reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry :) Witamy się i my:) Wczoraj moj mezowy sie wkurzyl, na te wszystkie ogloszenia i pojechał sam i kupił wózek:) taki jaki chciałam....jeszcze jestem w szoku, ale jest moj moj moj taki jaki chciałam:) hahahah Mariczce sie bardzo podoba, wiec zakup zaakceptowany:) Poza tym u nas tez sloneczko za oknem, ale nie jest tak cieplutlo, tylko z 8-10 stopni, ale plus wiaterek bedzie moze z 6... Zanplo trzymam kciukaski za mautka:**** i zycze szybkiego powrotu do domku:* Zapominajko Matylda jest przeslodka...taka do schrupania....:) a to zdjecie z Iggim w ramke i na sciane koniecznie!!!! MAMA moja JUZ NA MIEJSCU, OCZYWISCIE Z przygodami, bo wylecieli ponad godzinke pozniej, zupelnie innym lotem, bo Lufthansa czy jak to sie pisze strajkowala i wszystko poodwolywane.....szok, ale sa na miejscu wiec to najwazniejsze:)

reklama
Zanplo wracaj szybko do zdrowia.

Kana no to pokaż ten wózek :tak:

A tak się zastanawiam co się dzieję z kokusią , pesymistyczne wpisy ma na fb :-(

Dobry wieczór :)

też myślałam o Kokusi niedawno i o Vive też.
Pyciol z Tygrysem zamilkły...

Kana pokaż wózeczek!

W takim razie melduję się, kochana :) Miło, że ktoś o mnie pomyślał. Czytam Was na bieżąco, ale z na pisanie brak mi troszkę czasu. Mam teraz urwanie głowy w pracy i tak do połowy maja. A ostatnio ciągle byłam na jakiś wyjazdach..

zanplo-zdróweczka Ci życzę :)

Kochane taki...wiem wiem,ze czarny to moze nie fajny, ale byl jeszcze do wyboru czerwony,ale taki jakis pstrokaty podobno... siedzenie moge brac przodem i tylem do kierunku jazdy, do tego moge je ustawiac na 3 pozycje...mozna w nim zamontowac fotelik i gondolke, ktora dokupie ,ale juz w bardziej zywych kolorkach....przepraszam za balagan w tle ,ale bylismy w trakcje sprzatania....;/

Załączniki

• IMG_4224.JPG
    IMG_4224.JPG
    65,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_4225.JPG
    IMG_4225.JPG
    69 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_4226.JPG
    IMG_4226.JPG
    64,5 KB · Wyświetleń: 34
  • $T2eC16FHJHoE9n3Kd30TBRV1,MW+YQ~~48_20.jpg
    $T2eC16FHJHoE9n3Kd30TBRV1,MW+YQ~~48_20.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 32
cześć;Vive a gdzie cię tak gnają ciągle?Kana ty chyba bałaganu nie widziałas A wózeczek super. Tez mam czarny.Pyciolek jak się czujesz?Zanplo jakie wieści?Ja po kiepskiej nocce. Robię za smoczek...No i dziś pierwszy spacer zaliczymy. Już się doczekać nie mogę

reklama
Witajcie, u nas upał więc za chwile ruszamy na długi spacerek...tylko mam dylemat jak ubrac Lenke....:zawstydzona/y::sorry2:pomożecie bo ja mam zacmienie jak ubieralam Julke w taka pogode....

Kana wozeczek bomba...mi wlasnie brakuje w spacerowce jazdy tylem a przodem do mamy..
Jak samopoczucie nasza ciężaróweczko???

Pyciołku jak sie czujesz???

Zanplo hop hop co u Was???

Kajka a u Was...ty nasza bohaterko bb-mowa

Do góry