reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

U nas też sypie. Oczywiście auto mam zasypane. Ehh

Wiecie jak mi się nic nie chce :szok: A mam tyle prasowania :szok:

Asiulka a po co Ty mówisz mężowi, że na zakupy musisz jechać :-D, zostaw mu dzieci w sobote i jedź sama. Wtedy kupisz sobie co będziesz chciała a i mąż wszystkiego nie musi widzieć :-D

Dziewczyny czy Wasze dzieci też Wam pyskują ? Ja czasami nie mam sił. Na wszystko ma odpowiedź ...

No nic idę ogarnąć chatę, odbiorę Mateusza i potem do Was na kawkę wpadnę :tak:

reklama
Tygrys mnie teraz żadem przystojny masażysta nie pomoże :-D
Z moją gracją wieloryba.

Mamusia i działa ten sposób?
nie wiem czy dziala, my dopiero od wrzesnia w przedeszkolu, wiec zobaczymy jak bedzie po roku

Dzien dobry:-)
Chyba tylko u mnie nie sypie i u Pyciolka, ale mrozik trzyma:tak:

Mamusiu przedszkole przywatne niewiele zmienia poza tym, ze kosztuje 2 razy wiecej, a przy dwojce dzieci wychodzi niemala kwota. Kiedy dziecko jest chore tez musi siedziec w domu, a placisz stala kwote niezaleznie od tego czy dziecko chodzi czy nie.
wiem,bo moja chodzi do prywatnego i tylko za jedzenie nam odliczaja jesli jest chora, ale niema czegos takiego jak pierwszenstwo, bo pisalas ze jak pracuje matka 8 godz to ma piewszenstwo dziecko

Witamy kochane:)

My po sniadanku....zupka dla Mariczki sie robi, domek w polowie ogarniety, zostala mi jeszcze ta wieksza polowa:p hahaha
Chcialam dzisiaj myc okna, ale ....sypie snieg za oknem to sobie odpuszcze....ta Wasza zimowa aura dotarla i tutaj buuuuuu:(

W ogole mam wrazenie, ze to przesilenie wiosenne naprawde istnieje, nigdy tego nie odczuwalam ,a teraz masakra.... do tego ta zmiana czasu u nas i jakos normalnie chodze jak neptyk...;/

U nas katar sie trzyma i mnie i Mariczki i brata mojego tez jakos.... ale to taka pogoda raz cieplo raz zimno....

buziaczki kochane:***

Ja dziś zrobiłam lody z przepisu Ani :-)
Czekam aż zlodowacieją i zamierzam je zjeść.

Mamusiu to współczuję. U nas na razie po 3-miesięcznej chorobie cisza. Mam nadzieję, że to się utrzyma.

Kana zdrówka dla was! A okna odpuść. Ja na swoje patrzeć nie mogę, ale dopóki jest zimno i mokro - nie dotykam ich.

Witajcie,
ja po spotkaniu w przedszkolu w spr pójścia Bianki do zerówki, mam mieszane uczucia i nie wiem co robić...

Kanuś zazdroszczę umytych okien, ja za tydzień może ogarnę, czeka mnie wstawianie liczników na wodę w łazience i kucie ściany,więc na razie nie ma sensu a i pogoda nie nastraja do wiosennych porządków:no:

hEJ

Moj m tez był dzisiaj na zebraniu u Hani. Dostalismy zgłoszenie Hani do zerówki ii Zuzi do przedszkola i mysle sobie co ja bede w domu robić jak dzieci do szkoły pójdą:szok::-D:szok:

reklama
Kankiya a dali wam wybór zerówka, czy przedszkole? Ja mogłam jedynie wybrać zerówka w przedszkolu, czy w szkole... :dry:
dali taki sam wybór co Tobie,tylko zerówka w przedszkolu w grupie z trzylatkami:zawstydzona/y:
hEJ

Moj m tez był dzisiaj na zebraniu u Hani. Dostalismy zgłoszenie Hani do zerówki ii Zuzi do przedszkola i mysle sobie co ja bede w domu robić jak dzieci do szkoły pójdą:szok::-D:szok:
kochana bierz się do roboty za następne:-p

Ostatnia edycja:
Do góry