reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej babeczki :)

jakie miałyście crp w ciąży ?...ja mam 10,25...niby mój gon mówił,że do 10 to norma...boję się żeby to nie były powikłania po tej amniopunkcji.Ale przeziębiona jestem i mam straszny katar więc to może mieć główny wpływ chyba...:baffled:

jak słoneczko juz jest ? Ja też uważam ,że jak lato to lato :) wole słońce niż deszcze...:-)
A teraz siedzę zbukrowana w domu , ciemno jak u murzyna, rolety pozasłaniane...i koczuję:) śniadanko zjedzone i czekam na Was by się kawki napić :)
Moja bratowa ma termin za 4,5 tygodnia a juz ma rozwarcie i dostała luteinę. Też lipcówka, jak Kanusia :)

A teraz piszczcie jakie macie plany na wakacje ?????????????????????????????????????????
My się zastanawiamy, ale najpierw czekamy na echo serduszka :)

Pytam Alexa:" Gdzie wolisz, w góry czy nad morze?"
jak myślicie jaka odpowiedzieć...." I tu i tu. Chodzę do tego przedszkola wiecznie, bo Wy musicie pracować, to chociaż na wakacje pojedziemy fajne" :-D

reklama
Pyciol co do crp to Ci nie powiem bo nie pamiętam :baffled: Ale jak gin mówi, że to normalne to chyba nie ma się co martwić. Wydaje mi się, że gdyby coś się działo poważnego to byłoby dużo powyżej normy.

My wakacji w tym roku nie mamy. Za dużo wydatków i roboty na choinach. Odbijemy sobie w ferie :-) Janosik będzie w trzech różnych przedszkolach i bardzo się cieszy i traktuje to jako wakacje :-D A ostatnie dwa tygodnie pojedziemy do mamci - pod namiot wedle zamówienia syna :-p

Dawaj kawkę :-)

Ja robię koszulkę na dzień ojca, dla mojego szwagra. Siostra się wczoraj zorienciła że nic nie ma :-D I mnie wybłagała a ja się łaskawie zgodziłam na zrobienie koszulki. Jak skończę to wrzucę foto :-)

Dzien dobry;-) U nas wciaz upal. I ja oczywiscie tez nieporownywalnie wole taka pogode niz deszcze:tak: Chociaz wczoraj bylo 35st w cieniu, a w domu tez gorac mimo, ze rolety mam caly dzien opuszczone. Pojechalam wczoraj z dzieciakami do rodzicow, bo oni maja taki duzy basen. Filip jak to Filip na poczatku nawet nog nie chcial zamoczyc, ale pozniej sie rozkrecil. Zuzia od razu zaszala w motylkach. Tak rozne sa te moje dzieci, ze az ciezko uwierzyc. Dzis od rana pytaja kiedy pojedziemy znow, wiec chyba zrobie im ta przyjemnosc, bo dzis podobno ostatni taki goracy dzien.

Pyciolku
ja chetnie napije sie z Toba kawki:tak: Co do crp to ja tego badania nie mialam robionego w ciazy, ale Twoj jest chyba ok. Jest nieco podwyzszony, ale mowisz, ze jestes przeziebiona, wiec to normalne. Zbadaj crp za pare dni jeszcze raz i zobaczysz czy Co rosnie czy spada. Moja siostra miala na poczatku ciazy crp ponad 120, a byla troche przeziebiona, tylko ze dlugo jej sie ta infekcja przeciagala. Dostala antybiotyk i crp spadlo.
A ten Wasz Aleks wymagajcy, i gory i morze:-p Chyba wybiore sie z Wami na te wakacje:-D
My chyba pojedziemy do Chorwacji jakos w drugije polowie sierpnia.
Kciuki za bratowa, zeby dzidzia jeszcze troche poczekala. Ja mialam i rozwarcie i skurcze od 8-mego msca, a Zuzie przenosilam, wiec nigdy nic nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
Najnowsza produkcja :-D 20130621_102939.jpg

Załączniki

• 20130621_102939.jpg
    20130621_102939.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 28
Basen ... a ja nie mam. Majka miała taki mały i trzeba się teraz zaopatrzyć w większy. Weronika nie chce spać chyba jest jej za gorąco mimo, że rozebrana, cały czas się budzi. Myszko u nas tak jak u Was wakacji brak, za to może za rok się uda. Powiem Wam, że brakuje mi czasem kogoś do pomocy, jedno dziecko to dużo pracy a dwójka to już zajęcie non stop. Zapewne wiedzą to wszystkie podwójne mamy :)

Myszko to juz hurtem będzie...wtedy to Jaska na miesiac do babci wyślij bo nie wyrobisz :-D

Zanplo ale które dziecko jednak potrzebuje więcej Twojego czasu ????

Też wsadziłam dziecia do basenu. Szkoda tylko, że taki mały sama bym z chęcią wskoczyła :-) Może jutro się wykąpie u siostry ona ma staw na podwórku. A od naszej chatki mieszka 5 minut piechotką.

reklama
Czesć mamusie :D
KOCHAM SŁONKO :d

Pyciolku ja tez bym chciała i góry i może i Hawaje i Kanary :-D A crp przy przeziębieniu jak najbardziej możesz mieć wyższe!

Myszqo a daj linka do tych szablonów i skąd koszulki zamawiasz, bo kolory są niezłe. Może i ja się pobawię przy czasie.

Mnie przeziębienie cały czas męczy, ledwo widzę przez te smarki. Masakra...

Do góry