reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Rybkę myślę, że będzie można skosztować, tylko nie smażoną. Sałatkę jarzynową też, tyle że bez majonezu ;) Pewnie skuszę się też na barszczyk (odleję sobie trochę wcześniej i nie będę pikantnie doprawiać). Nie będzie tak źle :-)

No to ja tez to zjem :-) Co jeszcze możemy pytia??

a ja mam dziś straszna chandrę... mój brak humoru spowodowany jest tym że... dziś wypada trzecia rocznica mojego ślubu.. a mojego M nie ma...:-:)-:)-(

Gratulacje :-)
Masz ode mnie meeeega buziaka i przytulaska!:tak:

A ja oglądam ciuszki na allegro w tym śliczne kombinezoniki i aż płakać mi się chce ze szczęścia, że Bóg daje Nam taką Kruszynkę.:-)

reklama
Witajcie:tak:

aniamanu cieszę się, że maleństwo zdrowe. Będę trzymała kciuki, żeby akupunktura się udała;-)
sawka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. Trzymaj się kochana.

Czy ta herbatka z liści malin nadaje się do picia? Bo jakoś, mimo, że nigdy nie próbowałam mam wrażenie, że nie będzie zbyt smaczna;-).

Ja właśnie dostałam przelew od ZUS i jeszcze nie wymyśliłam czy mam ich wysadzić w powietrze, czy sama się jakoś unicestwić. Wyobraźcie sobie, że odciągnęli mi kasę za to, że mój pracodawca nie dostarczył im na czas mojego l4:baffled:.

Cieszę się, że nie jestem samotną ciężarówką i że mąż zarabia bo nie wiem jakbym sobie poradziła...

Witajcie:tak:

aniamanu cieszę się, że maleństwo zdrowe. Będę trzymała kciuki, żeby akupunktura się udała;-)
sawka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. Trzymaj się kochana.

Czy ta herbatka z liści malin nadaje się do picia? Bo jakoś, mimo, że nigdy nie próbowałam mam wrażenie, że nie będzie zbyt smaczna;-).

Ja właśnie dostałam przelew od ZUS i jeszcze nie wymyśliłam czy mam ich wysadzić w powietrze, czy sama się jakoś unicestwić. Wyobraźcie sobie, że odciągnęli mi kasę za to, że mój pracodawca nie dostarczył im na czas mojego l4:baffled:.

Cieszę się, że nie jestem samotną ciężarówką i że mąż zarabia bo nie wiem jakbym sobie poradziła...

W takich sytuacjach cieszę się że pracuję w duuuużej firmie:) Pieniążki co miesiąc koleżanki z działu przelewają na czas:) Żadnych problemów:) I nie muszę się z ZUSem użerać:)

Witajcie:tak:Ja właśnie dostałam przelew od ZUS i jeszcze nie wymyśliłam czy mam ich wysadzić w powietrze, czy sama się jakoś unicestwić. Wyobraźcie sobie, że odciągnęli mi kasę za to, że mój pracodawca nie dostarczył im na czas mojego l4:baffled:.

a czy ty dostarczyłas pracodawcy zwolnienie w odpowiednim terminie?

sawka tak dostarczyłam na czas.
Zaczynają mi się oczka otwierać w jakiej fajnej firmie pracowałam(pracuję):baffled:.
Odechciało mi się wszystkiego...

Witam dziewczyny :-)

Ze mną jeszcze tak sobie....gardziołko jeszcze trochę dokucza i nadal smarkata jestem....niestety nie jestem w stanie nadrobić co naskrobałyście...:-(
Do tego wszystkiego ciagle nie przeszedł mi ból w okolicach żołądka....właściwie nie wiem co mnie boli...może trzustka...a może serce znowu się odzywa.....dziś zapisuje sie na echo serca i usg jamy brzusznej bo nie mogę już wytrzymać....nawet usiedziec przy kompie nie moge bo mam wrażenie jakby mi miało rozerwać wnętrzności....:-(

Uciekam sie polożyć...:-(

Cyprysiowa to nieźle u Ciebie sie pomylili. Myslałas że rodzisz kruszynkę a tu wyszedł porządny klopsik.

Sawka wszystkiego naj.....z okazji rocznicy i nie martw się, mąż jak wróci na pewno Ci wynagrodzi ,a następna na pewno będzie razem

Zapominajka jak to Ci ucięli. Nie maja prawa. Pracownik jest chroniony i pracodawca sam płaci za swoje winy a nie pracownik. Ja miałam podobną sytuację w poprzedniej ciąży. Pracodawca po miesiącu dopiero dał moje zwonienie do ZUS-u a ja jak głupia czekałam na chorobowe, ale dostałam - całe.
Może coś źle doczytałaś z tym Twoim chorobowym. U mnie ostatnio ZUS ma troszkę opóźnienia.

sawka tak dostarczyłam na czas.
Zaczynają mi się oczka otwierać w jakiej fajnej firmie pracowałam(pracuję):baffled:.
Odechciało mi się wszystkiego...

to ten twój pracodawca to musi być kawał świni bo jedynie dlatego zus mógł obnizyc ci zasiłek jak pracodawca napisał na zwolnieniu że wpłyneło po terminie, czyli po 7 dniach od daty wystawienia zwolnienia, zus tu niezawinił tylko ten twój pracodawca, na twoim miejscu poszłabym do niego i zarządała wyrównania

reklama
SAWKA gratuluje z całgo serduszka rocznicy:}}} A tak pzoa tym to witam wszystkie mamusie:} Zaraz poczytam sobie o tym becikowym dokładnie,bo własnie sie zastanawialam jak to z nim wlasciwie jest.... Doczytalam rowniez wątek o Wigili i ja tez sie strasznie ciesze,ze moze jak dobrze pojdzie bedziemy mieli z misiem juz nasza malenka na swieta z nami:}}}}} i tez zastanawiam sie nad jedzeniem...co my wlasciwie z tego stolu zjesc bedziemy mogły????

Do góry