reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana i co teraz? Nie przyjmą cię już wcale, czy masz próbować? W sumie takie odkładanie też bez sensu...:baffled:

Zazdroszczę aktywnym seksualnie. Ja już nie mam ochoty:-(

reklama
Cześć Dziewczyny!

Fajnie Marzycielka, że możesz się kochać... ponoć to poprawia kondycję mięśni krocza... może mała urodzi się dzięki temu wcześniej.

Ja teraz też mogę ale to nie to samo co przed ciążą... wtedy dzień w dzień... a jak jakiś jeden dzień opuściliśmy to na drugi nadrabianie hihihi teraz jak dwa razy w tygodniu to ok... ale już nie mogę się doczekać jak będzie mała z nami a ja odzyskam formę... wtedy to chyba zjem mojego.

Sny ostatnio mam przeokropne... dzisiaj w nocy śniła mi się Majka którą chce nakarmić z lewej piersi a ona jakoś nie może się najeść i przez to wyciąga mi się sutek - taki długi chyba na 10 cm :szok::szok::szok: się robi a Majeczka przerażona ucieka ode mnie a ja nie wiem co robić... hihihi dziwny ten sen. Później koleżanka ze studiów mi się śni i co... wchodzę na naszą klasę i ona mi piszę że ja jej się śniłam wieczorem... chyba jestem jakąś baba jagą bo przyciągam znajomych swoimi snami albo myślami... zauważyłam że to nie pierwszy raz...

No i na koniec jak byłam ostatnio u lekarza to miałam bardzo niską morf. krwi i on mi przypisał tabletki... ale one jakoś mi nie podchodzą... mam po nich zgagę (czego nie miałam wcześniej) i zamiast 3 razy dziennie biorę tylko po dwie... (tak jest na ulotce po mimo tego co mi lekarz przepisał)...

Pozdrawiam was wszystkie gorąco i trzymajcie się cieplutko...

Agatkas ja na zgage pije mleko, dziala ale za pare minut wraca wiec trzeba siedziec i popijać. A dzis w nocy ssalam reni- w ulotce jest nawet napisane ze na te dolegliwosci równiez w okresie ciazy.Reni zadzialal na dluzej

Agatkas ja stosuję Reni. Czasem pomaga, czasem nie. Nie ma zadnej reguły. O mleku też słyszałam, ktoś mi mówił, że ciepłe najlepsze, ale ja na sama myśl o mleku mam odruchy wymiotne...

pwa też okropny sen. A z tą koleżanka niezły zbieg okoliczności. Może masz jakieś zdolności;-)

reklama
Przepraszam,ze dopiero pisze,ale ja co położę się na łózko to odlatuje i śpię....teraz będę dzwoniła jutro 9:30 i tak codziennie aż mnie przyjmą.....chore to troszkę,ale cóz taka jest nasza służba zdrowia....

Do góry