reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie Grudnióweczki.
Witajcie kochane Brzuchatki. Troche sie nie odzywałam bo i nie było za bardzo o czym pisac a zresztą mój Miś jest teraz na urlopie i zanim go odgonię(od kompa oczywiście) to ledwo mi sił starcza żeby przeczytac co u Was a co mówic o odpisywaniu:no:
Widzę że dołączyły do nas nowe mamusie które i ja serdecznie witam:-)
Cyprysiowa a myslałam że tylko mnie szlag trafia z tą moją Tusią ale widzę że nie jestem sama. No i ona też chyba zaczyna wyczuwac zagrożenie bo zrobiła się okropnie płakliwa. Co tylko jej sie nie uda to w bek i nie chce powiedziec o co chodzi:wściekła/y:Wczoraj np pół godz ryczała zanim wyciągnęłam z niej że zdarła sobie troche skóry z palca i że trzeba przykleic kolorowy plasterek:angry::wściekła/y:
Z lepszych wieści to idę dzisiaj po południu do giny i zobaczymy co tam nowego słychac w brzuchu:-D

Przepraszam że nie odpisuję każdej pokolei ale nie chce mi sie wertowac tych ilości stron. Mam nadzieję że wybaczycie mi moje lenistwo:zawstydzona/y:

Dzien dobry. Witam sie przy sniadanku.

Morbital jesli bedzie tak jak mowisz to moze sie zahacze o to becikowe bo w 2007 bie zarabialismy jakos super.

Kokusia cos w tym jest.Cypi nie tyle plakliwy jak zlosliwy. I na kazda odmowe reaguje mega histeria trwajaca okolo 30 minut.:zawstydzona/y:

aniamanu no ja tez mam obawy ze maly jest n ie obrócony. Niewiem sama, czasem czuje u góry takie lekki dotykanie ale najwiecej mnie kopie po bokach tak jakby lezal w poprzek :baffled:
Jutro mam w koncu wizyte :tak: Dzis golonko :dry:niewiem jak ja to zrobie...:baffled:
Tak to jest ze starszymi dzieciaczkami, wyczuwają podświadomie, ze w domku zmienią się trochę priorytety. Życzę, zeby to wszystko jakoś fajnie się Wam ułożyło i żeby dzieciaczki pokochały i zaakceptowały Maluszki.

a ja mam dziś straszna chandrę... mój brak humoru spowodowany jest tym że... dziś wypada trzecia rocznica mojego ślubu.. a mojego M nie ma...:-:)-:)-(
Sawka, bidulko, tule mocno. jak wróci, to na pewno wszystko Ci wynagrodzi. Życzę wszystkiego najlepszego w dniu Waszego świeta.
Skąd ja znam takie sytuacje? widzę coraz więcej podobieństw między nami, tez zdarzyło mi sie już ze meża nie było na rocznicy, na urodzinkach, itp, zawsze tak smutno jakoś.:-(

Witam dziewczyny :-)

Ze mną jeszcze tak sobie....gardziołko jeszcze trochę dokucza i nadal smarkata jestem....niestety nie jestem w stanie nadrobić co naskrobałyście...:-(
Do tego wszystkiego ciagle nie przeszedł mi ból w okolicach żołądka....właściwie nie wiem co mnie boli...może trzustka...a może serce znowu się odzywa.....dziś zapisuje sie na echo serca i usg jamy brzusznej bo nie mogę już wytrzymać....nawet usiedziec przy kompie nie moge bo mam wrażenie jakby mi miało rozerwać wnętrzności....:-(

Uciekam sie polożyć...:-(
Yoka, odpoczywaj bidulko i koniecznie daj zna po badaniach. Mam nadzieje, ze to nic takiego i tylko Oliwka Cie gdzieś uciska.

A w pracy znów zapiernicz, dzień leci nie wiadomo kiedy. Dobrze, ze dzisiaj chłopaki jadą do kolegi na urodzinki, to trochę odpocznę w domku.

my jutro podążamy na USG wieczorkiem o ile doktorek nie odwoła wizyty, bedziemy podglądać synusia i zobaczymy jak no się tam rozwija:-) nie moge się doczekać wizyty tym bardziej że nagramy maluszka na płytkę:-) a teraz lece po mężusia do pracy i na inhalacje :-)

Cyprysiowa to dowiesz sie jutro jak dzidzia jest ulorzona daj znac, a co ty bedziesz golila?
marzycielka ja ide spac o 2 w nocy wtedy super spie a dzisiaj nawet nic mnie nie bolalo i sie wyspalam.

Dziewczyny znowu cos mi sie przyplontalo wymiotuje i strasznie mi sie zawraca w glowie dzwonilam do gina. i kazal misc do lekarza rodzinnego i chyba pojde wieczorem zmierzyc cisnienie a moze to tylko dzisiaj bedze wymiotowac a jutro mi przejdzie.

reklama
Wizyte na echo mam dopiero na piatek...ale zmierzyłam sobie poziom cukry i wyszedł mi 160.....i obawiam się teraz że to trzustka.....zaczynam się bardzo martwić....:-(

Do góry