reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko proszę :-) 20130619_152747.jpg

Załączniki

• 20130619_152747.jpg
    20130619_152747.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 40
Dzien dobry;-) U nas afrykański upał. Rano o 8.30 jak zawoziłam Filipa do przedszkola bylo 30st w cieniu. Rozłożylam dzieciakom mały basen na tarasie i są wniebowzięte, bo w domu siedzieć nie chcą, a na jakiekolwiek spacery czy zabawę na świeżym powietrzu za gorąco. Dopiero wieczorem można odetchnąć. Zebrałam się w końcu i wymyłam wczoraj resztę okien, a styrana byłam jakbym pól pola przekopała:sorry: Jeszcze tylko firanki i zasłony muszę wyprasować i powiesić. A zaraz zabieram się za lepienie pierogów:tak:

Kana
jeszcze chwila i Ty bedziesz miala Maję po drugiej stronie brzuszka:tak: Podobno drugie dzieci rodzi się wcześniej, choć u mnie się nie sprawdziło, bo Fifi urodzony 3 tyg przed terminem, a Zuzia 4 dni po.

Myszqo
super:tak: U mnie kiepsko z manualnymi zdolnościami. A z drugiej strony tatuś nie zasłużył na jakikolwiek prezent:sorry:

Dzień doberek :-):-):tak::tak: Wreszcie mamy słoneczko i ciepełko:cool2: i oby jak najdłużej :tak::tak::tak::tak: Natka już się wyszalała na trampolinie. Jutro już ją chyba wyślę do przedszkola bo kaszle już tylko jak się zmęczy.

Myszqo super pomysł na prezent:-) M od dziewczyn dostanie praktyczny prezent bo narzekał ostatnio że portfel mu się rozwala;-):-D

Asilko odgapiłam od Ciebie i też dziś będę myć okna:-)

Miłego dnia dziewczynki i korzystajcie ze słonka bo podobno w przyszłym tygodniu ma się ochłodzić:-(

Zapominajko - szablon robię sama. Strasznie dużo roboty. Wzór wydrukowany na normalnej kartce przenoszę na tekturę, po prostu rysuję po liniach ołówkiem i wzór odbija się na tekturce. Potem nożykiem do tapet wycinam to co niepotrzebne i powstaje szablon. Potem za pomocą gąbeczki nakładam farbkę do ubrań. Zdejmuje szablon, czekam aż wyschnie i jeszcze to trzeba wyprasować. I gotowe :-D Nie wiem czy widziałaś na fb fotę Janosika w koszulce z orłem - też robiliśmy sami. Mamy jeszcze dużego orła, takiego na koszulki dla dorosłych :-) Jak M. leciał do stanów postanowił zrobić swoim znajomym niespodziankę i przywieźć im koszulki z orłem. Zrobiliśmy ich ze dwadzieścia. Z białym i z biało-czerwonym orłem.

My dziś mamy piknik rodzinny w przedszkolu. Muszę jakieś ciacha zrobić :-)

Witajcie my po spacerku na szczęście pogodę znosimy nieżle...

NIE NARZEKAĆ, LAŁO I BYŁO ZIMNO JĘCZAŁY I TERAZ ZNOWU!!!!!
NIECH GRZEJE ILE WLEZIE

Myszqa super koszulka
Idziesz na trening z Ewą Ch.w sobotę?

Kanuś trzymamy kciuki...rany to już:-)

Zapominajka, zanplo jak dziewczyny znoszą upały...?moja póki co dobrze....

Hejka

Wcieło mnie troszke, ale mąż wyjechał i musiałam sie troszke zorganizowac. Koniec słodkiego lenistwa:-p. Do tego egzaminy jeszcze miałam, ale juz po sesji:tak:.

U nas tez upały, dzis 34 stopnie. Dziewczyny ciagle w basenie:tak:

Dzien dobry mamuski:))) Ja wiem, ja wiem ,ze to juz ,ale szok....po prostu szok....jak wchodze i czytam ,ze kolejny maluszek jest z nami:) U mnie jakos sie raczej na wczesniejsze rozwiazanie nie zapowiada... brzuzek niby nizej ,ale nie jakos strasznie, mała sie wierci , przesuwa w najlepsze...tylko pachwiny ciagna mnie niemilosiernie no i to siusianie....masakra.... Kupilam sobie w koncu kosmetyki, jeszcze tylko zel do higieny intymnej mi został, bo tutaj o jakis dobry ciezko...;/ U nas tez sloneczko, ale nie upalnie....okolo 20-25 stopni....ciesze sie ,ze w tym roku poki co ta pogoda jest w miare łaskawa jak na ten czas...bo przy 30-35 bym umarła..... We wtorek wraca moja mamcia....w koncu....Majeczka chyba czeka na babcie:)))) Jejku no i my tez jeszcze zadnego prezentu dla tatusia nie mamy....trzeba cosik wymyslic...:)

reklama
Do góry