reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc Babeczki. U nas tez pogoda sie popsula, ale nastawialam sie na to, ze weekend brzydki, a pozniej znow ciepelko. I dobrze w sumie, bo mam taki balagan w domu, ze w koncu wszystko ograne i nie bedzie mi szkoda tracic pieknego dnia na sprzatanie.

Vive super, ze tak Ci sie podoba Twoja praca:tak:

Myszqo udanego wypadu na targi. I oby spotkanie z Kankiya wypalilo:tak:

Żanplo bardzo dlugo trzymaja Was w tym szpitalu, ja bym juz chyba swira dostala:eek: A dlaczego twierdza, ze Weronika za mala?

Ja tez polecam te kombinezoniki na lato. Ja tez mialam dla Zuzi, tyle ze z Zary, a tam to juz w ogole kosmiczne ceny sa. Ale kupilam na wyprzedazach i mala pochodzila w nim 2 sezony. Madzienko a w pepco tez sa wieksze rozmiary tych kombinezonow czy tylko dla maluszkow?

Hejka kochane :)

mu nas tez za oknem słoneczko i tez ma dzisiaj być około 20 stopni...fajowsko :)Wczoraj wieczorkiem mój misiek zaczął malowanie living room i dinning room :) miały być brązy, w końcu zostaliśmy przy szarosciach ale wyglada super:) póki co są same te ciemniejsze ściany, a dzisiaj czas na te jaśniejsze :)

potem gdzieś w locie może przyszły tydz reszta ścian u Mariczki na taki groszkowy kolorek No i mój Aniolek chce teczę w pokoju... Zobaczymy co sie da wykombinowac :) No i hol ale hol to może taki kolorek perlowy lub lososiowy... Zobaczymy jeszcze:)

Vive tak zostajemy juz przy imieniu Maja :) na 1000 % :) teraz tylko zastanawiam sie jak podać w Birth certificates Maya czy Maja :)
rewelacyjnie ze jestes zadowolona a pracy tak sie cieszę ze Ci sie tak super udało i spełniasz sie zawodowo :) :*

Madziu ja miałam i mam takie kombinezoniki dla Mariczki i uwielbiam ja w nich:) a o pepco muszę wspomnieć mamie:) także dziękuje za namiary :) No i Lenka rośnie Wam fantastycznie i jest przeslodka:)

Zanplo kochana trzymam kciukasy bądź dzielna i obyscie szybciutko z tamtad wyszły :*

Kochane każdej z osobna życzę udanego weekendu kochane:*

Ostatnia edycja:
Hej hej
ale się cieszę że nasze maluszki nie muszą iść wcześniej do szkoły !!!!! Ale jeszcze trzymam kciuki zeby taki sam wybor mialy dzieci z pierwszej polowy roku!!!
Madziu gratuluje rocznego macierzynskiego!
Zapominajko tobie tez gratukuje!! ŚLiczną masz coreczke:)
Kana remoncik widze przed narodzinami:) a ile ty masz tam pokoi?? nawet jadalnie posiadacie??? wow:)

U mnie ostatnio czasu brakuje na wszystko ale lubie takie zabieganie :) praca angielski dom sprzatanie pranie gotowanie i tak w kołko ale przynajmniej sie dzieje :)

buziole dla wszystkich:)
Zanplo trzymam kciuki i wylaz juz z tego szpitala!!!

Zapominajka bardziej dopieszczamy się niż karmimy:zawstydzona/y:

Asiulka były od 68 do 86 ale ten na 86 mimo że Julka nosi 110 jest na nią dobry:szok:
w tamtym roku były tez wieksze i mysle ze w tym też jeszcze beda:tak::tak:

Kanus super ze wicie gniazdka postepuje...co do imienia to jesli planujecie powrot do PL to bierz Maja bo znajac polska mentalność zawsze i wszędzie dziewczyna będzie miała błąd
Kombinezoniki i my nosimy, w tamtym roku kupiłam kilka Julci w H&Mie i w tym roku tez na nie poluje....

nie wiem czy to dzisiejsza pogoda, bo u nas był upał...japonki krótkie spodenki i bluzeczki...czy zmęczenia ale Lenka spała mi prawie cały dzień z małymi przerwami na jedzonko i guganie
Zapominajka jak było u Was???

Cześć dziewczynki

Pierwsza :-D
Pada :-:)no: ble pogoda do d...

Ja chora i Mati chyba tez coś chwyta (znowu) ręce mi opadają. Widzę, że nosek zapchany :-(
Ostatnio mam kiepskie noce. Mati budzi się po kilka razy i albo mu się coś sni albo się wierci i sam nie wie co chce. Wczoraj wieczorem zasnął dopiero o 20:40 i już przed 8 rano był na nogach.
Ja się coś wyspać nie mogę, nieważne ile bym spała zawsze jestem zmęczona.

kanusia zazdroszczę tego remonciku :tak:

Madzienko Lenka nie chce pić z piersi ? A co do spania to się nie dziwię, sama bym cały dzień przespała :-D

reklama
dzień dobry;
u nas znowu paskudnie i zimno.

Agaciu zdrówka dla was.
Iggy od kilku dni budzi się po 5 więc też nie jest za wesoło.

Tygrys a ty co taka zalatana?

Do góry