reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czyżbym dzisiaj była pierwsza???:szok::-D

Dzień dobry brzuchatki;-)

Ja od momentu zmiany czasu jakoś wczesniej wstaję:-D dzisiaj miałam straszne sny....:baffled:
Najpierw śniło mi się że miałam cesarke w 32 tygodniu i nasza Julka po urodzeniu miała chyba z 6 lat:-(
Później obudził mnie chyba skurcz(nie bardzo wiem jak go odczuwać) ale pomogły oddechy ćwiczone w szkole rodzenia i przeszło:tak:
I jak usnęłam znowu śniło mi się że jestem w ciąży i czekam na porodówce na moją panią doktor bo mieli mi wywoływać poród:-)

Dzisiaj biorę sie za pierwsze pranie!!!Kupiłam Yelp'a i średnio podoba mi sie jego zapach:sorry2: a w czym wy pierzecie???

Ja właśnie nie wiem czy płukac w płynie...w naszej szkole rodzenia oddziałowa z noworodków powiedziała że wystarczy uprać w proszku dla dzieci i podwójnie wypłukać w wodzie bez płynu:sorry2::-(

jak dla mnie jest kolosalna różnica bo ostatnio wyprałam tylko w proszku (płyn mi się skońzył) i są sztywne i nnie pachną jak te wypłukane w płynie

Cześć dziewczyny!
Gdzieś mi posta wcięło...

Ja po spokojnej dzisiaj nawet nocy, więc wyspana. Jaś u babci znowu, więc ja odpoczywam. I jestem dobrej myśli, że uda mi się dokulać do 37-38 tygodnia :)

A jutro wizyta, pooglądam sobie malutką.

Hey dziewczynki:-)

A ja dzisiaj fatalnie rano się czułam : ból gardła i kurde b.spuchnięte stopy..:-(
Czuję się już źle dlatego nie mogę doczekać się rozwiązania.
Jest mi cholernie ciężkooooo...
Brzuch mam ogromny i już b.nisko , chodzę jak kaczka , męczę się też bardzo. Teraz to mam pod górkę ...
Aha jeszcze kolana mi siadają od ciężaru..

to się wyżaliłam:-D Ale Was też to czeka:tak:

Hejka z rana! Ja dzis sie w miare wyspalam, chociaz mielismy pasazera na gape...

Ja piore tylko w plynie do prania. Wlasnie wstawiam kolejna pralke.

pytia - napisz koniecznie jak malenstwo i udanej wizyty, ciesze sie, ze masz sie lepiej!!

reklama
Dzien dobry.

Ja pierwsza partie piore tak jak przy C. w platkach mydlanych, pozniej bede probowala w vizirze.

Kurcze jak pomysle ze za jakies 2 tyg bedziemy miec pewnie jakas rozdwojona to mnie dreszcze przechodza.:sorry2:

Proponuje na dniach zalozyc w zamknietym watku galerie dzieciaczków, zeby nie mieszac z brzuszkami i niech sobie czeka na tego pierwszego. Co myślicie?

Do góry