asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Laseczki. Sorki za moja nieobecnosc, ale teraz my korzystamy na maksa z pieknej pogody i jakos dzien tak mi szybko umyka, ze nawet czasu na forum nie mam. Zuzia juz po ospie, co prawda ma jeszcze strupki, ale czuje sie juz dobrze. Filip ma lekki katarek, ale do przedszkola chodzi. I dzis Zuzia troche zasmarkana, mam nadzieje, ze tylko na katarze sie skonczy. Ja dzis w domu lepie pierogi dla calej rodzinki, tesciowa mnie poprosila, bo u niej wszyscy uwielbiaja, a ona jak sama twierdzi do pierogow sie nie nadaje W zamian wziela Zuzie na podworko, wiec mam troche spokoju
Żanplo zdrowka dla Ciebie i malutkiej. Oby szybko Was wypuscili do domku
Kana fajny wozeczek, choc ja bym chyba czarnego nie kupila. A to, ze mozna go montowac przodem i tylem to bardzo wazna funkcja
Zapominajko niestety wiszenie na cycku to na poczatku karmienia chyba standard. Ja tez tak mialam i no cycus robil za smoczka. Pamietam jak wciskalam malej smoka na sile, ona nie chciala, a teraz tak kocha tego smoczucia, ze rozstac sie z nim nie moze.
Madzienko u nas tez upal, ale wieje dosc mocno wiatr. Takze mysle, ze jakias cieniutka bluzeczka na dlugi rekaw i spodenki beda akurat na taka pogode
Żanplo zdrowka dla Ciebie i malutkiej. Oby szybko Was wypuscili do domku
Kana fajny wozeczek, choc ja bym chyba czarnego nie kupila. A to, ze mozna go montowac przodem i tylem to bardzo wazna funkcja
Zapominajko niestety wiszenie na cycku to na poczatku karmienia chyba standard. Ja tez tak mialam i no cycus robil za smoczka. Pamietam jak wciskalam malej smoka na sile, ona nie chciala, a teraz tak kocha tego smoczucia, ze rozstac sie z nim nie moze.
Madzienko u nas tez upal, ale wieje dosc mocno wiatr. Takze mysle, ze jakias cieniutka bluzeczka na dlugi rekaw i spodenki beda akurat na taka pogode