....a czuje sie taka senna i przemeczona,ze szok...moze to ta zamulająca pogoda...

reklama
Marzycielka z tym seksikiem to zazdroszczę...ja nie mam ochoty choćby nie wiem co....to jest straszne....ale mój misiek jakoś żyje jeszcze.... nadrobię po urodzeniu małej:p

Tak w ogóle to witam mamuski kochane i jak widać ja jeszcze w domku....dzwoniłam rano i nie było miejsc....ale szczerze Wam powiem,ze już chyba wolałabym tam być i wiedzieć,ze jakby co to mam obok siebie specjalistów.....a czuje sie taka senna i przemeczona,ze szok...moze to ta zamulająca pogoda...

A my wczoraj się śmialiśmy , że w 9 miesiącu ciąży tez się da:-D:-D

To co dzisiaj już nie pojedziesz do tego szpitala??

Do góry