reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolek Janek jest zapisany do przedszkoli, bo u nas są dyżury, przedszkola mają 2 tygodniowe dyżury. Janek jest na sześć tygodni zapisany, co oczywiście nie znaczy ze musi chodzić, zależny od pogody. Jak będzie ładna a ja będę wolniejsza to pojadę z nim nad wodę do siostry a nie do przedszkola. Ostatnie dwa tygodnie sierpnia ma wolne i jedziemy do mojej mamy, ze względu na banachówkę nie jedziemy w tym roku na wakacje więc pojedziemy do mamy. Jasiek ma obiecane, że na podwórku rozstawimy namiot i będziemy w nim spać :-)

reklama
Pyciol ja kawę chętnie przyjmę.
Iggy przez wakacja nie będzie do przedszkola chodził, zresztą w tym roku szkolnym tyle chorował, że mało co z tego przedszkola skorzystał.

Pyciol kupiliście działkę?

Zapo, nie kupiliśmy...przez ostatnie przygody nawet o tym nie myślałam...może jak się uspokoi , i ja się uspokoję to zaczniemy mysleć...ale jakoś mi się odechciało...

Witajcie:-) U nas dziś jakoś dziwnie duszno i słońca prawie nie ma no ale ważne że już nie pada;-):-D
Natka w tym tygodniu ze mną w domu siedzi, jeszcze kończymy antybiotyk i trochę pokasłuje ale już jest o niebo lepiej niż do niedzieli:tak::tak: Za nami weekend pod znakiem podejmowania chyba najtrudniejszej decyzji i załatwiania:nerd:

Myszqo że wejście w trzydziestkę tak miło przebiegło;-):tak:

Zanplo u nas też mnóstwo tego gryzącego dziadostwa:angry: na szczęście bransoletki polecane przez Madzienkę działają:tak::tak:

Zapominajko zdrówka:tak:

Pyciolku Natka będzie chodzić do 15 lipca bo tylko tyle będzie czynne przedszkole, a od września już do zerówki.
A jak Ty się czujesz kochana?

Madzienko spóźnione ale najszczersze życzenia z okazji rocznicy ślubu:tak::tak::tak:

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:)

Przepraszam Was bardzo ale my ciągle bez neta...
na tel mam tylko fb włączonego ze względu na torty głównie.
zamówienia troche mi ruszyły i nie bardzo mam czas na cokolwiek.
ostatnio nawet bałaganu na chacie ogarną nie moge bo nie mam kiedy:baffled:

Całuję Was mocno:*

CZesc Kochane. U nas upal niesamowity, czuje jakbym w Afryce mieszkala, a nie w Polsce. Z zimnego od razu zrobilo sie mega goraco i chyba ciezko sie przyzwyczaic. A ja w poniedzialek w koncu sie zmotywowalam i zabralam za mycie okien, ale wymylam tylko te z polnocnej strony, a teraz jest taki ukrop, ze nie dam rady reszty umyc i to jeszcze tych od poludnia:sorry:

Myszqo teraz to juz jestes rasowa 30-tka;-)

Zapominajko zdrowka:tak:
Pyciolku kciuki za wizyte:tak: Filip przez lipiec raczej do przedszkola bedzie chodzil, ale on i tak chodzi tylko na 5 bezplatnych godzin, wiec nic nas to nie kosztuje, poza wyzwieniem oczywiscie. A w sierpniu przedszkole nieczynne.

Aniu super, ze interesik sie kreci:tak: A co w czasie tych swoich wypiekow robisz z dzieciakami?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry