reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kochane melduję sie w stanie nienaruszonym, aczkolwiek zmęczonym:p

Asiulka Mari była w terminie, urodziła sie 20.12, a termin miałam na 21 :)
ale mam lekka nadzieje, ze moze tym razem bedzie jakby szybciej:p
poki upały u nas troszke dopuściły :)

wlasnie sie dowiedziałam, ze moja kuzynka urodziła:) miała termin tydz przede mną :) ale zazdroszczę....

Milej niedzieli kochane:****

Myszko jeszcze raz wszystkiego NAJ:**** 100 latek Mamusko:-*

no i zdrowka dla chorowitkow:*

reklama
Witajcie i nas pięknie więc korzystamy...
Lenka jeździ już w spacerowce i pije z zachwytu a gondoli powiedziała stanowcze NIE!!!

Zapominajka zdroweczka i buziak dla Ptysi za 2 miesiączki....

Myszqa porządnie weszła w trzydziestkę?

Myszqa ma dziś cały dzień kaca :-D

Ale dzień urodzin miałam udany - brunch z Jasiem i M. W restauracji opiekunka do dziecka, dmuchańce, piłki więc mogliśmy spokojnie posiedzieć, zjeść, wypić. I tak wypiłam z prawie całego szampana a potem w domu jeszcze przyszli goście piłam winko a na sam koniec jacka danielsa. I niestety to mieszanie nie wyszło mi na dobre. Cały dzień mnie głowa boli :baffled:

Idę dziecko kąpać bo mi się mąż przeziębił :dry:

Myszko poświętowałaś :) ale tak trzeba U nas jakieś złe dni, płacz i ręce od wczoraj. Na spacerki chodzimy wieczorem bo w dzień jest za gorąco. Czy u Was też jest tyle komarów??? wystarczy wejść do cienia i już człowieka oblatują.

czesć dziewczyny;
za oknem piękna pogoda, z mnie jakieś choróbsko dopadło. chyba z dzieciakami w domu posiedzę, bo samopoczucie mam fatalne.

Myszqo czym się strułaś tym się lecz :-D

Zanplo no u nas też masę komarów.

reklama
cześć kochane...u nas też bosko na dworku...ma byc dzisiaj u nas 33 stopnie.
Postanowiłam ,że przez wakacje Alex do przedszkola chodzić nie będzie, posiedzi w domku...A Wasze ?

Za tydzień do Katowic, nie mogę się doczekać...

Kanusia jeszcze w dwupaku ??????????????????????????????????????????????????

U nas komarów jakoś nie ma :eek:

kto wypije ze mną kawkę ?????????????

Do góry